Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשייף עם כמה סוגי נייר זכוכית: אחד של 46 או 60, אחד 80, והאחרון 120. זה כבר יגרום לכך שהכל יהיה חלק. גם תבדוק לפני שאתה מרפד, שהגובה של הבונדו שמרחת איפה שהוא כבר נגמר, הוא בגובה של הקורה. אחרת זה יהיה בולט לעין, למרות שלטעמי זה לא כזה חשוב (לי יצא ככה בולט לעין עם הרבה עליות וירידות בבניה שלי, אם אתה בא מחר למפגש תוכל לראות כמה בניות וגם את שלי).

דרך אגב, יצאה לך בנייה מעולה! פעם ראשונה?

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן הבנייה הראשונה שלי עם פיברגלאס.

ולא סיימתי לשייף עד הסוף יש עוד קצת עבודה על זה אבל אני לחוץ מהקטע של הריפוד אין לי מושג אייך עושים את זה.

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם

או:

א. תילך לרפד רכב הוא כבר יידע את העבודה, והיא לא תעלה הרבה כי זה בסה"כ 2 קורות למרות שלא הרבה עושים את זה ויש כאלה שידרשו הרבה כסף על זה.

ב. תקנה דבק מגע(לא מהקטנים הרגילים יש כאלה מיוחדים לריפוד אם אני לא טועה) ותדביק את הריפוד. או שיש מאין דבק ספריי כזה (לא יודע איך קוראים לזה בדיוק) שהרפדים מתיזים על הקורה ופשוט שמים את הריפוד על הקורה וזה נדבק (ככה עשו לי את הקורות).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תאמת אני אוהב לעשות לבד.

ואם אני עושה לפי מה שאתה אמרתה לי אז זה ייצור לי קמטים...

+ מתנה לקונים

פורסם

אז תשייף עוד. אין דרך אחרת. תשמע, לי יש קמטים בקורות כי לא שייפתי טוב. בבניות בדלתות גם היו לי ממש טיפה קמטים כי שם שייפתי יותר טוב בהרבה. אבל בכל זאת הם שמו לי ספוג ואז שמו את הריפוד על הספוג, ככה שהכל נהיה חלק ויפה בלי קמטים וחבריהם. לגבי הקורות הם לא יכלו לעשות דבר, כי קורה זה דבר קטן, ולא הייתה להם את האפשרות לשים ספוג, מה גם שאני אמרתי להם לא נורא המראה, העיקר הסאונד. אתה רוצה? תשים ספוג (אבל ממש ממש דק). ככה לא יהיו לך לא קמטים ולא כלום.

בהצלחה! גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בנוסף למה ששומכאר אמר, נסה להשיג אריג גמיש כמה שרק ניתן רק ככה באמת תוכל להמנע מקמטים. מבנה כזה של קורה מכיל לא מעט קימורים "קשים" ויש לבצע מתיחה ממש טובה.

ייתכן ובעל מקצוע יעשה את העבודה טוב יותר ובהפרש מחירים לא גבוה ביחס לעלויות של הנסיונות בשילוב עם הריצות בחיפוש אחר אריג מתאים. ראה את משפטי האחרון כהמלצה, אתה עלול להיות מופתע מהתוצאות.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אתם מצליחים לשכנע אותי....

כמה פחות או יותר נראה לכם עולה לרפד בנייה מסוג כזה ??

+ מתנה לקונים

פורסם

מחירים משתנים מרפד לרפד, מה גם שהחומר שתבחר לציפוי משנה במעט את העלויות.

אני מציע לך ללכת לשניים שלושה רפדים שיראו על מה מדובר ויתנו לך הצעת מחיר.

אני ביצעתי את העבודה שלי אצל "אחים עמירה" בחולון. המחיר היה לא זול במיוחד אבל לא התאמצתי לחפש מקום אחר. העבודה בוצעה בצורה טובה מאוד אם-כי לקח להם שבוע לבצע את העבודה.

הנה לינק לבניה בכדי שתוכל להתרשם. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139474

גיא - תוכל לעדכן באם ביצעת חלק מהעבודות אצל רפד ולהמליץ בהתאם?

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

את כל העבודה שלי שכללה 2 קורות + 2 בניות דיי גדולות ביצעתי אצל הרפד. העבודה התבצעה ב"רדיו רפי" בבת ים, לא יקר בכלל, עבודה ללא דופי, שירות טוב (כל הפמליה של החנות באה אליי לראות על מה ומי מדובר והביאו לי עצות ותגובות רבות לטובה ולרעה, אבל הערות בונות כמובן), וההעבודה התבצעה אחרי יממה וכמה שעות בלבד! מה גם שהכל יצא בול איך שרציתי ואיך שאמרתי להם!

בגלל זה המלצתי על רפד.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה על העזרה אבל אתם יכולים לתת ליש טווח מחירים ואם יש מישהו שעדיין רוצה להדריך אותי לגבי הלבשת הריפוד בעצמי אני אודה לו מאוד

+ מתנה לקונים

פורסם
תודה רבה על העזרה אבל אתם יכולים לתת ליש טווח מחירים ואם יש מישהו שעדיין רוצה להדריך אותי לגבי הלבשת הריפוד בעצמי אני אודה לו מאוד
תערוך חיפוש בבניות פיבר תמצה שמה את הבניה שלי תראה אך ציפיתי את הקורות זה לא צריחה להיהות תורה מיסיני אם יש לך ידיים טובות ויש לך כמובן לפי הבניות אז פי כמה וכמה של נדבר על ריפוד
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

פשוט וקל,

תקנה דבק מגע 500 גרם יספיק לך לא עולה יותר מדי בין 30 ל40

גש להום סנטר ותשאל מה מהסוגים הוא הכי חזק כי יש כמה בדרך כלל

תמרח על הקורה ותמרח על הסוג בד שקנית, כמובן לא להיות טיפשים, על הצד שאתה רוצה להדביק.

חכה 5-10 דק' אם אתה רוצה לזרז את זה אתה יכול להשתמש בפן זה יכול לעזור,

לאחר מכן תתחיל למתוח ולהדביק, לא בעייתי במיוחד

אם בכל זאת בא לך לגשת לרפד, לא יותר מ200 שקל לפי הערכה אישית.

פורסם

לי עלה 300 ש"ח 2 בניות+2 קורות + הוספה של ספוג בכל הבניות, והוסיפו הרבה. אצלך אין ממש הרבה עבודה ככה ש-100 שקל אני מעריך.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מכירים אולי רפד בצפון הארץ באזור מעלות, נהריה וכו'...

+ מתנה לקונים

• תוכן חדש...