Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום השלישי של הראלי והרכבת של פולקסווגן לא עוצרת בתחנה .

דה-ווילייר מביא נצחון נוסף לקבוצה הגרמנית , הפעם בקטע של כ-250 ק"מ במרוקו .

הוא סיים את הקטע 25 שניות לפני סיינז , גם הוא כמובן בטוארג , שתפס את ההובלה.

סטפן פטרהנסל רביעי בדרוג הכללי בהפרש של כ-6 דקות מסיינז בדרוג הכללי.

היום , ביום הרביעי של הראלי יצאו המתחרים לקטע של כ-450 ק"מ ויתחילו הפערים האמיתיים.

דובי

m_1.jpg

m_2.jpg

m_3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום , ביום הרביעי של הראלי יצאו המתחרים לקטע של כ-450 ק"מ ויתחילו הפערים האמיתיים.

דובי

או שלא :-)

עדיין הפרשים קטנים של דקות בודדות בין המקומות הראשונים ,לאחר כמעט 1000 ק"מ של סטייגים מדודים בזמן , פטרהנסל שנמצא במקום ה-9 נמצא סה"כ 24 דקות מסנייז שמוביל במקום הראשון , לדעתי הכל עוד יתהפך כמה פעמים ,לפחות בין אלה שמדורגים כרגע בעשיריה הראשונה

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אבל מקום עשירי כבר 40 דקות מאחור. ומקום 20 - שעתיים.

וגם באפנועים, שם באופן מסורתי הפערים קטנים, יש כבר כמעט שעה בין 10 הראשונים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אין ספק שנפתחו פערים בכללי , אני מתכוון שעדיין לא נפתחו מספיק בין עשרת הנהגים שהם למעשה ליגה אחרת ,אבל זה מסע הישרדות ארוך ועוד נכונו להם פנצ'רים ,תקלות מכניות ,,,,,,

פער אמיתי של נהגים מסומנים מראש כמובילים נפער כדוגמא- יוטה קליינשמידט שמוצאת את עצמה במקום 22 עם כמעט 3 שעות פיגור

ואטנן שנמצא אי שם ב-7 שעות פיגור ו-5 שעות קנס זמן

טל - הכל פתוח ,למרות שנראה לי שהיית רוצה לקבע כך את שלושת המקומות הראשונים ? :wink:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אני? ממש לא. הדירוג שהייתי רוצה לראות הוא גורדון בראש, אחריו ויגורו, ואחריו גאש. יש לי סימפטיה להנעה אחורית, מה לעשות.

על כל פנים, אין ויכוח על כך שהכל פתוח. אבל לא לשתי הפנדות, שהיום כבר מופיעות רשמית ברשימת הפרישות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
הדירוג שהייתי רוצה לראות הוא גורדון בראש, אחריו ויגורו, ואחריו גאש. יש לי סימפטיה להנעה אחורית, מה לעשות.

טל

גם אני

כתבתי זאת כיוון שאמרת פעם שנמאס לראות את מיצובישי מנצחים :lol:

פורסם

אמת ויציב, אבל יעצבן אותי עוד יותר לראות את פולקסווגן מנצחים. על הכיפאק שהם שם, וטוב שיש יצרנים שמשקיעים בדאקאר, אבל להבדיל ממיצובישי, לפולקסווגן אין כל נגיעה אמיתית לשטח. הטוארג הוא צעצוע-פנאי. אז אני הרבה יותר נהנה לראות ניסאן נאבארה או מיצובישי L200 עם סרנים קשיחים מאחורה ונהגים פרטיים מלפנים שמצליחים פה ושם לתת בראש לקבוצות-הענק עם תקציבי העתק. שלא לדבר, כמובן, על הבאגים והטרופי-טראקס.

טל

פורסם

מסכים

בכלל יש הרגשה באוויר שהמירוץ נהיה מקצועני מדי

הסיקור של הדאקאר כמעט מתעלם לחלוטין מהאנשים הקטנים (שאיתם אתה יכול להזדהות ולקוות שתהיה במקום באחד מהימים)

אולי צריך להתחיל לשים הגבלות על הקבוצות הגדולות

משהו שימנע מהם להתחיל כל יום עם אוטו כמעט חדש

:wink:
פורסם

ABRAM

שטל שביט מדבר על אנשים פרטיים שיתנו בראש לקבוצות הענק , הכוונה לא לאנשים דלי תקציב :lol: .

השתתפות בדאקר זה מאות אלפי יורו ל" דלי התקציב " , מיליוני יורו לקבוצות העל .

זה מה שיפה בארה"ב שם מתחרים באמת גם דלי תקציב .

בבאחה 1000 מתחרים רכבים שננטשים אחרי התחרות ,כי לא כדאי לקחת אותם חזרה הביתה

פורסם

אני חושב שהפעם האחרונה שהדאקאר היה רק משתתפים פרטיים היה בפעם הראשונה שלו...

ספורט מוטורי הוא ספורט יקר ותמיד יהיו את אלו שיש להם יותר משאבים בכדי להכין רכב מקצועי יותר ולהתחרות.

גם אם לא תהיה קבוצה רשמית של יצרן רכב כזה או אחר , מתחרה כמו שלסר למשל מקבל מנוע מקצועי מוכן מפורד וכבר יש לו יתרון גדול על חבר'ה עם הרבה פחות משאבים.

אולי הפתרון הוא בדומה למה שהיה ב-JWRC וזה הגבלת המכונאים שמותר להם לגעת ברכב ל-2-3 למשל , או יותר מזה , אסור לאף אחד לגעת ברכב מלבד הצוות עצמו ...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לא חשוב, העיקר שהיום ניצח...

גורדון!

:beerchug::onfire:

פורסם

קרלוס סוסה שעד אתמול היה ממוקם היטב במקום השלישי , בהפרש של 14 דקות מהמקום הראשון ,הולך למצוא את עצמו היום רחוק ברשימה, לאחר שהנווט שלו נטש אותו באמצע הסטייג.

סוסה שקע עם הפולקסווגן שלו עמוק בדיונה , בעקבות כך התפתח וויכוח בינו לבין הנווט.

כעת סוסה מחכה באמצע הסטייג לנווט המחליף שלו . :twisted:

פורסם
קרלוס סוסה שעד אתמול היה ממוקם היטב במקום השלישי , בהפרש של 14 דקות מהמקום הראשון ,הולך למצוא את עצמו היום רחוק ברשימה, לאחר שהנווט שלו נטש אותו באמצע הסטייג.

סוסה שקע עם הפולקסווגן שלו עמוק בדיונה , בעקבות כך התפתח וויכוח בינו לבין הנווט.

כעת סוסה מחכה באמצע הסטייג לנווט המחליף שלו . :twisted:

דובי, תזכיר לי לסדר את הדלת שלך כך שהיא לא תיפתח מבפנים:lol:

זו לא צריכה להיות בעייה, פיזו אחרי הכל:roll:

:)

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...