Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי MP ושלחו לי פעמיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מותך סקרנות- מאיזה חברה קנית את הנגן?

אסף

גילוי נאות: אני עובד בתחום . אם אתה לא רוצה לפרסם את שם החברה בפורום אז תשלח לי ה"פ.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סתם מותך סקרנות- מאיזה חברה קנית את הנגן?

אסף

גילוי נאות: אני עובד בתחום . אם אתה לא רוצה לפרסם את שם החברה בפורום אז תשלח לי ה"פ.

החברה היא "אפטק טכנולוגיות" פ"ת.

רק להיות פייר - קיבלתי כרגע טלפון משרות לקוחות שהתנצלו על העניין והבטיחו זיכוי מיידי ושמחר יישלח שליח לקחת את המכשיר.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
לקרוא לי מנוול נראה לי קצת חוצפה מצידך,המכשיר היה אצלי יום אחד שבו התלבטתי מה לעשות ונטיתי לכיוון להתקשר אליהם וכך עשיתי ונודע לי על החיוב הכפול.

בכל מקרה זו חוצפה ממדרגה ראשונה וגם עבירה לחייב כרטיס אשראי של לקוח הנמצא ברשות חברה ללא אישור הלקוח.

יוסי.

אתה קראת להם מנוולים מבלי שהיית בטוח שהם עשו משהו בכוונה.

מצד שני אם תקרא שוב את ההודעות שלך עצמך (או פשוט תעמוד מול הראי) תגלה שניסית לברר פה האם יש סיכוי שתוכל לשמור לעצמך את המכשיר השני מבלי לשלם עליו..

לא כינית אותך בשום כינוי אלא רק את "זה שביודעין התכוון לקבל משהו שלא שייך לו ".

העובדה שלהרגשתך ההגדרה הזו כוונה אליך אומרת הכל.

פורסם

תפסיקו להאשים את הבנאדם על משהו שכולכם הייתם עושים, למרות שאתם טוענים שלא.

כאילו שאם הייתם הולכים לתדלק את האוטו ושהדלקן היה מחזיר לכם עודף, פלוס 50 שקל,

והייתם מגלים את זה 2 קילומטר אחרי התחנה, הייתם חוזרים? לא!

בדיוק מאותה הסיבה שאם הוא היה מחזיר לכם 50 שקל פחות והייתם מגלים את זה אחרי 2 קילומטר,

לא הייתם רואים שקל.

אז לפני שאתם אומרים לאדם שהוא מנוול - תחשבו על עצמכם קודם!

פורסם

אגב פאשלות שיווקיות, תשמעו את זה - לפני שנה בערך קניתי כמה חלקים למכונית על שלט (2.5 סמ"ק, אבל יותר מזוהמת מהמכוניות של רובכם), מTowerHobbies (אתר מכובד וידוע, בשימוש כמעט על ידי כל מודליסט ישראלי).

הזמנתי מהם כבר עשרות של חבילות כאלו - כמה חלקים בפחות מ50$ (בשביל שלא יעצור במכס). היה מה שהיה, ולא קיבלתי את החבילה. אחרות - כאלו שהזמנתי לפני וכאלו שהזמנתי אחרי - הגיעו, אבל זו לא הגיעה.

טוב, מילא.

אחרי שבוע, אני מסתכל בפורום ישראלי (rczone), ואני רואה שמישהו כותב הודעה בנוסח הבא:

"וואי איזה גברים TOWERHOBBIES שלכו לי את ההזמנה וגם הביאו לי מלא חלקים בונוס". אני מסתכל על התמונות וחשכו עיני - אלו החלקים שלי.

התקשרתי אליהם והסברתי מה שקרה. הנציגה טענה בתוקף שדבר כזה לא אפשרי. התעקשתי, ובסופו של דבר היא הציעה לשלוח על חשבונם בUPS (במקום USPS רגיל), אכן שירות לקוחות יוצא דופן. רק מה, היא אמרה לי שבמידה וזה קורה, הם יסכימו לשלוח לי חבילות רק עם UPS מאותו יום ואילך (מאחר והתקדים מראה שחבילות שלי נאבדות). הסברתי לה שכחלק מהיותי Gold Platinum Preferred Plutonium Unobtainum Member אני מצפה שלא ידפקו אותי ככה. בסופו של דבר, שלחה בUPS ונתנו לי להמשיך להזמין כרגיל. כל הכבוד להם...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תפ

כאילו שאם הייתם הולכים לתדלק את האוטו ושהדלקן היה מחזיר לכם עודף, פלוס 50 שקל,

והייתם מגלים את זה 2 קילומטר אחרי התחנה, הייתם חוזרים? לא!

בדיוק מאותה הסיבה שאם הוא היה מחזיר לכם 50 שקל פחות והייתם מגלים את זה אחרי 2 קילומטר,

לא הייתם רואים שקל.

זה עובד ב-2 הצדדים.

זה הנוסחא לדרך ארץ כמו בארץ שלנו.

כל הכבוד!

:?

אביחי

פורסם

לי קרה מקרה עם מתדלק שהבאתי לו 50 והחזיר לי עודף מ 100.

אני בטוח במליון אחוז שנתתי לו 50 כי הוצאתי את זה מהכספומט.

אמרתי לו הבאתי לך 50 קח את העודף, הוא לא רצה אמר שהבאתי לו 100. התווכחתי איתו קצת בסוף נשברתי ונסעתי עם 50 עודף יותר.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
תפסיקו להאשים את הבנאדם על משהו שכולכם הייתם עושים, למרות שאתם טוענים שלא.

תחשבו על עצמכם קודם!

אתה טועה.

לא כולנו טמאים.

ב-2002 קניתי כורסת טלוויזיה.

יום חמישי היא הגיעה.

יום שלישי היא הגיעה עוד הפעם(...)הנהג שאל מהרחוב איפה בדיוק הכתובת .אמרתי לו חכה דקה.

מתקשר לחנות.

אומר תודה רבה.

שואל אותם למה הביאו לי עוד כורסא.

אמרו תודה רבה, היה עלול להיווצר להם בלגאן שלם (לא שהבנתי את כוונת המשורר...)וש"הצלתי אותם עם היושר שלי".

איחלתי לחייל בהצלחה בהמשך דרכו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אליי שלחו פעמיים מגזין "אוטו" של אותו חודש זה המקסימום שקיבלתי פעמיים, חבל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קניתי מנורה במחיר מטורף של 220 שקל.!

ולאחר שעה חזרתי להחזיר אותה. (החנות לא הסכים. בטענה שהיא משומשת ולא חדשה. וזאת שהוא מכר חדשה)

אמרתי לו אני רוצה לראות מנורה כמו זאת ונראה את ההבדל. הוא הוציא. והסתבר! (בבירור אם חבר שהיה עובד אצלו בחנות) שהוא משתמש במנורות האלו אצלו. ואחרי כמה שעות שימוש (מנורות מהסוג הזה נמדדות בשעות שימוש) הוא מחזיר לקופסא ומוכר אותן כחדשות. אגב. הוא סרב לקחת את המנורה באותו יום.!.

ולמחרת הגיעו אליו לחנות כ 15 לקוחות קבועים שקנו ממנו ודרשו את הכסף בחזרה על כל סוגי המנורות.

ואני קבלתי טלפון. כועס ממנו. איך אתה עושה את זה. וכוכוכוכ. אגב הוא לקח את המנורה. והוא לא מוכן לדבר איתי.

אגב.. יותר מ 40% מהלקוחות הקבועים (שאני מכיר) שהיו עזבו בגללי. ועברו לאחרים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...