Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי MP ושלחו לי פעמיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר כמה חבר'ה באנגליה שבשנת 2000 שהחליטו ערב שיכור אחד לפרק את ה-Psion הישן של אחד מהם, בשביל הכיף. אחרי זה, בשביל שיהיה יותר כיף, הם ארזו את כל החלקים בשקית וכתבו מכתב מריח מאלכוהול לחברה, בו הם התלוננו שמהכשיר פורק משום שסבל מבעיית תאימות בשל Y2K באג.

שלחו להם את המודל האחרון חדש דנדש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המינימום שצריך לעשות זה להתקשר ולהודיע.

מה ששנוא עליך....אל תעשה לאחרים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הם ידעו שהם טעו והפקידה שטעתה תיקח את האחריות,לא שלך לא שילמת עליו תחזיר.

טעויות כאלו קוראות כל יום,לא צריך לנצל את חוסר ההבנה או חוסר תשומת הלב של הפקידה.

פורסם
אני צריך להתקשר אליהם ? למה אני צריך לבזבז שיחת טלפון על טעות שלהם ?:wink:

כדי להיות בן אדם.

גם אם תשלח להם אותו בחזרה, כמה תפסיד? 20 שקל?

לא שווה להיות בן אדם בשביל 20 שקל?

dirty old man

need love too

פורסם

אז תביא 20 שקל ותהיה בנאדם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עדכון.

המנווולים חייבו אותי פעמיים !!!!

מסתבר שחייבו אותי בעבור הרכישה הראשונה שביצעתי ואז שבוע לאחר מכן הם החליטו להיות עצמאיים ולחייב את כרטיס האשראי שלי שוב על אותו מוצר ולשלוח לי.

ביצעתי מייד הכחשת עסקה מול חברת האשראי והם תכף ייקבלו טלפון מלקוח כועס :evil:

ואתם עוד חשבתם שדפקתי את המערכת...:?

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לא היה יותר פשוט להתקשר אליהם ישירות ולהודיע להם על הטעות שלהם? למה אתה חושב שעשו לך את זה בכוונה? מילא לחייב פעמיים ולשלוח מוצר רק פעם אחת, במקרה כזה היה יכול להיות שלא תשים לב לחיוב הכפול. בסך הכל עשו טעות ואתה כבר קורא להם מנוולים.

אסף

פורסם

ייאמר לזכותו שזה מעצבן.

מה סה"כ הוא ביקש ? לקנות נגן MP3 וזהו.

מה קרה בפועל ? הוא היה צריך לרדוף אחרי המוכר שישלח לו עדכון\דיסק\מה שזה לא יהיה, בסוף הוא היה צריך ללכת לדואר ולקחת נגן נוסף שבכלל לא ביקש או רצה. אגב אם היה מדובר על דיסק הוא היה מגיע ישירות לתיבת הדואר ולא לסניף הדואר.

ובנוסף לכל הטירטור הזה הוא קיבל גם חיוב נוסף בכרטיס האשראי.

מנוול או לא מנוול הבן אדם ביקש לקנות נגן MP3, ולא ביקש שיעבירו אותו סרט טורקי שכולל את ההחלטה המצפונית האם להחזיר או לא להחזיר נגן ואת הביקור השבועי הקבוע בסניף הדואר (שמי שיודע איך הדואר עובד היום היה מבין שזה מזעזע).

בכל מקרה איך שלא תסתכל על זה בגלל ששברת כל כך הרבה את הראש שלך, העיסקה הזאת חד משמעית לא הייתה משתלמת עבורך, במקומך הייתי מחזיר לו את 2 נגני ה-MP3 אומר למוכר תודה אבל לא תודה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
היחיד שיצא פה מנוול בינתיים הוא זה שביודעין התכוון לקבל משהו שלא שייך לו

לקרוא לי מנוול נראה לי קצת חוצפה מצידך,המכשיר היה אצלי יום אחד שבו התלבטתי מה לעשות ונטיתי לכיוון להתקשר אליהם וכך עשיתי ונודע לי על החיוב הכפול.

בכל מקרה זו חוצפה ממדרגה ראשונה וגם עבירה לחייב כרטיס אשראי של לקוח הנמצא ברשות חברה ללא אישור הלקוח.

יוסי.

פורסם

עדכון נוסף.

(נראה עכשיו מי יגיד שהם לא חוצפנים)בשיח טלפון עם החברה:

"שלום ,קניתי MP שילמתי עבורו וקיבלתי אותו ואז חייבתם אותי שוב ושלחתם לי מכשיר נוסף"

"מה אתה בטוח שלא רצית עוד MP?"

"כן אני בטוח !"

"אולי תיקח בכל זאת את המכשיר ,זה מכשיר מצוין"

"אני לא רוצה עוד MP !"

"טוב אז תגיע אלינו להחזיר את המכשיר"

"אתם לא חושבים שאתם מגזימים,גם טירטרתם אותי להגיע לדאר לקבל מכשיר שלא קניתי,גם חייבתם אותי ללא אישורי,וגם לא שלחתם לי את דיסק העדכון ואני זה שצריך להגיע אליכם".

טוב אז אנחנו נשלח מישהו שייקח את המכשיר".

ממש תודעה צרכנית מצויינת.

פורסם

אבל למה אתה טיפש ? (סלח לי על הבוטות).

חברה כזאתי לא מגיע לה שתרכוש ממנה את המכשיר הראשון.

בקש לבצע ביטול עיסקה עבור 2 המכשירים ורכוש מכשיר במקום אחר, גם ככה יש אינספור חנויות שמוכרות את הנגנים האלה.

מקום שלא נותן לך שירות טוב במכירה, כשתצטרך אותו לשירות שלאחר הקניה אתה תצטרך לשבור את הראש כפליים.

עשה בשכל עכשיו ובטל העיסקה.

עדכון נוסף.

(נראה עכשיו מי יגיד שהם לא חוצפנים)בשיח טלפון עם החברה:

"שלום ,קניתי MP שילמתי עבורו וקיבלתי אותו ואז חייבתם אותי שוב ושלחתם לי מכשיר נוסף"

"מה אתה בטוח שלא רצית עוד MP?"

"כן אני בטוח !"

"אולי תיקח בכל זאת את המכשיר ,זה מכשיר מצוין"

"אני לא רוצה עוד MP !"

"טוב אז תגיע אלינו להחזיר את המכשיר"

"אתם לא חושבים שאתם מגזימים,גם טירטרתם אותי להגיע לדאר לקבל מכשיר שלא קניתי,גם חייבתם אותי ללא אישורי,וגם לא שלחתם לי את דיסק העדכון ואני זה שצריך להגיע אליכם".

טוב אז אנחנו נשלח מישהו שייקח את המכשיר".

ממש תודעה צרכנית מצויינת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גם לי זה קרה.

קיבלתי בדואר הכרטיס של הרישיון ואחרי פחות קיבלתי עוד כרטיס של רישיון :lol:

זכור לי גם מגזין 236 של "אוטו" שפשוט לא הגיע, נדנדתי להם דיי הרבה שזה לא הגיע אליי ובסופו של דבר הגיעו אליי 3 גיליונות 236 :-P

• תוכן חדש...