Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הישראלי לא פראייר בכלל, אבל ההיי אנרג'י נשמע הרבה יותר טוב מהייבריד. מאילייט? אין לי מושג כי לא שמעתי עדיין.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם!

הסטאפ סגור - למעט הד-יוניט, ענייני בידוד והתקנה:

Genesis Audiophile 16.02 6.5" 2-way component set

Genesis Audiophile 30.01 12" subwoofer

Genesis Dual Mono Amplifier

Rainbow KW M2000 Monoblock

הולך להיות כיף... :-P

אסביר את הבחירה:

סט Genesis Audiophile 16.02

אסביר, אתמול שמעתי את הסט קומפוננט הזה אצל אייל, היבואן של Genesis.

מדובר בסט מדהים לדעתי! התאהבתי בו לגמרי.

מפורט מאוד ומאוד "חושפני", עד לפרטים הקטנים ביותר.

הוא פחות סט רפרנס ויותר סט אודיופילי, כשמו הוא - הוא לא ניטרלי ולא Laid Back, אבל גם לא צובע את הסאונד - אלא מציג תמונה מאוד רוויה וחייה (Lively) של המקור. מאוד מאוד מוזיקלי.

המיד באס ממש טוב ומפיק את התדרים הנמוכים בדיוק רב ובלי להתבלבל, עם פאנץ' יפה. הטוויטר מפורט בצורה נפלאה, ומספק הרבה מאוד נפח לסאונד ו-Imaging טוב מאוד.

הסט מדוייק מאוד אך מוזיקלי, הוא מנגן בצורה נפלאה וחיה כמעט כל חומר מקור שהוקלט באיכות גבוה עד לניואנסים הקטנים ביותר, פשוט מדהים.

מאידך הוא מבליט את כל הפאקים - תופעות לוואי שונות של MP3ים שקודדו באיכות בינונית, רעשי רקע קטנים, היסים בהקלטה המקורית (שנחלשים ומתחזקים בעקבות שימוש ב-Compressors/Gates בתהליך ההפקה) וכו'.

הסט הזה מנגן בצורה מרשימה ביותר כל ג'אנר שתדחפו לו - אלקטרוני, פופ, רוק, שחורה. מוציא הכל בצורה מוזיקלית ודינאמית ביותר. אבל הוא ממש קורן באיכויות שלו כאשר משמיעים בו הקלטה איכותית אקוסטית (פסנתר, גיטרות, כלי נשיפה, כלי הקשה), זמרות וזמרים בעלי נוכחות ווקאלית וכו'.

לסיכום - סט SQ מוזיקלי ומרשים ביותר! אני מבטיח לתת רשמים נוספים לאחר סיום ההתקנה, וכמובן לתת לכם להאזין.

אגב, הקרוס בסט הזה כ"כ מוצלח (6dB לוופר, 12dB לטוויטר), לא ברור לי מה הם עשו שם, אבל ההשתלבות של הטוויטר והמידבאס פשוט מושלמת!

לפיכך החלטתי לא לגעת בכלל ב-Bi Amping, כמו שנאמר: "כל המוסיף גורע". אני לא מאמין שאצליח לעשות עבודה טובה יותר ממה שהמהנדסים של ג'נסיס עשו.

סקירות: כאן וכאן

סאב Genesis Audiophile 30.01

קיבלתי וקראתי כמה המלצות עליו בתור סאב מדוייק ל-SQ בעל אופי "רגוע" ולא דומיננטי שמשתלט על המוזיקה.

במחשבה הראשונית שקלתי Image Dynamics IDQ, אך מסתבר שהג'נסיס נחשב לא פחות טוב ממנו.

אני בהחלט מקווה שההמלצות יצדיקו את עצמן :wink:

הסאב הוא 12 אינץ' וישב בתיבה אטומה עפ"י מפרט היצרן.

מגבר Genesis Dual Mono

בלי הרבה דיבורים, מדובר על אחד המגברים האיכותיים ביותר. החלטתי לא להתפשר ולבחור מגבר High End, שלא יגרע מרמתו של הסט הקדמי המעולה. מעבר לכך, מדובר במגבר מדויק וגם חזק, סוג המגברים שאפשר לשמור לכל החיים ולהעביר גם לסטים מתקדמים יותר.

מגבר Rainbow KW M2000 Monoblock

מגבר מונו חביב שהוא בהחלט די והותר כדי לדחוף את הסאב בצורה יפה ומדוייקת.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

סופסוף סט שקשה למצוא במפגשים.

מתי שומעים :twisted::-) ???

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עכשיו נותר רק לחפש Head Unit איכותי לשדך למערכת.

כאמור לעיל, הוא יחובר למגבר דואל מונו + מגבר מונו.

הנה מה שאני מחפש:

• איכות שמע מעולה - משהו שתואם לסטאפ הנ"ל ולא יפגום מרמתו.
  • תמיכה ב-MP3 עד 320kbps, כולל VBR.
  • ממשק נוח ותצוגה ברורה.
  • כיוונונים (למשל Time Alignment או EQ) - רק במידה והם לא פוגעים כלל בסאונד.

אין לי צורך ב-Bi/Tri-Amping

הצעות?

פורסם
עכשיו נותר רק לחפש Head Unit איכותי לשדך למערכת.

כאמור לעיל, הוא יחובר למגבר דואל מונו + מגבר מונו.

הנה מה שאני מחפש:

• איכות שמע מעולה - משהו שתואם לסטאפ הנ"ל ולא יפגום מרמתו.
  • תמיכה ב-MP3 עד 320kbps, כולל VBR.
  • ממשק נוח ותצוגה ברורה.
  • כיוונונים (למשל Time Alignment או EQ) - רק במידה והם לא פוגעים כלל בסאונד.

אין לי צורך ב-Bi/Tri-Amping

הצעות?

1.קלריון 956mc

2.אקליפס cd7000 או cd7100 החדש

3.פיוניר prs880

השניים הראשונים איכותיים יותר (וגם עולים יותר).

נ.ב. כיוונונים למינהם אמורים לשפר לכאורה את השמע הם לא פוגעים באיכותו.

פורסם

תודה.

אני משוכנע שב-Head Units לא מוצלחים - כיוונים עלולים לפגוע באיכות השמע.

כאשר מוסיפים עוד רכיב למערכת (לדוג' פילטר אנלוגי או דיגיטלי, אקולייזר פרמטרי או גרפי יוכו') והוא באיכות נחותה, זה כן עלול לשבש את האיכות.

לשאלתכם - זה לא נכנס ב-10K :oops:

המערכת הפכה מ-Semi-SQ בתכנון, למערכת SQ בפועל.

אם מישהו מעוניין בטלפון של היבואן, שיפנה בה"פ.

• תוכן חדש...