Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

naorlu,

מבין המכשירים הנ"ל הייתי קונה את הקלריון.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תתרחק מהסוני כמו מאש :onfire:...

אני לא מכיר את הקלריון הזה (למרות שהם מכוערים בעיני בצורות מטורפות) אבל אני בטוח בשני דברים :

1- הסאונד שלו טוב בכמה דרגות ממה שהסוני נותן.

2- הוא אמין יותר מהסוני ללא ספק.

תתחדש.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תומר מה יש לך נגד הסוני? לא יכול להיות שנפלת על מכשיר תקול? יש לי כרגע את הסוני באופן זמני, מכשיר נוח לשימוש, סאונד טוב, גם בהשוואה לאלפיין9856! אחלה מכשיר... אמינות אני לא יודע, אין לי אותו מספיק זמן, אחרי כמה זמן הוא עשה לך בעיות?.אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
תומר מה יש לך נגד הסוני? לא יכול להיות שנפלת על מכשיר תקול? יש לי כרגע את הסוני באופן זמני, מכשיר נוח לשימוש, סאונד טוב, גם בהשוואה לאלפיין9856! אחלה מכשיר... אמינות אני לא יודע, אין לי אותו מספיק זמן, אחרי כמה זמן הוא עשה לך בעיות?.אמיר

יש להם סאונד לא רע אבל המנגנונים נוטים לגווע אחרי משהוא כמו 4-6 חודשים .

הפנל החשמלי שלי נהרס מהר מאוד ותאמין לי אני מלקק את האוטו שלי בכלל ואת המערכת בפרט .

אחרי שהתקנתי את הALPINE (לא שאני משווה) הבנתי את ההבדל בסאונד .

שוחחתי עם החנות בה קניתי את המכשיר (לא הסכמתי לתיקון פשוט קיבלתי זיכוי ולקחתי את הALPINE) ושאלתי מה עלה בגורלו של הסוני , חודש אחרי המקרה עדיין המכשיר לא חזר מתיקון ומצאו תקלה בחלק שמחזיר את הפנל למקומו ועוד משהו..

קיצר היות וCLARION נחשבים טובים יותר ואני מכיר את הסוני כמכשיר בעייתי המלצתי על הCLARION.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כרגע יש לי את הסוני הזה עובד מעולה. זמנית עד שאני אחליט אם אני לוקח אותו, גי וי סי 810 מאוד משך אותי, או את הקלריון 646. אמיר

פורסם

זה לא אחד הבסיסיים, בואו לא ניסחף. רדיו דיסק שנותן תמורה מעולה למחיר שלו, ונותן גם איכות צליל טובה מאוד שלא נופלת בהרבה, אם בכלל, מאלפיין9856.אמיר

פורסם

תשמעו, בד"כ אני לא נוטה להתווכח סתם..

אבל עכשיו אני חושב שמספידים דגם של סוני שהוא לא רע בכלל.

אקולייזר נוח, חיתוכים לרמקולים, שליטה נוחה ביותר.

גם כאשר עולים גבוה בווליום של המערכת והאקולייזר מוגבה, המערכת לא מעוותת.

ואני לא אומר את זה סתם, אצלי כרגע המערכת נמצאת באופן זמני, אז אני לא אומר שהיא הכי טובה "כי היא שלי".

בקשר למנגנון הזה אני לא יכול להעיד לגביו אצלי הוא עובד בצורה טובה והוא בנוי בצורה מסיבית. לא הייתי שופט את המערכת הזאת לפי זה, שלא נשכח מה קרה לאדי עם האלפיין 9855 שלו, שהמנגנון שלו נדפק אחרי כמה? 4 שעות?.

אני לא רואה שאתם אומרים שהאלפיין היא לא מערכת טובה.

אם אני אגיע למפגש מרכז, מה שאני מקווה שאני אוכל לעשות, ואני עוד לא אחליף את הפאנל, אני אשמח להשמיע את המערכת. אני לא אומר שעם פאנל של אלפיין, אקליפס או קלריון היא לא תשמע יותר טוב. אבל היא ממש לא תשמע רע ביחס ל646, ואני בספק אם הרבה אנשים ישימו לב להבדל.

