Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב - סדר גודל של עד 35-40K ש"ח.

 

הבנתי ששני הדגמים הללו מאוד אמינים.

 

אם למישהו יש ניסיון עם שני הדגמים האלה ויכול לומר איזו עדיפה מבחינת אמינות (בעיקר), חלקים, עלויות אחזקה (ביטוחים, חלקים, טיפולים וכו ') , ושמירת הערך לכמה שנים - אשמח (מחיפוש בלוחות אני מתרשם שהאלמרה מאבדת מערכה באופן משמעותי יותר מקארינה?) .

 

את האלמרה ניתן למצוא בשנתונים האלה בק"מ הרבה יותר נמוך מקארינה ממוצעת (קארינה בערך 170-180 אלף ק"מ, ואלמרה אפשר למצוא גם כאלו שעשו רק 100 אלף), "חובבי" הקארינות תמיד נוהגים לומר שהק"מ פחות משמעותי כשמדובר ב"קארינה"... האם נכון?

 

אני מודע לכך שהמנוע של הקארינה 2000 והאלמרה 1600.

 

רוב הנסיעות הם ברכב לא מלא אם כי לעיתים יצטרכו לסוע ברכב 5 מבוגרים, איזור הנסיעה שלי הוא ירושלים הרים סביב לה :-) .

 

 

אודה לעיצות/הכוונות והארות שיעזרו לי בבחירה או המלצות על דגמים אחרים שעשויים להתאים לנתונים.

פורסם

שתי המכוניות טובות ואמינות. אני מציע שתבדוק אקסמפלרים מסויימים ואז תבחר את הטוב שבהם.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הקארינה תהיה יותר יקרה באחזקה וגם צריכת הדלק שלה תהיה גבוהה יותר

אבל מאחורה יותר מרווח מהאלמרה ויהיה יותר נוח ולא צפוץ

בנוסף המנוע חזק יותר אז הרכב יסע בקלות יותר ולא יתקשה להאיץ לעומת האלמרה

אבל האלמרה תהיה צריכת דלק מעט טובה יותר למרות שבעליות של ירושליים אני לא בטוח

לגבי זה והאחזקה עצמה תהיה נמוכה יותר

 

2 המוכניות אמינות אבל הכל תלוי איך טופל הרכב לאורך השנים...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אתייחס להשוואה:

אלמרה 96 מול קארינה 93 (מה שיש לי במשפחה):

 

אין מה להשוות בכלל,הקארינה טובה יותר מבחינת סחיבה,כוח מנוע,נוחות,מרווח פנימי,הרגשה כללית = רכב מנהלים.

הניסן עדיפה מבחינת צריכת דלק.

שני הרכבים לא רואים מוסך,טיפולים שוטפים בעיקר ופה ושם תקלות בלאי ,אבל בכללי רכבים מאוד אמינים.

 

הבחירה שלי קארינה, בכל הנוגע לניסן אלמרה - זה עולם אחר לגמרי.

פורסם

אני מודה על התגובות.

 

היות ואיני נוסע הרבה ק"מ, כנראה שאלך על הקארינה.

 

מה שבעיקר חשוב לי זו האמינות - ואם מישהו יכול לחזק את דעתי בהשוואה בין שתי המכוניות שציינתי - בעיקר מניסיון - אשמח.

 

כפי שציינתי את האלמרה ניתן למצוא בשנתון יותר גבוה ועם פחות ק"מ בערך באותו מחיר - האם משמעותי??

 

 

תודה רבה !

פורסם

אין לי הרבה מה להוסיף אבל יש לי ניסיון אישי עם האלמרה שבמשפחתי מאז 1999 והיא מגלה אמינות מוחלטת. במשך 7 שנים לא התגלתה בה ולו תקלה אחת,לא מיכנית,לא חשמלית ולא "פלסטיקית". טיפולים,בלמים,צמיגים ומצבר אחד.

 

סליחה,הוחלפה פעם אחד גומיה לציריה שהראתה סימני עייפות ויובש...

 

צריכת הדלק מפתיעה לטובה,טיימינג אין והביטוח זול לעומת המתחרות (קרי קורולה/לנטיס/אימפרזה אך אינני יודע לגבי עלויות קרינה).

 

היות ואני חיפאי שהרים סביב לה,הרי שגם אם האלמרה רחוקה מהגדרת מכונית מירוץ.. היא מתמודדת יפה מאד עם העליות גם עם מזגן ורכב עמוס.

 

המנוע נמרץ למדי,השלדה טובה אך הבולמים רחוקים משלמות.

 

שתי המועמדות הן מועמדות ראויות,כל אחת שייכת לפלח אחר אך ספק אם ניתן לומר שבחירה באחת מהן (על הפשרה שעושים בבחירה כזו) היא בחירה עדיפה יותר או פחות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אכן המנוע של האלמרה חובב סל"ד ומטפס בלי יותר מדי מאמץ ורעש.

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

×
×
  • תוכן חדש...