Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טקסים לפני השינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שאתה לא מצליח להירדם בגלל שאתה לא "מפרק" מספיק אנרגיה בשעות היום, כך שבפועל כשאתה מגיע לשעות שאתה אמור לישון בהן אתה עדיין אנרגטי וערני והגוף שלך אינו עייף.

נסה לעסוק במהלך היום בפעילות ספורט כלשהי, למשל - אימון כושר בבית במשך חצי שעה בכל יום הכולל שכיבות שמיכה, עליות מתח וכפיפות בטן בנוסף לכל העיסוקים היום-יומיים שלך.

בנוסף, כשאתה מתכנן לעלות לישון בזמן הקרוב - תעשה מקלחת עם מים חמים, אם אתה לא נרדם בגלל שאינך פעיל כלל אני מבטיח לך שזה יעזור - במידה ולא, לך למעבדת שינה, כנראה שיש לך בעייה כלשהי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לא מומלץ לעבוד על אותם שרירים יום אחרי יום :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

או שפשוט תהיו על הצד, רוב הזמן. :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תמיד משתמש בחומר שלי נגדי, הא? :twisted:

נרשם :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

hot shower always helps.x

from experiance of a friend that use to live with me , without a glass of whisky especially black label couldnt sleep, but 10 minutes after the glass , you could hear his snoring very clearly.x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
נרשם :grin:

תרשום, תרשום:

אתה תצליח להרדם בדיוק ברגע שתפסיק לנסות להרדם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שים אלת בייסבול ליד המיטה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם לי יש בעיות להירדם, לפעמים אני חי 48 שעות בלי שינה ובגלל אורח החיים שלי השעות מתהפכות לי כל הזמן.. מה שכן אני לא ישן יותר מ6 שעות ביממה, גם לא בצהריים ומתפקד בלי בעיה.

הנה כמה דברים שעזרו לי:

תשתדל לאכול מסודר 3 ארוחות גדולות ו2 קטנות, רצוי אוכל בריא ולא לאכול בשר או משהו כבד ב3 שעות שלפני השינה

אם יש לך את האפשרות לך לים בצהריים להירגע אפילו סתם בשביל לטייל לעשות סיבוב של שעה על החוף

לצאת בערב לשתות משהו, כמות קטנה של אלכוהול יכולה לעזור

לא לישון מעל 7 שעות, אחרת תרגיש כבד כל היום ולא תוכל להירדם בלילה

וגם אם הלכת לישון מאוחר, שים שעון לשעות הבוקר - ככה אתה מרגיל את הגוף לשעות שינה מסודרות

והכי חשוב, שאתה לא נרדם בלילה וצריך לקום מוקדם בבוקר,אל תנסה להירדם בכוח ואל תחשוב על זה, פשוט תירגע

אחרת לא תצליח להירדם עד הבוקר.

לילה טוב (או שלא? 8))

מתן

פורסם
לי יש פתרון מעולה, אני מדליק את הטלויזיה על ערוץ הקניות ותוך כמה דקות אני כבר סחוט לגמרי.

מחזק, רק שאני צופה בנשיונל ג'אוגרפיק.

זה לא שהתוכניות שלהם רעות - ההיפך. זה המעברונים המעצבנים :x

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני אף פעם לא הייתי חובב שינה, אבל מאז שנכנסה לחיי הכלבה המדהימה שלי, כשהיא תמיד מניחה את הראש על המזרן וישנה בכ"כ שלווה, אני ישר נופל אחריה. :)

• תוכן חדש...