שוב, אם היתה השוואה לפיוניר 5800 או משהו כזה הייתי אומר לך על הקלריון בעניים עצומות, כי אני אישית ששמעתי פאנל של פיוניר 6850 על מערכת דומה לשלי, עוד כשהיה לי את הפאנל הישן, ממש לא אהבתי אותה, צליל אטום מתכתי משהו.

אבל הסוני הזאת ספציפית( אני לא היה לי ניסיון עם מערכות חדשת שלהם רק ישנות, לכן אני לא אדבר על דגמים אחרים) ממש לא רעה.

בברכה

אמיר:wink:

פורסם

שמע מה שקרה לי זה אחד למליון....או פשוט טעות בליין היצור.. אבל אין מה לעשות מה שהיה היה...ואני שמח שהצדק היה איתי...

פורסם

בסוף לא הלכתי על הסוני ולא על הקלריון כי הוא ניגמר ואין אותו אצל היבואן יותר ככה לפחות אומרים בטומקאר הלכתי על הבלאקפונט

וMonttrey MP35וBlaupunkt

אולי חלק ממכם יגיד שזה טעות אבל המכשיר הזה שיפר ברמה לא יאומנת את איכות הסאונד שהיה לי באוטו הוא נותן באסים חזקים ביותר לא כמו הפיוניר או הקלריון ששמעתי

אבל היתעוררה בעיה חדשה אצלי

רעש אלטרנטור מה שהיה בעבר והצלחתי להיתגבר עליו עם משתיק של רוקפורד וכיוונים שאני בעצמי שאין לי מושג כיוונתי והרעש נעלם עכשיו עם המשתיק ועם הכיוונים שאני מנסה הרעש לא נעלם יכול להיות בגלל שיש חיותכים גם מהרדיו דיסק לבאס וטרבל למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי להמניך כמה שיותר או במקרה המציון להפסיק את זה ולחפש בהיסטוריה של הפורום לא ממש יעזור לי כי אני ותומק מתומקאר ניסנו במשך שעה לעלות מאיפה נובע הרעש ולא הצלחנו

למישהו יש רעיון אולי לתת לי הסבר איך לכוון לחתוך?

פורסם

נכון, אצלך היה פאק בייצור,

מי אמר שלתומר לא היה פאק ביצור? ביבוא המכשיר נפגע?

קורה פעם ב... אבל יכול להיות שלו קרה.

אני לא שמעתי על אנשים שאמרו שזה קרה להם עם הפאנל הזה,וחיפשתי גם בפורומים בחו"ל.

הקטע הוא שבפורום הזה, מן הסתם, יש הרבה אנשים שממליצים על סמך ניסיון של אנשים אחרים,

שזה דבר בסדר גמור, אבל אם מישהו אמר משהו רע על מערכת שבבסיס היא מערכת טובה, אבל לא להרבה אנשים יש ניסיון איתה, אז הדבר הזה הופך לקדוש,

ואז, כל בנאדם מתחיל להגיד, לא כדאי לך לקנות כי שמעתי שיש לה בעיות במנגנון גלישה.

פה ושם יש מערכות שנדפקו ויצאו מהמפעל לא במצב מיטבי... לא חסר אלפיינים ששומעים שהתצוגה נעלמת, כפתור לא מתפקד או שנופל, לא קוראת דיסקים לא אחרי הרבה זמן.

יש תקלות אין מה לעשות, אבל אלפיין חברה טובה ובכללי הדגמים שלה טובים מאוד.

אני מקווה שהצלחתי להעביר את הנקודה שלי, אני לא בטוח שהתנסחתי בצורה המיטבית.

אמיר

*תגובה לבעיה שלך-

כנראה שיש בעיה או בארקה של המכשיר, תנסה לבדוק את זה.

בכל אופן המכשיר עצמו נראה לי טוב מאוד, לא יצא לי לשמוע אותו אבל המפרט מרשים, במיוחד האקולייזר 13 תדרים.

נראה טוב מאוד, ואני עצמי, מאוד אוהב את בלאופונקט, מערכות טובות במחירים סבירים מאוד.

כמובן שאיכות ההרכבה לא גבוהה במיוחד אבל הם עובדים ועובדים ועובדים ולא עושים בעיות, ועל הדרך?! גם נשמעים טוב.

אמיר

• תוכן חדש...