Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS ומחשב נייד...

amitmof
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שהנושא שייך לפורום הזה...

שלום אנשים יקרים..

אני מתכנן לקנות מחשב נייד, עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בGPS גם במחשב נייד? (כמו במחשב כף יד שמורידים תוכנה ורק צריך את המשדר הזה?)

אם אפשרי, מה הפרוצדורה לדבר?

תודה לכם

פורסם

יש כמה תוכנות שמשתמשות במנוע של דסטינטור למחשב נייד

האהובה עלי היא freedrive

ואחת יותר טובה קצת אבל לטעמי פחות יציבה היא mapmounkey

כמובן שתצתרך דנגל בלוטוט' ומקלט...

וכמובן שאפשר להוריד מפות של דסטינטור ולעדכן\להוסיף - ובדסטינטור יש קריין בעיברית או קריינית שאפשר להחליף את הקבצי קול שלהם עם הקריינית\קריין שמגיע עם התוכנה אם תוריד אותה...

תחפש בגוגל את התוכנות (מה שיכולת לעשות גם לפני אם לא תמצא תגיד אני שלח לך אותם)

בברכה

-בן

פורסם

בן יש פתרון לבעיית העברית ב FREEDRIVE?

העברית על המפה מוצגת בג'יבריש, כמו כן האותיות העבריות שאני מקליד.

למנהלים, למען הסר ספק התוכנה היא תוכנת קוד פתוח המופצת חינם, והנושא חוקי לגמרי.

פורסם

כן..גם אצלי זה בג'בריש..וניסיתי קצת לסדר את זה ואני חושב שהצלחתי לפרק זמן קצת...אבל היתיאשתי כבר מאז..

אפשר להסתדר ככה כי כשמופיעה התמונה של "הפניה עוד 200 מטר" אז שם הרחוב או הכביש מופיעים בעברית...

ובכתיבת כתובות דווקא אין בעיה...

תנסה לשנות קצת דברים ב "הגדרות האזוריות" כמו שפת מחשב וכאלה.. אם תצליח תגיד לי..זה באמת מעצבן...

ואל תשכח להוריד את הדסטינטור הכי חדש שאתה מוצא ולהחליף את התיקיה של הקולות לעיברית..ואת המפה לחדשה יותר כי מפה ישנה עלולה ממש לסבך אותך לפעמים...

ואני באמת ממליץ לבדוק את mapmounkey אם תסתדר איתה היא הרבה יותר טובה...

לי היא קורסת מידי פעם.ומחליטה שגנבתי את המפות בלי רשות ונסגרת..(מאיפה היא הגיעה לזה?!)

אה העיברית על המפה...בג'יבריש?!

זה היה לי ככה בהתחלה זה לא נראה לי מסובך.. רק שאין לימושג מה עשיתי שסידר את זה...משהו בהגדרות האזוריות כנראה

פורסם

ממש חיים קלים יש לך...

אני לא יודע אם יש ממש מקום, אבל אתה יכול להרכיב לבד עם קצת עזרה מקצועית

והרבה כסף זה נושא שממש צריך להכנס אליו כדי להתחיל, לא לשאול כאילו זה סט וונטילים מהבהבים לאוטו...

אם אתה רוצה לשמוע מהניסיון שלי קצת אז יש כמה אפשרויות אפשר לקנות מחשב רסמי לאוטו הוא עולה בסביבות ה 3500$

קופסא כחולה כזאת שאפשר לראות אותה פה בתמונות שמישהו פירסם. לזה תצתרך להוסיף מסך, אם זה גם מסך מגע זה חוסך התקן חיצוני לשיטוט במחשב.

אפשר לשים מחשב של בית עם ממיר 12 ל 220 (V) ולחבר אותו למסך.

אפשר (מה שאני עשיתי) לשים מחשב נייד שחוסך הרבה בעיות...

אם יש לך double din באוטו (מקום למערכת בגודל של שני מערכות) אפשר לקנות יחידה שכוללת את המסך עם מחשב כבר עם מקום ל DVD. גם זה לא זול ונע בשכונה של כמה אלפי דולרים בודדים

יש מחשבי TABLET שזה מעיין מסך שכולל את כל המחשב בפנים.

אפשר להסתפק במחשב כף יד עם כל היעד זה הGPS...

בעניין המסכים, יש כאלה שנשלפים מהדש (כמו שלי) או שמותקנים כמו דיבורית או למגני שמשה (למרות שלא נראה לי שיש למחשב)

לאן שלא תסתכל זה לא פשוט...

אם תרצה הרבה על איזה שיטה תעלה פה נראה מה נוכל לתרום, ובכלל יש בגוגל כל מה שצריך לדעת או לקנות

יש לציין שכדי להחזיק מחשב באוטו (לדעתי) צריך לחיות את זה..לאהוב את זה..זה דורש הרבה טיפול\תחזוקה\ יש לזה גם הרבה חסרונות שמי שלא משוגע לדבר ממש יסבול מהם, ןמי שכן - לא ירגיש אותם ביכלל.

בהצלחה...

-בן

פורסם

בן תודה על העזרה, בקשר למאפמונקי אני יודע שהחלפת הקובץ DESTDLL.DLL עוזרת במקרים האלה, כך הבנתי מקריאה בפורומים.

בכל אופן, אם אמצא פתרון אודיע.

בקשר להתקנת מחשב בתוך הרכב, רדיו מילאנו עושים התקנות שכאלה אם אני לא טועה עם מחשב ייעודי לרכב.

פורסם

אם כבר בענין -

לחבר שלי יש קאדילאק אסקליט 2004, שמגיע עם מערכת GPS מובנית ברכב.

הבעיה שהרכב הובא מארה"ב, והמפות שטעונות במכשיר הם לשם.

אם יש מישהו שיודע, האם וכיצד ניתן לטעון מפות של הארץ,

או מישהו שיכול לעשות את זה במחיר סביר.

• תוכן חדש...