Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טל ידידי !

וכל השותפים כאן לשרשור של הראלי המדהים הזה.

עם כל הכבוד לגורדון . . . הוא לא יהיה בין השלישיה המנצחת.

ומה לעשות שקבוצה כמו פולקסוואגן מחליטה לקחת את העינינים בידיים זה מה שהיא עושה.

התוצאות כך אני מקווה יהיו בהתאם ושני נהגי טווארג יהיו על הפודיום (לפחות שניים).

ואני בכלל לא משוחד.

לגבי דלי התקציב אני מקנה ולהם ברכת הצלחה וסיום מוצלח. אבל אין להם סיכוי של ממש מול הגדולים והחזקים באמת. אפילו שלסר הגדול מרגיש היום מה זה שספונסר עיקרי עוזב אותך.

נמשיך לעקוב ללקק שפתיים ולצפות להפתעות.

פורסם
יעצבן אותי עוד יותר לראות את פולקסווגן מנצחים.

טל

אחרי היום אתה כנראה תישאר רגוע :lol::twisted::lol:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

במהלך השבת ישבתי וצפיתי במרוכז בכל הקלטות שעשיתי מיום הזינוק ועד שבת (לארח צפייה נפרדת בכל יום כמובן )

הרבה יותר נחמד ומכניס לאוירה זה לראות זאת ככה , לפחות אצלי.

הסיפור של הדאקאר מבחינתי לפחות הוא רוכב האופנוע בן-65 - פשוט מדהים , בדיוק בגלל אנשים כאלו צריכים לראות את הדאקאר .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ושוב חוזר הניגון ומיצובישי שעדיין לא ניצחו אף קטע בדאקאר השנה תופסים את ההובלה .

שלסר מנצח את הקטע השני שלו השנה , דבר שיוסיף ליוקרה האישית שלו ולא יותר מזה אבל סטפן פטרהנסל הוא המוביל , ותחשבו שפטרהנסל כבר היה בפיגור נחמד מאחור עם בעיות קלאץ'.

דובי

פורסם

דווקא שלסר במקום השלישי בדירוג הכללי, ויש לו סיכוי טוב לפודיום (אחרי קנס שאל עטייה קיבל). לא רע...

וזה למרות שגולואז עזבו אותו, מה שהגביל מאוד את תקציב ההכנות שלו.

אסף.

פורסם

עוד מוות בדאקאר .

רוכב אופנוע בן-42 מצרפת בשם - Eric Aubijoux שהיה ממוקם במקום ה-18 הכללי נהרג/נפטר היום מהתקף לב כאשר סיים את הקטע , הלפני אחרון .

הוא הקורבן ה-50 ב-29 שנות הראלי .

ועכשיו כבר ממש לא משנה שכנראה פטרהנסל ינצח מחר .

דובי

פורסם

למרות שמיצובישי ניצחו בפעם המי יודע כמה. טוב היה ש VW הצטרפו לחגיגה בתקציב ענק ובנהגי על. כל תחרות כזו מוסיפה עניין ומתח למירוץ המדהים הזה.

פורסם

החשוב בראלי הפעם הוא שהאמריקאים מתחילים להשפיע... מקום שמיני מכובד לגורדון, והוא הבטיח שיחזור שנה הבאה ולא יסתפק בפחות. כריס בלייס מקום שלישי באופנועים, הפתעה גדולה ולדעתי ימשוך אחריו עוד הרבה רוכבים אמריקאים. אבל הכי חשוב - כמות העניין שהראלי עורר השנה בקהילות השטח האמריקאיות עצום, בעיקר בזכות מערכת יחסי הציבור המשומנת של רובי גורדון. גם של מרק מילר - שבסופו של דבר סיים הכי יפה מכל נבחרת הכוכבים של VW. אני בטוח שתוך שנה או שנתיים יצטרפו אליו עוד כמה וכמה מהשמות האמריקאים הגדולים. אלא אם כן הצרפתים יחסמו אותם על ידי החמרת התקנות...

Jeepolog.com

• תוכן חדש...