Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי אפשרות לקנות קלריון 856 ב2500 שקל אולי אפילו 2400 חדשה חדשה עם אחריות לשנה, שווה יחסית לאלפיין במחיר כזה? מה אין לו שיש לאלפיין?טיים אליינמנט , קרוס , איקולייזר .

יש היום את הדגם החדש של סדרת ה7 ויש לו את כול הדברים אבל תצטרך ליבא מחו"ל כרגע

אלכס.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אז את ה856 אני לא אקח אני רואה שיש הבדל רציני בינה לבין האלפיין, הקטע שאני יכול להיות מתבלבל וזה לא 856 אלא 865 במידה וזה ככה המחיר נשאר אותו המחיר כלומר 2400-2500, אני מחר אברר אצל הבן אדם שממנו אני יכול להשיג לאיזה דגם הוא התכוון (הוא בעצמו היה מבולבל עם הספרות).

במידה וזה הדגם הזה: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17027

האם הוא ברמה של אלפיין מבחינת הקרוז, אקוולייזר טיים אליינמנט וכל זה..? כתוב ספקטרום אנלייזר - מה זה?!?! ואקוולייזר פרמטרי של שתי ערוצים, באלפיין יש 6, לא?

תודה על התגובות בינתיים אתם מאוד עוזרים!!

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

במידה וזה הדגם הזה: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17027

האם הוא ברמה של אלפיין מבחינת הקרוז אין לו קרוס ולייזר אין לו אקולייזרנורמלי טיים אליינמנט וכל זה..?לא כתוב ספקטרום אנלייזר - מה זה?!?! ספקטרום אנלייזר זה מראה לך את התדרים שמנוגנים כרגע ואת עוצמתם היחסית ואקוולייזר פרמטרי של שתי ערוצים, באלפיין יש 6, לא? אכן

קלריון לא כ"כ שיחקו על פיצ'רים אלא על איכות סאונד נטו, פיצ'רים ואיכות סאונד לא הולכים ביחד אלא אם כן יש השקעה גדולה של כסף וז"א שזה יעלה הרבה . למשל אפילו פיוניר כשרצו לעשות דק עם איכות הורידו את הMP3 .

היות ויש דרישה הם הוציאו עכשיו את המכשיר שהבאתי בקישור . שבו יש קרוס יש בו טיים אליינמנט (אבל בטח עם פחות צעדים מהאלפיין) ויש איקולייזר עם 3 , הוא יעלה לך בארץ כ 2200-2500 אם תייבא אותו . ובתמורה לוויתור על איקולייזר יותר טוב תקבל איכות סאונד שלדעתי האישית תהיה הרבה יותר טובה מהאלפיין . לשיקולך

תודה על התגובות בינתיים אתם מאוד עוזרים!!

אלכס.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

למה לך להיות שפן ניסיונות? היה לך טוב עם ה9855 אז קנה עוד אחד כזה הוא שחפש איזה 9835 ה"אגדי" ברמת התקציבים הם המכישירים שיתנו לך מקסימום...

פורסם

קודם כל משתתף בצערך.

בתור אחד שכבר גנבו לו פעם אני מבין אותך לגמריי.

האמת שהשאלה היא פשוטה ביותר.ממש שאלון אמריקאי.

"מה אתה מחפש"?

א. פיצ'רים , קרוסים , טיים אליימנט ושאר ירקות ?

ב.איכות סאונד נטו וכמה תוספות קטנות?

ג.נאמנות למקור אפילו אם זה לא מנגן MP3?

אם תענה אני אוכל בקלות לתת לך פה המלצה מיד שניה כי קצת עקבתי על מה שהולך שם.

כרגע המכשיר הכי טוב שיושב שם במכירה (אם לא נמכר כבר) ה DXZ938 של קלריון.

פורסם
קודם כל משתתף בצערך.

בתור אחד שכבר גנבו לו פעם אני מבין אותך לגמריי.

האמת שהשאלה היא פשוטה ביותר.ממש שאלון אמריקאי.

"מה אתה מחפש"?

א. פיצ'רים , קרוסים , טיים אליימנט ושאר ירקות ?

ב.איכות סאונד נטו וכמה תוספות קטנות?

ג.נאמנות למקור אפילו אם זה לא מנגן MP3?

אם תענה אני אוכל בקלות לתת לך פה המלצה מיד שניה כי קצת עקבתי על מה שהולך שם.

כרגע המכשיר הכי טוב שיושב שם במכירה (אם לא נמכר כבר) ה DXZ938 של קלריון.

פששש, יפה, אני רואה שאתה מתמיד להמליץ מלוח היד שניה.

אם היית מגוון טיפה את ההמלצות שלך - אולי לא הייתי מעיר על זה, אבל ההתמדה שלך נראית כבר לא כשרה במיוחד.

אחלה, אפשר כבר לשים בדביקים:

1. זה זה וזה מחפש קונים בהמוניהם למוצרי יד שניה (שטרם ברור מה הקשר ביניהם - אבל זה ייבדק)

2. מגבר פולס אודיו שעל אף שהוא זבל סיני טהור זה המגבר מספר אחת בפורום אודיו לרכב הגדול בישראל.

פורסם

אני סתם חושב שיש שם מציאות זה הכל.

מצדי שיקנו הכל חדש.

גל למה את הולך רק נגד הזרם.

מה שכן הבחור מחפש בלוח יד שניה.

דבר שני מה בדיוק לא כשר? מה הקשר לקשר? אתה יכול לבדוק בשמחה בסוף תגיע לאותה נקודה בדיוק. אני למזלי לא משה קצב אני לשם שינוי במדינה הזאת דובר אמת.

ולגבי הפולס אודיו הגיע הזמן שמישהו כבר יעשה BAN לשם הזה פה. דיי כבר עם השטות הזו.

זה נמאס!

פשוט חסרי אחריות האנשים שממליצים עליו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...