Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנו הצעות לסאב

שהיה זול מבחינתי איין בעיה אפילו עם יד שניה

עם תיבה מוקרית

אני צריך סאב טוב אני שומע מוזיקה עם הרבה באסים

אני אוהב באס חזק.בסביבות 500ש"ח אפילו פחות.

ואני חשבתי ללכת על הקופננט של מורל פולס מה אתם אומרים

אני מחפש משהו בטווח מחירים 450-600

אני הולך להרקיב אותם על המגבר של מגבר של פולס אודיו ba-2900 או ba-4400

מקווה שיתאימו

תודה רבה

נתי

פורסם

סאב של חברת קיקר מדגם c12 חדש עולה 400 ש"ח

אחלה סאב שבעולם רק להרכיב בתיבה טובה ואתה מסודר

לגבי הקומפוננט והסאב הם ישבו נחמד מאוד על המגבר של פולס אודיו

ועדיך לך כבר לקחת את הדגם היותר מתקדם של פולס ba4400 אם תחפש טוב תמצא אותו בהפרש נמוך מאוד מהדגם הישן ה ba2900

בהצלחה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

הB4400 יטגן לו את הC12

הוא נותן 285 RMS בגישור..

לך על PG OCTAN R12 הוא 250 RMS וגם נשמע הרבה יותר טוב מהקיקר..

זכור לי שהיה למכירה בפורום יד 2.

הפולס ישבו טוב על המגבר הזה..

רק תזהר לא להכניס אותם לקליפינג.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לדעתי,

קומפוננט ב 450 ש"ח - הפולס אחלה בחירה.

סאב תקנה קיקר C12 חדש ותיבה תבנה או תקנה יד-שניה במצב טוב (סאב 400 ש"ח תיבה 100-150 ש"ח)

ומגבר תשקיע במשהו טוב כדי שתוכל לשפר בעתיד את הקומפוננט/סאב.

איזה HU יש לך ?

תשמור גם קצת כסף להתקנה (400-500 ש"ח)

פורסם
המגבר הנ"ל (4400) חזק מדי לסי 12. כדאי שהוא יקנה סאב קצת יותר חזק שיהיה מתאים למגבר.

שמעו אני אישית לא מכיר את המגבר הזה אבל לי יש מאק אודיו Z4200 שגם מוצהר 286 RMS בגישור, ועכשיו אני מאמין כולם יקפצו ויגידו זה הצהרה הרבה מעל למה שהוא, זה סתם אבל בקשר לחו"ד ממני אז ככה, לי יש פולס 6.5 וC12 לדעתי אחלה שילוב, הקומפ' לא חזק ביחס לסאב והסאב לא חזק ביחס לקומפ', אולי בטיפה אבל עדיין זה נשמע מצויין לדעתי. אם אתה רוצה משהו יותר חזק אם אתם טוענים שהמגבר הזה כזה תותח (ההמלצות הבאות לא מניסיון לצערי אלא מביקורות ששמעתי/קראתי) אתה יכול לשקול סרווין וגה HED או פאוניקס גולד R12. למרות שהם טיפה יקרים יותר. אבל תנסה אולי למצוא יד שניה אפילו.

בהצלחה.

רותם

רותם

פורסם

מה זאת אומרת מגבר חזק מדי בשביל הסאב?!?! מה קרה לגיין???

ואני כבר לא מתייחס בכלל למגבר הצעצוע הזה שלא יפתחו פה עוד נושא כמה שהוא מצויין אבל תעשו לי טובה... אנלא מאמין שהוא מוציא את מה שהוא מכריז! וגם אם הוא באמת חזק פשוט מכוונים את הגיין.

שורה תחתונה אין צורך להסתבך ולהתחיל לחפש סאבים אחרים.. קח קיקר יד שנייה פולס ויאללה תבלה..

פורסם

אני לא מבסס את דברי על סמך שום ניסיון ולכן אני רושם לדעתי המגבר א.. ב.. ג..

האנטי הכי גדול שלי מהמגבר הזה בגלל ההתלהבות הפתאומית ממנו אחרי הנושא שתמיר פתח בזמנו ופתאום כל הפורום ממליץ עליו וכולם מכירים אותו ופתאום הוא אחלה מגבר.

אז סליחה מוצרים כאלה כמו המגבר הזה שתוך לילה "הפכו" למעולים ואיכותיים לא מתאימים לי.

פורסם

למרות שאפשר לכוון עם הגיין עדיף לא להגביר רמקול עם מגבר שהוא כמעט פי שניים יותר חזק ממנו. החיים שלו יתקצרו משמעותית.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
למרות שאפשר לכוון עם הגיין עדיף לא להגביר רמקול עם מגבר שהוא כמעט פי שניים יותר חזק ממנו. החיים שלו יתקצרו משמעותית.

אני דווקא חולק עליך, מגבר צריך להיות חזק מסאב, אולי לא בחצי אבל אני לא מניח שהוא מוציא את מה שמכריזים עליו אבל על זה נדבר עוד שניה. הגיין במגבר צריך להיות מכוון ללא יותר מ3/4 במקרה נורמלי.

ממה ששמעתי על פולס אודיו, שהמילה שמעתי אומרת שמעתי באוזן מכונית מוגברת איתו ושמעתי ביקורות עליו, ופה נכלל גם שקראתי ביקורות עליו, הפולס אודיו אומנם מוציא הספק דיי גבוה, ודיי קרוב להצהרות שלו, אבל (!מילת המפתח) האיכות לא משהו ותלוי בבנאדם מה ההעדפות שלו. אז תחשבו האם איכות או כמות. ועכשיו יבואו אלה שיחלקו עליי, תחסכו. לא מאמין במציאות. יש סיבה שהמגבר הזה עולה חצי בערך מכל מגבר אחר בעל הצהרות דומות שנחשב. אני את ההחלטה שלי לגבי מגבר החלטתי עכשיו כבר לא תורי. זו דעתי בלבד.

אני לדעתי כמו שאמרתי C12 ופולס יהיו אחלה בחירה.

רותם

• תוכן חדש...