Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה

קניתי לפני שבועיים סובארית מדהימה

והחלפתי לה מחזירי שמן, אטמים, משאבת מים, פילטר שמן

פלגים ועוד

ואחרי שהרכבתי את הכל

התאום של המנוע לא מסתדר לי - כל הנקודות היו במקום.

צריך עזרה בבקשה

פורסם

הודעה לא מובנת בעליל, או שזה אני?

אולי אתה רוצה לפרט - איזה אוטו ומה בדיוק התקלה בתאום של הרצועה שאתה מחפש לה פתרון?

פורסם

בתאום הרצועה צריך לכוון את הנקודות שעל גלגלי הרצועה, לנקודות שעל הבודי ועל הקופסא של הרצועה....

עשיתי כך ולא מניע!

רכב - סובארית E10 שנת 93

תודה על התגובה

פורסם

הממ... לא יודע איך זה בסובארית, בצרפתיות שהתעסקתי איתן עד עכשיו יש נקודות נעילה לקראנק ולקאמשפט, אתה נועל אותם בנקודות התואמות ופשוט מלביש את הרצועה על הגלגליות שלה. אני מניח שזה מה שתיארת, רק אולי בלי נעילה.

בדקת ששאר הדברים מוכנים להנעה, יש ניצוץ בפלאגים, וכו'? ז"א, הפספוס בטיימינג (אם אכן קיים) הוא הגורם הבעייתי? גם אם פיספסת שן בהרכבת הרצועה, בד"כ הרכב יניע, רק יישמע כאילו הוא מחזיר את נשמתו לבורא וגם יעבוד כך. תבדוק, אם הכל נשאר מכוון אחרי מתיחת הרצועה (אם אין נעילה שדיברתי עליה מקודם).

פורסם

תודה על התגובה

יש באמת נעילה

אני צריך סרטוט של התזמון, או את הספר רכב שלה

יש לך מושג איך או איפה קונים או מוצאים?

פורסם

תאום רצועת טיימינג לסוברית. קוד מנוע EF10 .

כמו שכתב Jack_R1 בדוק את כל השאר לא בטוח שהסיבה היא כיוון הטיימינג.

אגב, יש לי סוברית E10 מודל 85 כבר 6 שנים,כאוטו רביעי במשפחה.כמו כן הרבה חלקים מהאוטו הקודם שהיה לי,פירקתי אותו בגלל תאונה.כבר התייאשתי מהאוטו בגלל פעמיים טסט בשנה.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...