Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לגמרי מדוייק, אבל לא משנה האוצר ממילא לא מעוניין בעוד מכוניות . הם רוצים לעשות אגרת גודש בכבישים , הם רוצים לעשות את איילון לכביש אגרה , ע"מ למעט את כניסת הרכבים לאיילון .

בקיצור במקום לייעל את המערכת ע"י מיסוי נכון יותר והזרמתו למערכת תנועה כוללת , הם פשוט לוקחים את הכסף לשחיתויות שלהם ולא עושים שום דבר לתחבורה

הנה אפילו את פרוייקט הדגל של הרכבת הקלה בת"א , האוצר לחץ את המנהל הזמני של רשות המיים שלא יעשה גלים על העובדה שהחפירות כנראה יזהמו את אקוויפר החוף ככה שלא יוכלו כנראה לתקן , ואת עלות התיקון אם יוכלו לתקן תשלם המדינה ולא היזם כי היא הבטיחה לו רשת בטחון על כך

אז או שזה חלם או שחיתות (יותר מידי חלם מעלה רושם של שחיתות כי מישהו מרוויח מהחלם)

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני חושב שזה פחות בגלל הורדת המס ויותר בגלל הוספת המס על רכבי חברה. :-(

למשל אצלי בבית, אבא שלי ושני דודים שלי החליטו לותר על הרכבים מהעבודה ולקנות משלהם, והם לרגע לא חשבו על המחיר של הרכב בעקבות הורדת המס, אלא על העובדה שכבר לא כל כך משתלם להחזיק רכב מהעבודה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

גם דוד שלי קנה רכב חדש ולפני כן היה לו מהעבודה אבל ללא קשר להעלת המס.

המהלך עצמו של העברת המדינה לאוטובוסים ורכבות דפוק מהיסוד.

איך המדינה יכולה לקחת או אפילו תנסה לשכנע איש הייטק, שנוסע לעבודה ברכב מנהלים לשים אותו באוטובוס מצ'וקמק צפוף, שמאחר בחצי שעה ואולי הוא יצטרך לעמוד...

קודם כל אם רוצים להעביר אנשים לתחבורה ציבורית צריך להשקיע בתחבורה ציבורית- תוספת אוטובוסים,תוספת קווים,אוטובוסים חדשים, רכבות קלות(ולא קו אחד שבונים אותו כבר 100 שנה),הורדת מחירי המוניות.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

והעובדה הפשוטה שבנובמבר-דצמבר אנשים כמעט ולא הזמינו כי חיכו להורדה של ה2.5 אחוז בינואר..

ואז בינואר הלכו והתנפלו על המכוניות לאחר ההנחה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה די הגיוני, אחרי הכל אם כבר אתה מחליט לקנות אוטו אתה תחכה להורדת המחירים.

למרות שאני עדיין תומך בעמדה שלי, זה לא מה שגרם להם לקנות אוטו. הם היו קונים אותו בכל מקרה, רק שאם כבר הם מתכונים לקנות אוטו הם העדיפו לעשות את זה לאחר הורדת המחיר..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

העמדה של השלטונות (או לפחות העמדה של חלק מגופי השלטון...) היא לנסות להצעיר את הרכבים בישראל ע"י הורדת המחיר של רכב חדש - ע"י הורדת מיסוי.

מצד שני יש בעיית צפיפות, אבל היא תיפתר רק אם אנשים ישתכנעו להשאיר את הרכב בבית חלק מהזמן ולהשתמש בתחבורה ציבורית.

זה יקרה רק אם תהיה תחבורה ציבורית יעילה.

יעילה=יותר מהירה מנקודה לנקודה מרכב פרטי, או לפחות זמן דומה. האידיאל זה הטיוב הלונדוני שכמובן ינצח בנוק-אאוט מכונית פרטית בנסיעה מנקודה א ל-ב בלונדון.

אצלנו נסיעה של 20 דקות באוטו יכולה לקחת שעה וחצי בתחבורה ציבורית (כי צריך להחליף כמה אוטובוסים, לחכות וכו')

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בין כל השחיתויות לתקציב הבטחון, לא נשאר כסף לשפר את איכות החיים במדינה :(

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
תראו איך מהורדה של כמה אלפי שקלים היבואנים מתחילים להרוויח.

ואם הם יורידו את המחירים ב10K נוספים תארו לאן נגיע- מכוניות חדשות בלבד על הכבישים!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3372629,00.html

אין לרוב היבואנים (חוץ מרכבי יוקרה) מספיק נתח רווחים בשביל להוריד 10k מכל רכב.

ההורדה שהיתבצעה הייתה מהמיסים על הרכב שהיבואנים לא רואים ממנה שקל בכל מיקרה.

מצחיק לקרוא את התוקבקים (או איך שקוראים לזה\כותבים את זה) מס' 52 אם אני לא טועה רשם שלקסוס מנקרת עיניים...

ממש כל המומחים של עולם הרכב מגיבים שם.

• תוכן חדש...