Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום וערב טוב.

ברצוני לקנות רמקולים של הרץ דגם esk - 165s אנרג'י . לפי האתר הרשמי שלהם הנתונים שלהם זה 100w נומינלי

ב 4 אוהם.

כמה ואט צריכה ליהיות היציאה במגבר על מנת שיפעלו בצורה אופטימלית?

תודה מראש לעונים.

פורסם

75 יספיק בהחלט. גם 50-60 של רוקפורד :wink: יספיקו בהחלט. לי יש דוטק (120 נומינלי) על רוקפורד (60 כביכול ליציאה) ושומעים דיי חזק ויפה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עדיין אין לי מגבר. אני בחיפושים , מאוד אהבתי את הצליל של ההרץ ולדעתי הם תמורה יפה לכסף.

מבחינת הגיון (שלי כמובן) כדי שמגבר יעבוד בצורה טובה ולא יתאמץ צריך ליהיות לו יותר ואט מאשר לרמקולים .

אבל אני לא בטוח בגלל זה אני שואל. השאלה אם מגבר של 75- 60 באמת יעשה את העבודה או שהוא יתאמץ מאוד.

וגם האם ההרץ האמת 100 וואט?

פורסם

ההרץ , אם תיתן להם 90 הם יפציצו. זה מספיק ואפילו קצת יותר מזה. לכן, גם עם הגברה של 75 RMS לערוץ הסט יעבוד טוב, טוב מאוד. ונכון, במקרים שהמגבר מוציא יותר RMS ממה שהסט יכול לקבל זה בהחלט טוב, עם כיוונים טובים כמובן. אבל אתה שאלת כמה יספיקו לא? אז עניתי על המינימום.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...