Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב וביגון עמוק אני מודיע שהרדיו דיסק שלי נגנב היום ב3 בבוקר על יד מסעדת נאפיס על יד חוצות המפרץ בחיפה למי שמכיר. הגנבים שברו חלון אחורי ופתחו את דלת, כיבו אורות ולאט ובזהירות הוציאו את הרדיו דיסק, ניתקו את החוטים (לא חתכו למזלי!!), לקחו כמה תיקים ופלאפונים סגרו את האוטו והלכו.

אחרי שגיליתי נסעתי ישר למשטרה וביליתי שם כשעה עם מילוי תלונה והכל ונסעתי הביתה לישון. כמובן שהחלון תוקן עוד באותו היום והודעתי לביטוח על הפריצה. המערכת כולה מבוטחת אז אני אקבל כ2500 שקל פחות השתתפות עצמית של 300 שקל בערך.

עכשיו מגיעה השאלה, כפי שרשום בחתימה היה לי אלפיין 9855, חשבתי במקום לקנות חדשה אולי להתנסות במערכת אחרת באותה הרמה או שהאלפיין אין עליה? קראתי כאן תגובות לא רעות על הסדרות הגבוהות של פיוניר ועל קלריון....

או שפשוט עדיף להישאר עם משהו שאני כבר מכיר ויודע שהוא אחלה? התקציב הוא בסביבות ה2200-2500.

בברכה,

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

איך לקחו רק את האלפיין עם כל מה שיש לך באוטו! גנבים מפגרים:)

בכל אופן, נראה לי שתיקנה פשוט אלפיין חדשה, אתה מכיר אותה, אתה יודע שהיא טובה.

אז למה להחליף.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

משתתף בצערך!

ממש מכה מה שהולך שם במתחם של נאפיס.יש לי כמה חברים שפרצו להם שם לרכב גנבו כל מה שיכלו ,פלאפונים ,תיקים, לאחד גנבו מחסניות של אקדח.

ממליץ לך לשמוע את ה ECLIPSE.

תבדוק ב EBAY את המחירים כי בארץ הם ממש יקרים.

פורסם

הבעיה בECLIPSE זה שהפנל לא נשלף...

פשוט חשבתי אולי לגוון... אז לקחת רדיו דיסק אחר ולא אלפיין.

הקטע שהמגברים נמצאים מאחורי קרש ולהוציא את הקרש זה בעיה שלא לדבר לפרק את המגברים שכל אחד מאחורי 6 ברגים... מה גם נראה לי שהגנבים לא בדקו את הבגאז' כי לא לקחו את הסאב וזה באמת להוציא שתי חוטים!

אז נראה לי שהתברכתי בגנבים מפגרים או כאלה שידעו מה הם עושים ולא הסתבכו עם דברים שוליים כמו סאב (מה שנראה חשוד) ומגברים כי זה זמן ותשומת לב לא רצויה... מערכת קל להחביא ולמכור, כל שאר הרכיבים זה יותר בעיה...

בברכה,

אלכס.

פורסם

עולה לבטח משו בסביבות ה8%-10%.

הבאתי להם הערכת מחיר על המערכת (כי לא הכל קנוי בחנות ואין על הכל קבלות, הרדיו דיסק היה יד שנייה למשל) והם בדקו אצלהם ואמרו שזה שנתית תוספת לביטוח משו כמו 600 שקל. ההערכת מחיר נתנה שווי של 6500. לא הכל מחיר מקורי, הורדנו כמה שקלים מכל רכיב שחברת הביטוח לא תחשוד יותר מדי, כי גם ככה בעייתי לבטח.

בקשר להמלצות יד שנייה בהחלט אפשרי, אבל אני מעדיף שלמכשירים לפחות תהיה עוד איזושהי תקופת אחריות.

למשל רדיודיסק פיוניר דגם RS880 או למשל הקלריון DRX-856? אלה מכשירים שמצאתי ביד שניה, איך הם יחסית לאלפיין?

איך הם מבחינת איכות, פיצ'רים, כיוונים וכו'?

בברכה,

אלכס.

פורסם

לקלריון יש אחלה הד יוניטס, הבעיה שמה שאתה מקבל ב9855 ב2500 ש"ח מבחינת חיתוכים, בי אמפ וכו', אז בקלריון זה רק בסדרה 9 שעולה "קצת" הרבה יותר בלשון המעטה מה9855 .

