Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

World of Warcraft

daniel9622
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין לדעת, האם יש עוד מישהו בפורום משחק במשחק הממכר הזה :?:

אתמול יצאה ההרחבה (TBC) ואת העותק שלי השגתי בנסיעה לקניון תיזינחוי, שם השמועה אמרה שנותרו 4 עותקים.

אם לא הייתי תקוע עכשיו בעבודה הייתי חורש עד דרגה 62 לפחות עם הפלאדין שלי (אתמול הגעתי ל61, מה שעלה לי בעיניים אדומות וחוסר תחושה זמני ברגליים)

בכל מקרה, יש עוד מישהו שחולק איתי את חוסר השפיות הזה?

פורסם

משחק מצויין, אבל ממכר להחריד. ובמקום מידע, למה שלא

תנסה בעצמך?

אני מאמין שיש סיכוי טוב שהייתי הראשון בישראל שקיבל לידיו את האקספנשן (7:30 אתמול בבוקר), ובעקבות בגרות באנגלית, כל מה שהספקתי לעשות זה לבנות BE לרמה 8.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

בחור, אם אתה חושב שאתה הראשון אז אתה לא יודע מה הלך לפני שהתעוררת וקנית את המשחק ב7:30.

היתה מכירה מוקדמת ואנשים דרכו אחד על השני ב12 בלילה (עד 2) של לפני שלושה ימים, אגב באיזה שרת אתה משחק?

פורסם

אני הייתי מכור קשות לדיאבלו 2 LOD.

הייתי משחק ברשת כמובן...BATTLE NET.

אני שוקל להתחיל לשחק בWOW,שווה את זה?

כמה עולה המשחק? והאם יש שרת פיראטי כבר?

:shock:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

עולה 99 ש"ח לWOW, ועוד משו כמו 70 בחודש, תלוי ביורו.

ולשחק בשרתים הפרוצים זה לפספס את כל המהות של המשחק, שהיא עולמות שיש בהם במה עשרות אלפי איש לפחות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

חבר שלי שוקד בימים אלה על הקמתו של פורטל WOW הישראלי ... שווה לחכות , עדכונים יבואו .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

WOW (להלן הסם) זה נושא כאוב, איבדת לו חבר יקר. בדיוק כשדברים התחילו להסתדר בחיים שלו, הוא נפל בסם, ומאז הוא שבר כלי. לא מתקדם בעבודה, עובד רק בשביל לשלם על המנוי. כל היום מול המחשב, השמין, מוזנח מאוד. גם את החברה שלו הוא מיכר לסם הארור הזה. עכשיו כששניהם שמנים ומכורים, אף אחד לא יכול לעזור להם, הם לא רואים בעיניים. הם גם לא יעזבו אחד את השני, כי שניהם מוזנחים, וכך אין להם סיבה להשתפר.

ילדים, אל תפלו בסם!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עזבו אותכם מWOW

אחרי שמיציתי את דיאבלו 2 עברתי לSTARCRAFT!

אוי כמה המשחק הזה גאוני (ולחשוב שהוא מה1000 הקודם ^^).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מצטער אבל WOW ממש לא עשה לי את זה,

במשך שנה וחצי הייתי מנוי על runescape ודווקא נחמד מאוד.

לפני כחצי שנה הדמות שלי גם נעשתה חזקה מידי וגם לא היה לי זמן אז הפסקתי,

לפני כחודשיים ניסיתי את WOW, חוץ מההורדה המעצבנת ואז התקנת הטלאים המשחק לא כזה משהו, מצטער, יותר אהבתי את runescape, אומנם הגרפיקה פשוטה אבל היא יותר "קלילה", וזאת בלי לציין שהוא עולה רק 5$ לחודש, אין עלות רכישה, ואין צורך להתקנה מקומית של תוכנה.

בברכת שבוע נפלא

פורסם
"עידכונים יבואו"... והמון עידכונים, משהו כמו מיליארד מגה כל אחד, ואחרי כל אחד כזה השרתים יהיו אופליין כמה שעות D:

אתה קשה במיוחד , הא ?

עדכונים בנוגע להתקדמות האתר ...

wow-israel.net

בגלל בעיות הוסטינג הוא עלול לא להיות זמין ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...