Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד אסקורט MK1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי דורון!

אין שמח ממני שהצטרפת לקהילת חולי האסקורט. ברור לי שיש לי חלק בהתפרצות החיידק אצלך.

למי שלא יודע, דורון מבצע את רב עבודת השיפוץ של האסקורט שלי, בעיקר את מלאכת הפחחות והוא עושה זאת בצורה מקצועית מאין כמוה.

מאחר ולאסקורט מורשת מוטורית מפוארת המשמשת כפלטפורמה מעולה לשידרוג, בתוספת זמינות חלקים וחלפים אינסופית, ניתן לבנות רפליקות מרוצים מדהימות, שרק התקציב קובע לאיזה רמה תגיע. אנחנו החלטנו יחד לבנות גרסאות משופרות.

פרוייקט שכזה מאפשר התקדמות הדרגתית ומתמשכת כך שהתחלת השיפוץ מהווה רק כבסיס לשיפור מתמיד לאורך שנים.

אנחנו רק בתחילת הדרך שאת סופה לא ניתן כעת לדעת, אבל הכוונות מכוונות רחוק וגבוה.

כל מי שמעדיף מקוריות, סוף הדרך ידועה וברורה מראש. למשדרגים צפויה דרך ארוכה, מעניינת ומרתקת.

וכל אחד על-פי תפיסתו - בהצלחה.

ניר הי

הקרדיט על החיידק בהחלט שלך ,אני בתוך שבשיתוף הידע והיכולות שלנו נשיג תוצאות מרשימות.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
טוב אז עוד אחת הצטרפה למשפצי האסקורט . מדובר על 1100 מבציר 74

בנגוד לדעתם של כמה מחברי הרכב לא יהיה מקורי אלה עד כמה שהתקציב יאפשר רפליקה שלRS2000 מנוע ניפוחים וכדומה....(דרך אגב זה אומר שחלקים פנימיים במיוחד יפרקו ויחלפו על ידי רכיבים מודרניים יותר,אז לכל יתר משפצי הפורדים ניתן לפנות אלי לחלקים גם לMK1 וגם לMK2.)

כן רכב אחד מקורי לחלוטין (מרצדס) עד לפנסיה לנסיעה עם הנכדים וצעצוע לשחרר את המחלה .השיפוץ והשידרוג יהיה ככל הנראה ארוך אני מבטיח לעדכן בתמונות אך קודם כל צריך לגמור את העבודות על האסקורט של משפחת בן ארי.

מצורפות תמונות של לפני ושל החלום שיוגשם בקרוב.ושל יתר היפיפיות שלי .

היי דורון!

תיתחדש אני רואה שמעניין אצלך, אני צריך לבוא לבקר

בנתיים בהצלחה.

להית'

זיו בן-ארי

פורסם
היי דורון!

תיתחדש אני רואה שמעניין אצלך, אני צריך לבוא לבקר

בנתיים בהצלחה.

להית'

זיו בן-ארי

זיו הי ברוך הבא לפורום ואולי בקרוב למועדון

נו אכשיו נשאר רק למצוא איזו נסיכה מזדקנת ולהחזיר לה רוח נעורים....

אני מבין שראית גם את השרשור של ניר ואייל.

דורון

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...