Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר שני, מישהו שמע ביכלל את הצד שלו עד היום בנושא? פירסמו איזה מאמר עם משהו שמונה יותר מ 50 מילים משמעותיות?

אני לא זוכר כזה דבר. אולי הוא צודק?

אתמול עברו בחדשות אחת אחת על הטענות שלו בנאום ההיסטריה והוכיחו כמה הוא שקרן. אחת הטענות הייתה שהתקשורת לא הציגה את הטענות שלו והצד שלו בנושא לאורך כל הפרשה.

כתגובה, הראו בחדשות שרשרת של אירועים שבהם השתתף הנשיא שבהם עיתונאים ניגשו לנשיא וניסו לקבל את תגובתו לפרשה והוא סירב או התחמק.

אז שלא יבכה עכשיו שלא נתנו לו להגיב.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל אופן, דבר נוסף שאני לא מבין, מילא רמון, ניראה טוב, כריזמטי וכו'... ניראה דון ז'ואן בגירסא הישראלית, ירון זהבי מחסמבה... מישהו שבאמת בחורות יכולות להימשך אליו... אבל דחיל-ראבק, קצב?! אם הגעת למצב של מגעים אינטימים עם מישהו שניראה כמו קצב, אז סלחי לי, מגיע לך... ;)

גילי

גילי

לא ממש הבנתי את ההערה הנ"ל? אני מסכימה שבמקרה של רמון, מייד עולה השאלה, מה הוא כבר צריך להטריד הרי בגלל מראהו (והכל כמובן עניין של טעם) סביר להניח שהוא לא הייה ממש צריך לכפות את עצמו, אבל עדיין התפקיד הציבורי מחייב ערכים מסויימים וברגע שהפרת אותם והדבר נודע ויש הוכחות מוצקות אזיי עליך לפנות את תפקידך, ולהמשיך את פעולותיך על מנת לטהר את שמך כשאתה לא בתפקיד הציבורי.

כזכור גם עם קלינטון בפרשת מוניקה לווינסקי אחותינו החסודה, האשמה הייתה התנהגות לא נאותה של איש ציבור האזרח מספר אחת של ארה"ב שאמור להיות סמל לערכי המשפחה, ובדיוק היום ה26 בחודש בשנת 1998 במסיבת עיתונאים בבית הלבן פנה הנשיא לשעבר ביל לקלנטון לאומה ואמר את המשפט המפורסם:

"I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky", נו טוב במקרה שלו למשל אני זו שהייתי מגישה תביעה על אי הטרדה מינית :wink:

אבל במקרה של קצב, ההאשמה היא שונה וחמורה יותר, וקשה לי להניח שהבחורה שתפה פעולה או יזמה אותה, על אף שכח ושררה אצל חלק הם סיבה למשיכה גם אם ההוא נראה כמו צפרדוזה

שבת שלום

אירית

פורסם
אתמול עברו בחדשות אחת אחת על הטענות שלו בנאום ההיסטריה והוכיחו כמה הוא שקרן. אחת הטענות הייתה שהתקשורת לא הציגה את הטענות שלו והצד שלו בנושא לאורך כל הפרשה.

כתגובה, הראו בחדשות שרשרת של אירועים שבהם השתתף הנשיא שבהם עיתונאים ניגשו לנשיא וניסו לקבל את תגובתו לפרשה והוא סירב או התחמק.

גם אני ראיתי את זה אתמול בערוץ 2. כל הכתבה נראתה כמו נקמה אחת גדולה על מה שאמר עליהם קצב יום לפני. ת'אמת מאוד אהבתי את הכתבה ולא מצאתי בה שום דבר לא תקין. ההיפך, זה רק הוכיח שהקצב שלנו שקרן.

ומבלי להיכנס לדעה אשם או לא, מן הראוי שהיה מתפטר וזז לצד לטפל בפרשה הזאת. כרגע הוא רק מוסיף לזעם שיש כבר לציבור עליו. ביזיון למדינה שהנשיא שלה מואשם באונס והכנסת לא יכולה להדיח אותו לאלתר.:?

Veni Vidi Vici

פורסם

הכל נכון

רק ממה שהוא אמר,הוא לא היה מוכן לדבר על הנושא כל הזמן הזה.

ואני לא שמעתי שהוא בכה על זה שלא נתנו לו להציג את הצד שלו.

להיפך.

בנאום שלו הוא אמר שכל הזמן ובכל הזדמנות ניסו לשאול אותו על הצד שלו אבל הוא לא רצה לדבר כדי לא לקלקל את החקירה וגם כדי שלא יאשימו אותו בשיבוש הליכי חקירה.

אותי יותר מדאיג העניין של היועץ המשפטי לממשלה שהדליף לתקשורת את הסיפור.

(אותו יועץ שהוציא את שרון ובניו הגנבים מהפח באמתלה של "לא ידע ולא ראה".

כן נכון.

מליונים של שקלים נכנסים לחשבון בנק שלו והוא לא יודע.

פורסם
ועכשיו גם למירב מיכאלי יש מה לומר בעניין

http://news.walla.co.il/?w=//1047011

שווה להשקיע ולראות עד הסוף ;)

אחד מקטעי הפורנו הטובים שראיתי בזמן האחרון.

השקעתי הרבה זמן בלפרוץ אותו.

יש אותו גם בנענע:

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=424169&sid=126

ובקשר למה שהיא אומרת.

אם זונה תלך למשטרה ותגיד להם שפלסטינאי,שוהה לא חוקי אנס אותה והוא ישמיעה להם הקלטה שהיא בקשה כסף בעד מה שהם עשו הוא יצא זכאי.

אם תתעמקו במה שהיא אומרת(ולא בחזה שלה) היא לא שוללת את זה ש-א' היא זונה.

אבל אני מודה לה מאוד על הקטע.

אייל

• תוכן חדש...