Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת ניקוי קרבורטור החליפו לי פלאגים.

הישנים היו מדגם Super 4 R6 WR78X.

החדשים ששמו לי Super W7DTC.

יש לי שתי שאלות:

1. איך אני יודע אילו פלאגים באמת מתאימים לי?

2. מצרף תמונה של הפלאגים הישנים - עברו כ-30,000 ק"מ - נראה לי שיש בעיה באחד מהם. אשמח לקבל התייחסויות. הפלאגים מצולמים בדיוק בסדר שהוציאו אותם מהמנוע.

אחרי ההחלפה המנוע עובד פחות חלק ומניע קשה יותר.

תודה.

P1201473s.JPG

• ספונסר פורום
פורסם

המנוע מתחמם? מאבד נוזל קירור?

בפלאג השלישי מימין יש סימני מים (נוזל קירור) שנשרף, או תערובת ענייה מאוד(בספק).

יש לבדוק חדירת מים לצילינדר דרף אטם ראש.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

שלום דניאל, אומנם יש שיירי שמן גם על תבריג המצת מה שיכול להעיד על תצרוכת שמן במצת הנ"ל,אבל עדיין זה נראה לי לבן ועבה מידי .

אם בעל הרכב יענה על השאלות שנשאל זה יתן נקודת מבט טובה יותר על הבעיה שיש בצילינדר הנ"ל

אורן

פורסם

כאשר יש חדירת מים לצילינדר, המצת יוצא מאוד נקי ולפעמים עם כתמי אבנית.

תערובת ענייה - המצת יוצא עם מעטה דק ובהיר ולא כמו במקרה הזה.

אני די משוכנע בתצרוכת שמן קטנה או קומפרסייה נמוכה, אך נמתין לעדכונים, כפי שצעת, של פותח השרשור.

פורסם

צילנדר מספר שלש מעיד לדעתי על התחממות יתר, מה שגרם לפיח שנבע מתערובת עשירה להתקשות, לדעתי הצילנר מספםר שלש סובל מהתחממות יתר, עקב מעברי מים סתומים.

הבה נמתין לפותח השרשור, שידווח ויעדכן, מה תופעות הלוואי של הרכב, מלבד תערובת דלק עשירה, שמתבטאת בשלושה פלגים מפויחים, ואחד בעל פיח לבן וקשה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

המנוע אינו מתחמם. מאבד מעט מאוד מים - מדי שבועיים-שלושה אני מוסיף קצת.

מה שקרה הוא שהייתה בעיית התחממות במנוע לפני כחצי שנה, המנוע היה עוד באחריות של המוסך שהתקין לי אותו, והמוסך ביצע טיפול ראש.

באותה הזדמנות החלפתי כמעט את כל מערכת הקירור ומאז לא הייתה בעיית התחממות.

פורסם

לא אמור להיות איבוד מים במנוע תקין, כך שעדיין יש לך תקלה ובאמת יתכן שיש חדירת מים לתא השריפה.

האם יש איבוד שמן מנוע? אם כן כמה? (סמ"ק/ק"מ)

פורסם

האם הפלאגים שצילמתי גמורים? או שאפשר לנקות אותם ולהשתמש בהם?

עכשיו קניתי פלאגים עם רגלית אחת. האם כאלה עם 4 רגליות הרבה יותר יקרים? האם כדאי להחליף?

מה החברה הטובה ביותר? Beru Bosch.

פורסם

הפלגים לא גמורים, ניתן לנקותם ולשמור אותם למקרי חירום,, אין חובה לקנות מצתים מרובי אלקטרודות, ניתן להסתפק באחת, מומלץ בוש בלבד.

אם נתיחס לכך שהראש פורק וטופל לפני כחצי שנה, אובדן מי הקירור, שבוודאי נשרפים בתא השריפה והופכם לאדים, מעיד על כך שהטיפול בראש לא היה מושלם, ההתחממות אולי נפתרה,(מתין לקיץ ואז נדבר), אך בעיית אובדן וחדירת מים לתא השריפה לא נעלמה, ולדעתי תחמיר.

את חדירת המים יש לחפש בצילנדר שבו היה הפלג הלבן, ויש לבצע בדיקת לחץ ברדיאטור, לבדק האם אכן קימת ירידת לחץ במערכת הקירור, באזור אטם הראש מנוע, ולבצע זאת במנוע חם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...