Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שכחתי לציין משהו :?

אני מעוניין בסט (נכון גם לגבי הסאב) שנשמע טוב גם בעוצמה נמוכה יחסית, ולא רק שמפוצצים אותו בווליום גבוה.

אני מוזיקאי, ובתור שכזה אני מקפיד לא להאזין למשך זמן בעוצמה גבוהה.

הבנתי שסטים מסויימים (נגיד Rainbow Power Line) וגם סאבים מסויימים נשמעים טוב בעיקר בעוצמת שמע גבוהה. אני מעוניין בסט שישמעו טוב גם בעוצמה שיגרתית.

אני מכיר את עקומת פלטשר-מנסון, ואני יודע שבעוצמה נמוכה תמיד שומעים פחות באס, אבל אני מדבר כאן על מערכת שיהיה אפשר להנות ממנה גם בווליום רגוע.

Soundman, אנא קשר אותי לבנאדם שמוכר את הסט הנ"ל (בפרטי). תודה איש.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

fireball אתה מדבר על ה Rainbow Power Line CS 275.27?

רק רציתי להגיד לך שהרמקול הזה חזק בטירוף, ואם אין לך מגבר באיזור ה 150 RMS מחברה מכובדת אז חבל על ההשקעה.

אם אתה צריך עוד פרטים על הסט אז תפנה אלי בה"פ כי יש לי אחד כזה.

סלמאן.

פורסם

ליאור, תתחיל במלאכת הייבוא הבאה עלינו לטובה.

תתחיל מHU כמו האקליפס CD7000, שהיום לאחר משלוח אווירי + מיסים יגיע לכ2800-3000 ש"ח.

הייתה לו ירידה קלה במחיר לאחר שהCD7100 נכנס לשוק ובכלל ליין 2007 של אקליפס.

הCD7000 בעל ממיר D/A של 24 ביט, בתצורת דלתא-סיגמא, קרוס 3WAY מלא, אקולייר פרמטרי מעולה, סאונד נקי ומאוד אמיתית לטעמי.

כרגע לדעתי, מבחינת כל הHU ה"מסחריים" כמו ה9855, ה955 של קלריון וכו' הוא הכי מוצלח ושווה את את מחירו.

מבחינת סט, אז כפי שכולם כבר אמרו לך ואתה כבר יודע את זה - מדובר רק על טעם אישי, אני אישית לא מסוגל לשמוע רייבאו -זועק,מתכתי,חד מידי ופשוט רחוק שנות אור מטעמי.

מה שכן אני אוכל להמליץ לך על סטים טובים ולא יקרים, כמו ההייבריד אוביישן של מורל, או את ההיי-אנרג'י של הרץ'.

יש אפילו סיכוי שה3WAY של ההיי-אנרג'י יוכל לספק אותך במלואו.

+-2000 ש"ח בשביל המקסימום, תכלס' את ה3WAY אני לא יודע מה מחירו כרגע בשוק.

שמעתי את כל הסטים של הרץ וההיי-אנרג'י נשמע אפילו טוב יותר מהספייס, לגבי המילה' זה כבר לא בתקציב שלך:).

מבחינת הגברה אז אני אוכל להמליץ לך על כמה מגברים טובים,אמינים, וחזקים כדי שתוכל לנצל את מלוא הפוטנציאל הטמון בסט העתידי שתרכוש וכמובן את הסאב הטוב שיש בידך כעת.

1. אודיסון LRX4.1K, אחלה מגבר, בנוי להפעלה של סט קדמי טוב ועוד גישור על סאב (הוא מחולק פנימית בקונפיגורציה של כביכול 2 מגברים בזיווד אחד) או לבי-אמפ חזק.

2. פייז אופוס 150.4, גם מגבר מצויין שנותן תמורה מעולה למחיר וכמובן מאוד חזק (+- 170 וואט RMS לערוץ - הצהרה, בפועל הוא מספק לפחות 130-140 וואט RMS לערוץ).

3.נאקאמיצ'י 2004 החדש, מגבר מעולה 4*120 וואט RMS לערוץ במדידה של 12V, מיוצר על ידי יצרן מגברים עטור שבחים וידוע - ZED AUDIO, מגבר חזק, אמין ונותן תמורה פנטסטית למחיר.

4.A5 של DLS, מגבר מעולה, בניה פנימית מעולה.

המגברים כולם בעלי תג מחיר שונה, ולכן ניקח ממוצע שלהם סביב ה3000 ש"ח.

סה"כ כ7500-8500 ש"ח עבור רכיבים מעולים, וזה מותיר לך כ1500 ש"ח עבור התקנה ובנייה לא ראוותנית בתא המטען.

אני לא חושב שצריך יותר מזה, סה"כ אתה יכול לרכוש רכיבית מעולים, ודווקא לא לוותר או להתפשר כלל על איכות השמע ובתקציב יחסית נמוך עבור התוצאה העתידית.

אם יש לך שאלות טענות בעיות וכו', אתה גם מוזמן לשאול אותי גם בפרטי.

