Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אם הלך לי ראש מנוע בג'סטי, אוטומטית, שנת 92 עם 63 אלף קילומטר ומנוע 1.2. שווה להשקיע ולשפץ ראש מנוע?

כמה האוטו אמור להיות שווה היום? מה הסיכוי למכור אותו עם ראש מנוע שעומד ללכת? אם כן בכמה?

פורסם

ביג,אין כאן שאלה של שווה או לא!

אם אתה אוהב את האוטו שלך תשקיע בשבילו.

אם אתה לא,אל תשקיע ותמכור.

לעשות ראש בג'סטי זה לא עסק יקר,אפילו מנוע מפירוק יש בזול.

פורסם

שמע אני לא חושב שזה עניין של אוהב או לא, זה עניין של משתלם.

אולי כדאי לי לסוע עם האוטו עד ש"ימות" ואז למכור אותו לפירוקיה או משהו כזה ולקנות אחר?

יש לקחת בחשבון שהוא אוטומט וטסט נגמר בסוף מרץ.

פורסם

רכב מכיל עוד מכלולים נוספים מלבד הראש מנוע.

אם הרכב נראה כמו גרוטאה, לא מטופל ולא מטופח וכל נסיעה של מעבר לקילומטר שלא נגמרת במפגש עם המוסך היא בגדר נס - ברור שלא כדאי להשקיע בשיפוץ של ראש מנוע.

אבל אם הרכב שמור ומטופל, וכל הבעיות שיש לו כרגע מסתכמות במיכל דלק ריק וראש מנוע שדורש שיפוץ - בוודאי שכדאי. שהרי בסכום שתשלם על שיפוץ ראש מנוע (זאת לא השקעה. השקעה זה בקופת גמל או בבורסה) ובסכום שתקבל על מכירת הרכב כגרוטאה לא תצליח לקנות משהו טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...