Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר לא מעט זמן רכב ואני רוצה לדעת קצת מידע על המכוניות

פג'ו 206 XS

סיטרואן ZX וולקן ופג'ו 306

אני יתחיל מה206, הבנתי שבגירסאות ה1.6 רק משנת 2002 הם התחילו לבוא עם 16 שסתומים ו110 כח סוס וכל מה שבא לפני מגיע עם 90 כח סוס. אפשר להכניס 206GTI בתקציב שלי? מה המחירון שלה והאם היא נמכרת בדרך כלל מעל המחירון או מתחת?

בקשר לסיטרואן ZX וולקן,

אוטו דיי ישן יחסית ואני קצת מפחד לקנות סיטרואן בן יותר מ10 שנים.

למרות זאת הZX עולה הרבה פחות מהתקציב ברשותי ונשאר לי הרבה כסף לתיקונים וישורי קו למינהם. אבל ישור קו רציני יפתור לי את בעיות האמינות של האוטו?

בקשר ל306, יש עכשיו בYAD2 רכב 306 אחד עם מנוע 2000 טורבו של 605, הבנאדם אומר שהכל עם רישיונות והכל מסודר.

ממה שאני קורא פה בפורום ה306 זה אחד מהרכבים היותר כייפים לנהיגה או אפילו הכי כייף בעל הנאה קדמית (ד"א איך הZX ביחס ל306?) ועם מנוע חזק זה נראה לי שילוב מנצח, אבל עוד פעם.. כדאי להתעניין באוטו שהוחלף בו מנוע למנוע אחר?

תודה רבה לכל העונים

אור

פורסם

אם אתה קונה אקזמפלר של 306\ZX, ומיישר קו כמו שצריך, יש לך שקט להרבה זמן.

ב-50K, אתה יכול לבנות מפלצת רצינית, אני הייתי לוקח וולקן ומשפר אותה, והיא תשאיר לך יותר כסף לפרוייקט.

אביחי

פורסם

מישהו אמר פיאט קופה ?

קנייה מעולה - במידה ותוכל למתוח כלפי מעלה את הסכום המדובר

עוד קצת לקנייה,ועוד קצת-בינוני ליישור קו :-o

רק בהצלחה למצוא אחת נורמאלית :lol:

porsche 914,2.0,1970

פורסם

שלום דוקטור

לצערי אין לי את היכולת למתוח את התקציב לא במחיר ההתחלתי ולא בתחזוקה (ומה לעשות שבפיאט היא לא זולה)

אני מחפש פג'ו 306 GTI/ראלי/XSI או סיטרואן וולקן למכירה. אם מישהו יודע על אחת כזאת במצב טוב בבקשה ליצור איתי קשר בהודעה פרטית

עוד אופציות מעניינות עד 40 אלף כמובן יתקבלו בברכה

פורסם
306 GTI/ראלי/XSI

אתה יודע כמה ראלי יש בארץ?

לפי השמועות, 1 של איזה שגריר

GTI נמכרות ביותר מ40

מה שמשאיר אותך עם S16/XSI

פורסם

לדעתי הפשרה הטובה ביותר עבורך תהיה ה206XS

מראה צעיר, איכות נסיעה גבוהה וכמו כן תא הנוסעים רענן ויחסית חדש, מנוע גמיש ועוד.

לקנות רכב בן 10-14 עם תקציב כמו שלך פשוט לדעתי אין טעם. ולו בשביל לשפוך הכל ביישור קו.

אתה יכול מראש למצוא וולקן שמורה עם אתה חפץ בכך ולתת סכום מראש על אקזמפלר שמור.

לגבי 306 עם טורבו: לדעתי לרכב כבר אין האישיות שהייתה לו במקור, האיזון ברכב כבר לא כמו שהיה במקור והפרונט יותר כבד בכמה קילו טובים, מה שלא עשו עליו חושבים בתהליך הפיתוח ולכן כל אותם הפידבקים של איזון הרכב נפגמו. עם זאת כל מה שאמרתי לגבי ה306 זאת הערכה שלי כל עוד לא נהגתי על רכב כזה לפני ואחרי אלא אני מסתמך על פיזיקה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חשבתי על ה206XS הבעיה היא שאני לא יכול להרשות לעצמי רכב משנת 2002 ומעלה (110 כח סוס במקום 90, צמיגים יותר צרים בחתך יותר גבוה אם אני לא טועה)

השאלה שלי היא כזאת, האם ההנאה של ה206XS V16 נמצאת גם ב206XS V8?

• תוכן חדש...