Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישות שלי מהמערכת:

רק בצבע שחור או דמוי שחור

שתנגן דיסקים צרובים

שתיראה פשוטה וקלה לתיפעול וללא לחצנים מוזרים בצורת חייזרים

יציאה למגבר (כל הרמקולים עוברים דרך מגבר)

התקציב שלי עד 700, רצוי פחות. (זה לא התקציב אלא שאני לא מוכן להשקיע יותר מזה..)

הנה הסיגנון:

פנסוניק CQ-C1303W שעולה 540 שח:

cq_174c1303w.jpg

הנה האופציה היותר יקרה שעולה 698 (עדיין נישאר לי עודף להגדיל ארוחה)

CQC5301U.jpg

ההבדל ביניהם הוא שלראשון יש אקוליזר על 2 תחומי תדרים ולשני 7 (שזה לא משנה לי)

אז האם לא להיתקרב, יש למישהו ניסיום רע ?לקחת משהו אחר של פיוניר ענערף...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הם חדשים מהחנות...

אני פנוי גם להצעות משומשים למרות שלא מצאתי בפורום קניה משהו (או שפיספתי משהו כי על משומש אני משלם עד 66.666% מהמחיר)

פורסם

בזמן האחרון דיברו הרבה על הפנסוניק השני שהצגת, ממליץ לך לבצע חיפוש זריז יענה לך על הרבה שאלות,

בנוגע להשוואה בין שני המכשירים,

אם אפשרויות האקוולייזר לא משנות לך אז כבר הייתי הולך לפי המחיר (קח בחשבון שאם וכאשר יבוצע שדרוג עתידי ה5301 עדיף).

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

כן ראיתי המלצות על ה 5301 ,

השאלה שלי היא , אם אני לא צריך את האקוליזר, האם שווה לשים עוד 160 שקל על זה היציאת מגבר היא עוד חצי וולט (לא משנה לי אם יש אחת או 2 או 3)

והאם ה 1303 הוא באיכות ממש פחות ירודה, אולי קופץ יותר, קורא יותר לאט , בנוי הרבה פחות איכותי ? (יכול להיות כל זה ?)

כי תכלס אני מעדיף מכשיר עם פחות פיצרים ותאורות ולחצנים העיקר שינגן את הדיסיקים חלק ובאיכות לא גרועה כמו מכשירים של דייהו וכל החברות הלא מוכרות.

פורסם

מניסיון צבאי שיש לי המכשיר הפנאסוניק שמגיעים ברכבי הD-MAX הצה"לים , המכשיר מגמגם בקריאה של דיסקים צרובים , מנגנון הבולם זעזועים שלו מתגלה כלא יעיל והרולר שלו אתה צריך להיות יציב\עדין כדי להוריד ווליום בלי ללחוץ עליו (להיכס לאפשרויות כיוונון הקול).הגירסא המדוברת היא הפנאסוניק הדומה לדגם הראשון שהצגת בלי יכולת קריאה של MP3.

פורסם

מצטרף לתגובה שמעלי בקשר למכשיר אבל כנראה שפנסוניק לא השקיעה בו כמו בחדשים שזוכים לתגובות טובות כי גם אני לא הייתי מרוצה מהפנסוניק שהיה לי ברכב מהדגם כמו שדיברת עליו והעפתי אותו גם מהרכב וגם מקומה שלישית כי הוא טעות בייצור

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

יצא לי לשים לב שבדר"כ כאשר המערכת קוראת MP3 בולם הזעזועים שלה יותר רציני מאשר של דגם מקביל שלא קורא MP3 כך שאני נשאר בשלי ,

אם כל מה שמשנה לך זה יכולת הרצת הדיסקים ( תקן אותי אם טעיתי) אין טעם להוסיף 160 על פיצ'רים (רבים ככל שיהיו) שלא תשתמש בהם.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

קח את הפנסוניק 5301 בלב שקט, מכשיר מעולה, לא יקפוץ לך לא שום שטויות.

את ה1301 אני לא מכיר, אבל כמו שאמרו פה, אם יש לו MP3 סביר להניח שהוא לא יקפוץ לך בכלל.

היום, חברות מוכרות ואמינות, לא מוכרות כבר מכשירים שעושים בעיות או שקופצים.

זה לפפי הניסיון שלי, יש לי כרגע JVC חלופי באוטו, בן איזה 200 והוא לא קופץ אז הפנסוניק הזה? גם לא יקפוץ.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שחר הציע לי פשרה על פיוניר 1900 שעולה 600 או את 2900 שעולה 700 (שגם פה ה 100 שקל זה פחות או יותר ביציאה הנוספת היציאה הנוספת)

ה 1900 עדיף על הפנסוניק 1303 ?

ה 2900 עדיף על הפנסוניק 5103 ?

מנסיון שלי עם פיוניר (9000, 9200, 9250) וממה שעוד שמעתי אצל אחרים זה שהמכשירים טובים והכל,

אבל משום מה תמיד מכשיר של חברה אחרת היה נשמע יותר טוב על אותה מערכת באותו רכב (כמו רוקפורד, סוני, קנווד) ולא ו דווקא מכשירים באותה רמה של פיוניר

אז אני דיי מיתלבט אם לשים שוב פיוניר...

אגב המערכת מורכבת ממגבר היפוניקס זאוס 5 יציאות, סאב, רמקולים קידמים של הרץ ועל יציאה נוספת במגבר טויטרים קידמיים של MBQ.

פורסם

הסוני המהולל?!, לסוני המהולל היתה בעיה בגלגל שיניים של הפאנל ושלחתי לתקן את זה במסגרת האחריות.

מאוד אהבתי את הציניות אגב...

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...