Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דודי מגיע בקרוב לביקור בישראל מארצות הברית.

אני זקוק להמלצה למחשב נייד(אני לא מבין בהם. אף פעם לא ממש עניין אותי. אני יותר מבין במחשבים שולחניים).

המחשב צריך להיות מספיק חזק להריץ ויסטה ורצוי שיהיה כרטיס מסך יחסית חזק (לא משהו כמו 64 מגה).

המחשב אמור להיות בעיקר לאופיס,אינטרנט,סרטים וקצת משחקים. רצוי שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן,המסך כמה שיותר גדול, יותר טוב ומשקל פחות משנה.

אשמח לדעת מה מקובל במחשבים נידים. אילו מעבדים טובים יש ? לוחות אם? וכו'.

המחיר סביב ה 1500$ אפשר למתוח. המחירים הם כמובן לארה"ב.

עוד שאלה, איך עובד הרעיון של כרטיסי PCI במחשבים ניידים? הכל מתחבר בעזרת USB להתקן חיצוני?

לדוגמא, אם ברצוני לחבר כרטיס טלוויזיה למחשב נייד. אין אפשרות להכניס כרטיס PCI לנייד נכון? הדרך היא לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שמע, בזמנו שחיפשתי מחשב נייד חזק במיוחד, אם כרטיס גרפי חזק, על מנת להריץ תוכנות תיב"מ וכמו כן גם משחקים,

נתקלתי במחשב מדהים של DELL הוא היה מסדרת ה-XPS המדהימה, הוא מגיע אם מסך 17" וויד כרטיסי המסך הכי חדשים בשוק תמיכה של עד 4 ג'יגה זכרון, מעבד כפול ליבה וכל מה שרק אפשר לקבל במחשב נייח.

מאז עברה חצי שנה, וכמובן הדגמים השתנו אבל הבסיס של הסדרה כסידרה החזקה שלהם נשאר, אז כרגע כל מה שאתה צריך לעשות, זה להיכנס לאתר של DELL לחפש את סדרת ה-XPS ולבנות לך מחשב לפי הרצון והכסף שעומד לרשותך...

בכבוד רב

אופיר

פורסם

תבדוק אם הפרש המחירים ב-IBM שווה את המאמץ. ייתכן שלא, אני לא מומחה בזה.

לגבי PCI - כמעט לכל כרטיס שתמצא יש גם גרסה לניידים, בתקן שלהם (אני לא זוכר כרגע

אם קוראים לזה MINI-PCI אן PCMCIA). ראיתי גם כרטיסי טלוויזיה,

אתה פשוט צריך להזמין אחד כזה. בדרך כלל המחיר יהיה גבוה יותר מכרטיס PCI "רגיל".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן, 9500 אלף שח'... וזה פה בארץ... יכול להיות שהיתה * בקטן, אך מחוסר עניין במחשב לא טרחתי לחפש אותה, בכל אופן, כמו שאמרתי, אני אנסה לחפש את המודעה הזאת שוב, ואני אחזור אליך...

• תוכן חדש...