Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך ממכם את העזרה שלכם ואת הידע שלכם לגבי הרכב הבעייתי מאזדה 3 .

יש ברשותי את הרכב הזה ואני לא יודע מה לעשות ואיך להתקין מערכת ונתנו לי כמה אופציות

אופציה ראשונה היא שאפשר לחבר מין סוג של מתאם למערכת המקורית ברכב וזה יתן לי אפשרות לחיבור מגבר לרכב וגם קומפוננט וסאב אם אני ארצה ורציתי לדעת אם זה כדאי ואם ישמעו טוב דרך הרדיו דיסק המקורי של הרכב

אופציה שניה היא לפרק את המערכת המקורית מה שגם מבטל לי את השליטה מהגה על המערכת והתקין מערכת מהיסוד כמו בכל רכב רגיל הבעיה היחידה היא שאני מפחד שזה יהרוס משהו ברכב וגם שזה יוצא הרבה כסף כי רק החלק הפלסטי ששמים במקום הרדיו דיסק המקורי שמאפשר להרכיב רדיו דיסק רגיל עולה 700 שקל ואתה כבר מתחיל לבנות מערכת עם נזק של 700 שקל

אז השאלה שלי היא מה כדאי לעשות ???

נ.ב

יש לי תקציב של בערך 3 עד 4 אלף

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

תריץ חיפוש

בכל מקרה בפורום מכירה מישו מוכר מתאם לרדיו דיסק למאזדה 3 שמאפשר מכשיר לא מובנה והמתאם מקצועי וחדש באיזה 400 ש"ח או פחות

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תוכן חדש...