Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

World of Warcraft

daniel9622
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
WOW (להלן הסם) זה נושא כאוב, איבדת לו חבר יקר. בדיוק כשדברים התחילו להסתדר בחיים שלו, הוא נפל בסם, ומאז הוא שבר כלי. לא מתקדם בעבודה, עובד רק בשביל לשלם על המנוי. כל היום מול המחשב, השמין, מוזנח מאוד. גם את החברה שלו הוא מיכר לסם הארור הזה. עכשיו כששניהם שמנים ומכורים, אף אחד לא יכול לעזור להם, הם לא רואים בעיניים. הם גם לא יעזבו אחד את השני, כי שניהם מוזנחים, וכך אין להם סיבה להשתפר.

ילדים, אל תפלו בסם!

יש לי חבר שעבר משהו דומה, לאנשים שמתמכרים ברמה כזו לדברים אני ממליץ לא להתחיל עם זה בכלל. WOW הוא לא דבר מיוחד בנושא הזה, כל משחק MMORPG שהוא ממש טוב יכול לדרדר אנשים לרמה כזו, אם הם לא יכולים לשים לעצמם גבולות.

למי שיש שליטה עצמית לעומת זאת - אני ממליץ בחום לשחק במשחק. המנוי עולה 70 שקלים בחודש (פחות משכר של חצי יום עבודה לרוב האנשים) ולחברים שמזכירים את דיאבלו 2 וסטארקראפט (שאני משחק בו עד היום), שניהם משחקי BLIZZARD בדיוק כמו המשחק הזה, כך ש"הימים הטובים" לא נגמרו, הם ממשיכים ומשתפרים ממשחק למשחק. אני משחק במשחקי החברה עוד מוורקראפט הראשון ודיאבלו הראשון, כשהסיקרט קאו לבל היה שמועה זדונית בלבד :-D

בעצם גם The Lost VIkings היה משחק שלהם, אז גם זה נחשב..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עוד מעט תהיה גם לחובבי הרכב עדנה: בקרוב יוצא טסט דרייב החדש, שיהיה MOOR - massive open online racing game. התמכרות נעימה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני - שיחקתי בבטא של הטסט דרייב החדש . לא משהו בלשון המעטה .

לחובבי משחקי הסימולציה האמיתיים כמו LFS צפויה אכזבה . המשחק יותר דומה לקארבון , משחק ארקייד שכזה .

אתה מקבל סכום כסף , ובמקום לצפות שתשקיע את כולו ברכב , אתה צריך לקנות דירה . :?

כמובן שאז נשאר לך מספיק כסף לאודי A3 ולא לקורבט .

נו שווין . :|

פורסם

גם אני שיחקתי בבטא והדעה שלי דווקא הפוכה משלך.

אני חושב שהוא דווקא קרוב יותר לסימולציה אמיתית מאשר רוב המשחקים בשוק ובטח מאשר ה-NFS-ים האחרונים. הייתי אומר אפילו קרוב יחסית ל-GT4 (אם כי עדיין לא זה). השליטה לא קלה ויש יתרונות וחסרונות לשימוש בהגה מול המקלדת.

הקטע של הדירה והלבוש וכולי זה סתם בשביל לתת לך תחושה של "עולם" אבל ממש לא בעיה להרוויח עוד כספים בתחרויות אח"כ. תוך שעות בודדות כבר היה לי שוב כסף לקניית קורבט ואפילו יותר.

הגרפיקה מצוינת, יש המון אפשרויות ומגוון אינסופי של כבישים (יותר מ-1000 ק"מ). נראה לי שהפוטנציאל דווקא גבוה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהשוואה לשאר המשחקים בחוץ - כנראה שכן . NFS ממש איבדו את זה , וזה לא חדש .

עם זאת , GT4 , TOCA 3 ו - LFS היו ממשחקי הנהיגה הכי ריאלסטים ששיחקתי בהם . היה חסר לי " משהו " שהיה בהם , כששיחקתי ב - TD .

עם זאת , אכן גרפיקה לא רעה בכלל - למות שלדעתי בסעיף הריאליסטיות NFS מובילה , הם באמת עשו כמה דברים מדהימים שם , ועם זאת הרכבים נראים לא רע בכלל

ב - TD .

השליטה לא קלה , ולא הייתי מגדיר אותה מהנה כלל . יתכן והסיבה נעוצה בעובדה שלא השתמשתי בהגה , ואיבדתי משהו בדרך , מנגד - גם מקארבון לא הצלחתי להנות . כנראה שזו הסיבה .

בכל אופן , משחק שמשלב ארקייד וסימולציה לדעתי , יותר פונה לכיוון ה " ארקיידי " , מאשר לסימולציה .

כמו כן , המעברים בין מרוץ אחד לשני יכולים ממש להתיש . והעובדה שהמשטרה רודפת אחריך רק כשאתה מתנגש במישהו ( לא הצלחתי להשתלט על הרכבים באופן קיצוני ) , לא מוסיפה לכך - וצריך לעבור שוב ושוב על אותם מרוצים . היגיוי יתר ושליטה מדויקת לא מצאתי שם , ניסיתי לבצע פניות באופן מהנה משהו , וזה לא הלך .

אבל זה יותר טוב מכלום . ;)

פורסם

אמנם אני אוהב נהיגה אמיתית בחיים אמיתיים, אבל בPS2 אני מעדיף את המשחקים יותר ARCADE-יים. ממליץ לכולם לנסות כל אחד מסדרת משחקי Burnout, כדי להעביר כמה שעות עם חברים זה משחק פשוט מעולה. אתה יכול להעיף רכבים אחרים מהמסלול במהלכי "takedown" וכל דבר לא מוסרי שאתה עושה (לנסוע נגד כיוון התנועה, לעקוף מכוניות אחרות קרוב מדי אבל בלי לגעת, לעשות דריפטים בפניות וכו') מעלה לך את מד הטורבו. זה אולי נשמע מעט פשטני אבל זה ממש לא מתיימר להתחרות במשחקים כמו GT4 בתחום הריאליזם והסימולציה, ולכיף מהמשחק הזה לא מצאתי תחליף בהרבה משחקי נהיגה.

דבר נוסף שאני אוהב לעשות זה ב-GTA:San Andreas לגנוב אופנוע של המשטרה, להצטייד בתת מקלע עם 4000 כדורים ולעשות את המשימות של המשטרה (לוחצים "2"). לוקחים את הפניות בהיגוי יתר מטורף ע"י הבלם האחורי, ובגלל שזה אופנוע אפשר לירות גם קדימה.. בינתיים השיא שלי הוא רמה 10, שלוש מכוניות מלאות בחוליגנים שיורים עליך בחזרה מתוך הרכב. נראה אם מישהו יכול לשבור את השיא 8) (ובלי צ'יטים למיניהם)

פורסם
אתה מקבל סכום כסף , ובמקום לצפות שתשקיע את כולו ברכב , אתה צריך לקנות דירה . :?

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

ענק!

תמיד רציתי שיוציאו לשוק משחק ריאליסטי. אבל ריאליסטי אמיתי. עם נגיעה לדילמות שבעולם שמסביבנו.

משחק כזה שאחרי שאתה נכנס לכל התפריטים ובוחר להתחיל לשחק - פשוט נועל את המחשב וכותב על המסך "עצלן! לך לעשות שיעורים!"

• תוכן חדש...