פורסם

גם בסידרה 9 יש דגמים שאין להם את כל האקולייזר שיש לאלפיין,

קנה את האלפיין שוב, אלא אם אתה חושב לכיוון כל פיני פיונירים היי אנד, או לפחות בסדרות מאוד גבוהות, ולהם יש המון אפשרויות גם.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

חשבתי על הפיונרים הסדרות הגבוהות אבל איזה? לפי התגובה גם הקלריון עם המסך מגע לא מגיעה לרמה של אלפיין?

בברכה,

אלכס.

פורסם

kashat18

קודם כל, מצער מאוד לשמוע שזבל של אנשים פרצו לך לרכב.

לדעתי לך על אקליפס. יש להם דגם מסויים עם פאנל נשלף. אני לא זוכר כרגע את הדגם. מקסימום אני אעשה חיפוש ואגיד לך.

לא חותם

פורסם

משתתף בצערך על הגניבה

בקשר להמלצות יד שנייה בהחלט אפשרי, אבל אני מעדיף שלמכשירים לפחות תהיה עוד איזושהי תקופת אחריות.

למשל רדיודיסק פיוניר דגם RS880 או למשל הקלריון DRX-856? אלה מכשירים שמצאתי ביד שניה, איך הם יחסית לאלפיין? לדעתי אם פיצ'רים זה מה שאתה מחפש אז הפיוניר יתן לך המון פיצ'רים רק שאני לא חושב (למרות שהוא 24 BIT) שהוא יותר טוב מהאלפיין שהיה לך

אם אתה לא משתמש בטיים ליינמנט ובקרוס , אזי בפלאט הקלריון לדעתי יתן לך איכות סאונד יותר טובה מהאלפיין

איך הם מבחינת איכות, פיצ'רים, כיוונים וכו'?

מה שאומר שאתה צריך לעשות פשרות איכות סאונד מול פיצ'רים ועד כמה חשובים לך הפיצ'רים

בברכה,

אלכס.

האקליפס היחיד (בציר 06) שיש לו פאנל נשלף הוא ה7000 שנמכר בכ 550 דולר(אם זכרוני אינו מטעיני לא בדקתי הרבה זמן) בארה"ב דבר שמוביל לכ3800 ש"ח בארץ לאחר מישלוח ומיסים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

עכשיו נודע לי מהסוכן ביטוח שאני אקבל את הכסף רק תוך 30-45 יום! מה שאומר שאני נוסע בלי כלום בערך חודש!

איזה סיוט!!

לפי התגובות פה אני כנראה אמשיך עם האלפיין (אם אני אמצא אותה, כבר קשה להשיג אותה..) שכן אין משהו יותר טוב ממנו ברמת המחיר הזאת ולהשקיע 3000-4000 אלף בקלריון יפה אני לא רוצה, במיוחד לאור הדיון הפילוסופי של איתמר על כדאיות ההשקעה של סכומים כאלה במערכת לאוטו.

בברכה,

אלכס.

פורסם

אל תחכה.

עם יש לך קצת מזומנים בצד, תקנה איתם HU, ואת הכסף שתקבל מהביטוח תחזיר "לצד".

לנו האוטו הלך בתאונה לפני חודשיים, עוד לא ראינו שקל מחברת הביטוח , גם לנו אמרו שתוך חודש- חודש וחצי יגיע הכסף, אך כמו שאתה רואה, אי אפשר להסתמך על זה, ולכן ממליץ לך לקנות מערכת כי יכול להיות שהכסף יגיע אחרי חודשיים.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

יש לי אפשרות לקנות קלריון 856 ב2500 שקל אולי אפילו 2400 חדשה חדשה עם אחריות לשנה, שווה יחסית לאלפיין במחיר כזה? מה אין לו שיש לאלפיין? אם יש הבדל משמעותי אז אני אחפש את האלפיין בנרות מה גם שיש לי זמן עד שאני אקבל כסף מביטוח.

אלפיין 9855 לא פשוט להשיג עכשיו, לחנויות אין אותו. הסדרות היותר גבוהות של קלריון זה כבר מחיר 3500 ומעלה וזה כסף שאני לא מוכן להשקיע.

אלכס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...