Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אז ככה החרי שהחלפתי רכב לטויוטה קורולה 2003 התקנתי מערכת קומפלט חדשה שכוללת רדיו דיסק קנווד קומפוננט קדימה 6.5 מגבר מונו וסאב כפול...

עכשיו הבעיה שהרכב הגיעה מהחברה ללא חורים במגש לרמקולים מה שאומר שאי אפשר לשים רמקולים היתיעצתי אים כמה מתקינים אמרו שלא כל כך כדיי לחתוך כי האוטו חדש וכל זה וזה לחתוך פח וגם פלטת עץ או משהו כזה...

בקיצור מה שכן אמרו שעדיף בהרבה זה להרכיב בדלתות מאחורה{6.5} קומפוננט טובים במקום 6.9 וככה לפתור תבעיה...

כרגע יש סתם רמקולים בדלתות האחוריות!

מה אתם ממליצים לי לעשות?

תודה לעונים.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אם תלך למתקין טוב מספיק , עניין החיתוך מאחור יהייה עניין פשוט וייתן לך את התוצאה לה אתה מייחל.

הכל תלוי אם אתה רוצה או לא רוצה לבצע את החיתוך - זה הרכב שלך ? או של ההורים ?

דרך-אגב ,

האם הטויוטה שלך היא בצורות החדשות או היותר ישנות כמו המודלים 98-02 ?

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

Kמה לשים 6*9 בזמן שיש לך מקום לוופרים מאחורה (שלא לדבר על קומפוננט שלם). 6*9 היית שם אם לא היה לך מקום בדלתות או לחילופין אם לא היה לך סאב.

יש לך מקום לקומפוננט , שים קומפוננט!

בברכה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

אני לא הייתי חותך, חבל על האוטו, עדיין זה הפח ולא מגש שאפשר להחליף, אם יש לך קומפוננט וסאב אתה בכלל לא צריך רמקולים מאחורה, אם ממש חשוב לך שהנוסעים מאחור יהנו ממוסיקה איכותית אז שים בדלתות קומפוננט 6.5 וסגור עניין.

SUZUKI Ignis Sport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...