בהצלחה,

ניר

under construction..

פורסם

מאנסטר, תודה על ההמלצות 8)

שכחת סאב וופר אבל אני אדאג שיכנס לתקציב איכשהו.

אני מעדיף להתחיל עם קומפוננט, סאב, ואח"כ לדאוג לכל היתר בהתאמה.

אולי אני באמת אייבא חלק מהרכיבים.

הסטים שאני מתלבט בניהם כרגע הם:

MB Quart QSD-216

Morel Elate

Morel Hybrid Ovation

(Rainbow Profi Vanadium (with CAL26 *SILK* tweeter

Rainbow Germanium

Xetec G6

Genesis Audiophile A16.02

Dego Master

את כולם אני משיג (לא כולם כחדשים, אבל תקינים) במחירים של בין 1500 ל-3000 ש"ח. כאשר ה-Germanium הוא הזול ביותר (1500) וה-Dego היקר ביותר (3000 ש"ח).

כרגע אני נוטה לכיוון ה-Rainbow Germanium בגלל היחס תועלת למחיר, והבנתי שההבדל בניהם לבין ה-Rainbow היקרים יותר הוא לא משמעותי מדי, ובכל מקרה מדובר על סט SQ מומלץ.

אשמח לשמוע את דעתכם.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

הזטק והמורל(ים) הם ההעדפות שלי. את ה MB והריינבאו הייתי ממליץ לך לשמוע במס' סגנונות שאתה אוהב ולראות אם הם מתאימים לך. הטוויטר של הדגו מצויין. את הג'נסיס לא שמעתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי מה שהבנתי החברה לא נסגרה, היא בתהליך של כינוס נכסים ואחרי זה תמכר לתאגיד כלשהו

פורסם

carsforum 2012:

משתמש א': מישהו שמע על זטק? הציעו לי מגבר שלהם ב 500 שקל.

משתמש ב': אחי, עזוב אותך, זבל סיני.

סיוט בהתהוות :shock::shock2:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
carsforum 2012:

איתמר.

:lol::-D:lol:

כולנו בדרך לאברבנל אני רואה הא איתמר?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
carsforum 2012:

איתמר.

קניתי.

יש לך אולי עוד אחד?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
carsforum 2012:

משתמש ב': אחי, עזוב אותך, זבל סיני, קח פולס אודיו ב-800 שקל, אין על המגברים שלהם, היי אנד.

איתמר.

הייתי חייב.

וכן, כולנו בדרך לאברבנל תראה לאן הגענו בגלל אודיו לרכב, והכוונה בכללי זה נהיה מהיום יום שלנו להכנס לפה לדבר על זה כאילו כלום :shock2:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שמעתי את ההיבריד ואת האלייט, האלייט טוב בהרבה!

הסט נשמע באמת מעולה! מידים חזקים טוויטרים טובים מאוד, באמת סט שווה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
מאנסטר, תודה על ההמלצות 8)

שכחת סאב וופר אבל אני אדאג שיכנס לתקציב איכשהו.

אני מעדיף להתחיל עם קומפוננט, סאב, ואח"כ לדאוג לכל היתר בהתאמה.

אולי אני באמת אייבא חלק מהרכיבים.

הסטים שאני מתלבט בניהם כרגע הם:

MB Quart QSD-216

Morel Elate

Morel Hybrid Ovation

(Rainbow Profi Vanadium (with CAL26 *SILK* tweeter

Rainbow Germanium

Xetec G6

Genesis Audiophile A16.02

Dego Master

את כולם אני משיג (לא כולם כחדשים, אבל תקינים) במחירים של בין 1500 ל-3000 ש"ח. כאשר ה-Germanium הוא הזול ביותר (1500) וה-Dego היקר ביותר (3000 ש"ח).

כרגע אני נוטה לכיוון ה-Rainbow Germanium בגלל היחס תועלת למחיר, והבנתי שההבדל בניהם לבין ה-Rainbow היקרים יותר הוא לא משמעותי מדי, ובכל מקרה מדובר על סט SQ מומלץ.

אשמח לשמוע את דעתכם.

הג'רמניום של ריינבאו הוא הסט היחידי של שלהם שנותן תמורה מלאה לכסף, אך עדיין לטעמי הוא פשוט לא נשמע טוב.

הוא חד מידי, בלי יותר מידי אופי- לא יודע להסביר אבל הוא פשוט נשמע לי אנמי מידי.

אם כבר משהו גרמני אז תנסה לשמוע את הסטים של ETON כמו האדבנצ'ור או ללכת בכיוון האיטלקי- את ההיי-אנרג'י של הרץ, למרות שגם הישראלי לא פראייר:):) - הייבריד אוביישן ואילייט 2WAY.

אל תגע בQ של MB במיוחד לא בחדשים.

מכיר את הסטים האלו יותר מידי טוב בשביל לדעת שהם בזבוז אדיר של כסף על סט של חברה שאולי פעם היה לה שם, היום זה פשוט דרע'ק:).

בהצלחה,

ניר

under construction..

• תוכן חדש...