Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע , ניגש לעיניין :)

אני לא מבין גדול אבל מניסיוני האישי הגעתי למערכת הנ"ל , יש לציין שאני בכלל בכלל לא אוהד רעש ו " הרבה RMS זה טוב " אלה איכות , לא כמה חזק הסאב אלה כמה נמוך הוא יורד . נמשיך :)

אם אפשר אני בשמחה אקבל כל הצעות לשיפורים או אלטרנטיבות .

רדיו דיסק של אלפיין , יש אלטרנטיבות אבל כשראיתי אותו במחיר המצחיק הזה הייתי חייב לשאול איפה ה catch.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129009

קומפוננט Focal

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31292

ואת הסאב הזה , אני לא מבין גדול בסאבים אבל לבן דוד שלי פיוניר 2000 וואט , וזה נשמע זוועה , קולני מדיי ולא מדוייק , שאלתי אותו למה לדוגמא הסאב בחדר שלי יותר "איכותי" אבל פחות רועש והוא אמר לי כי הוא אקטיבי ... אין לי מושג מה זה אומר אז חיפשתי סאב אקטיבי ומצאתי את זה , הצעות ? :)

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SRV202&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177#

עכשיו לעיניין של המגבר , אין לי מושג במגברים ,אבל אני יודע שהפוקל דורש מגבר , אז אם אפשר מגבר בתקציב נורמאלי של עד 1400 ש"ח גג , אם אפשר 1100 1200 ככה הכי טוב ... וגם שהוא יוכל להרים 2 קומפוננטים של פוקל ולא רק אחד למקרא שאני אקנה עוד סט מאחורה ( לא אוהב 6 על 9 ) , הוא לא צריך להתייחס לסאב בכלל .

עכישו אמרו לי שהמערכת הזאת היא " יותר מדיי " ושה Focal דורש קרוסוואבר ... וחיווטים ... וכיוונים .. ובלאגנים ... אבל אני חושב שעדיף ישר ללכת על הכי טוב שאפשר , אני באמת לא רוצה להסתפק בעוד morel pulse או משהו .. :) אני חייב איכות .

אז ברשותכם כל דעה הצעה מקום לשיפורים הכל אני אפנים , כי אני מבין שיש פה אנשים עם ניסיון בתחום :)

תודה :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מי שאמר לך שמורל לא איכותיים אז הוא לא יודע מהחיים שלו. מורל ברמקולים הם האיכות שיש. נכון, פוקאל איכותיים גם אבל בשילוב עם יותר כוח וחדות. מורל יותר עדינים נקרא לזה ככה, פחות חותכים והרבה יותר איכותיים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קודם כל ברוכים הבאים לפורום.

כדאי שתקרא את הכללים:

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

בקשר לסאב, סאב אקטיבי?

הוא מיועד בכלל למערכת קולנוע ביתית ולא לרכב.

זה לא מה שאתה מחפש.

ניראה לי שאתה לא יודע בדיוק מה הולך ואיך הולך.

למה שלא תכתוב תקציב כולל שאתה מוכן להשקיע?

ככה חברי הפורום יכוונו אותך לאלמטים יותר טובים.

הבנתי שאתה מוכן להשקיע על סאב 1500 ש"ח, במחיר יותר זול מזה אפשר למצוא גם סאבים טובים וההפרש שנשאר לך אפשר להשקיע על חיווט איכותי או התקנה או סט קומפוננט יותר טוב.

פורסם

כן אני יודע שסאב אקטיבי זה למערכות קולנוע , אבל בבית הם עושים עבודה טובה יותר מבאוטו , הצליל עמוק יותר ... איך להסביר מרגישים אותו בפנים , בניגוד לאוטו ששם פשוט שומעים בומים לא מדוייקים ( ככה זה לפחות אצל כל מי ששמעתי )

אוקיי אז התקציב שלי הוא בסביבות ה 3500 שקל , ומה אתם אומרים על הרדיו דיסק של אלפיין ? חשוב לי רדיו דיסק איכותי מאוד כי אני מבין שזה עושה את ההבדל .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הרדיו דיסק איכותי כן , אבל מצד שני הוא גם הכי פשוט של החברה .

לדעתי ניתן להשיג דברים יותר טובים ואיכות נהדרת באותו מחיר . דוגמאת הפיוניר 6800 , פאנסוניק סדרה 5 ועוד .

זוהי דעתי אני גם חובב אלפין ומכשירים איכותיים כאלה ואחרים אבל על המכשיר הזה לא הייתי הולך

בברכה רוני .

נ.ב עריכה -

הסאב של קלריון מיועד לרכב ! כן הוא מוגבר משמע לא מצריך מגבר . תן לו חשמל RCA וסע לשלום

בקיצור יש לו מגבר בפנים .

פורסם
קודם כל ברוכים הבאים לפורום.

בקשר לסאב, סאב אקטיבי?

הוא מיועד בכלל למערכת קולנוע ביתית ולא לרכב . יש לך טעות , סאבים אקטיביים היו לפני כן למשל מרידיאן וסלסטיון , התועלת בסאב אקטיבי היא בכך שהמגבר מכווון ליכולות של הסאב באופן מדוייק ובד"כ אם עושים את זה טוב זה הרבה יותר טוב

החסרון הוא שאם משהו מתקלקל אתה צריך לתקן את הכול , אבל למעשה זה לא משנה

זה לא מה שאתה מחפש.למה? אם יש לך דרך זולה יותר? הרי מגבר מונו חזק או מגבר שני ערוצים חזק וטוב עולה די הרבה (מתחיל בערך ב1000 ) וסאב עולה גם . אל תפסול את זה על הסף

הבנתי שאתה מוכן להשקיע על סאב 1500 ש"ח, במחיר יותר זול מזה אפשר למצוא גם סאבים טובים וההפרש שנשאר לך אפשר להשקיע על חיווט איכותי או התקנה או סט קומפוננט יותר טוב.

ולפותח השירשור נראה לי שהקלריון הזה הוא בסדר (זו חברה טובה והיא לא משחקת) אבל יתכן ושווה לשקול קניית מגבר ארבעה ערוצים טוב וחזק ולהשתמש בשני ערוצים לסאב

האלפיין הזה הוא המכשיר הכי זול ולא נראה לי שהוא שווה את הכסף

או שתוסיף כסף ותקנה את הקלריון הזה או שתקנה את הפנאסוניק 5301 שהוא דגם טוב ובסיסי ולא עולה הרבה כסף (עבור השם אלפיין)

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...