Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

המנורה של המצבר בלוח שעונים נדלקת לי פעם חלש ופעם חזק יותר ואני חושב שזה הבעיה באלטרנטור למרות שנמצבר שלי חלש .(צריך להחליפו)

רציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא לבדוק את תקינותו של האלטרנטור אם הוא תקין מבלי לפרקו?

ועוד משהו.. האם הבדיקה הזאת היא בסדר- כשהרכב מונע לנתק את הפלוס והמינוס מהמצבר ואם הרכב לא מתכבה סימן שהאלטרנטור תקין ????

הרכב הוא פיאט אונו 1100 93

תודה מראש :טל

פורסם

הבדיקה שהצעת הינה בדיקה חאפרית ובעלת פוטנציאל גדול לנזק. הדרך הנכונה לבדוק את האלטרנטור היא בעזרת מד-מתח ובדיקת עומס. אם חושדים שהוא מוציא זרם "מלוכלך" מידיי- כלומר שרוכב עליו AC בעוצמה גבוהה מידיי אפשר גם לבדוק עם סקופ אבל זה לדעתי מיותר. מהבדיקות האחרות סביר מאד שיהיה ניתן לזהות בעיה באלטרנטור. מה שתוכל לבדוק בינתיים זה את תקינות החיבורים. וההארקות.

פורסם

תניע את הרכב ובדוק מתח טעינה על-פני המצבר, תדליק אורות+מפשיר אדים אחורי ובדוק את המתח שוב פעם.

חזור לדווח.

אין צורך לבצע שום בדיקת עומס בעזרת עומס חיצוני מכיוון שמפשיר אדים אחורי+אורות גבוהים הם עומס בפני עצמו.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבדיקה "החאפרית" שהרכב מונע והוצאתי את הפלוס והמינוס מהמצבר והרכב המשיך לעבוד וכנראה זה באמת עשתה לי נזק כי שמתי עכשיו מצבר שהוא תקין לחלוטין בודאות והרכב לא מניע לי

מדוע זה כך וכיצד אני מסדר זאת????

פורסם

בדקתי עכשיו ומצאתי אחד שרוף של 30 שהצבע שלו ירוק בהיר ומסומן בו ריבוע עם ציור של מאוורר בפנים ואין לי מושג מה הסימון אומר.

מי שיודע שיגיד לי .

פורסם

מה אכפת לך מה זה מסמל לצורך ההחלפה?

תחליף קודם ותראה אם מניע או ששרפת עוד כמה דברים אחרים.

פורסם

זה הנתיך של מאורר הרדיאטור. אם יש אימובילייזר במכוניתך אז אולי חברוהו לנתיך זה ולכן גם הוא לא פועל.

האם הצופר ואהאור הפנימי שבתקרה פועלים והאם כשאתה מפעיל את מתג ההצתה נדלקות נורות לוח השעונים?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

האור בתקרה והצופר תקינים גם שאני פותח את מתג ההצתה הלוח שעונים עובד עם המנורות ושהרכב מונע רק המנורה של המצבר דולקת פעם חלש ופעם חזק וגם שאניח נותן גז בניוטרל היא לפעמים נחלשת או מתחזקת

פורסם

הבורג של חוט ההארקה לא היה סגור טוב סגרתי חזק,והטענתי את המצבר (דרך מצבר גדול של טרקטור) ופתאום הנורה של המצבר לא דולקת לי והרכב בינתיים מניע כרגיל.

עוד משהו הרדיו דיסק היה מחובר ישירות למצבר אז ניתקתי משם וחיברתי למתג שמפעיל את המגבים דרך הסוויץ' ועכשיו הרדיו עובד דרך הסוויץ' ולא גומר את המצבר די מהר

פורסם
הבורג של חוט ההארקה לא היה סגור טוב סגרתי חזק,והטענתי את המצבר (דרך מצבר גדול של טרקטור) ופתאום הנורה של המצבר לא דולקת לי והרכב בינתיים מניע כרגיל.

עוד משהו הרדיו דיסק היה מחובר ישירות למצבר אז ניתקתי משם וחיברתי למתג שמפעיל את המגבים דרך הסוויץ' ועכשיו הרדיו עובד דרך הסוויץ' ולא גומר את המצבר די מהר

כל הכבוד....

יופי של טיפול בתקלה...

• תוכן חדש...