Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי SUV חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'מפיון כמובן.

אני חושב שהבנתי את הבלבול, כולם מדברים כאן על הטוארג הכחול, ורק אני בתמימותי מתייחס לטוארג האפור.

טעות שלי.

with.jpg

vw-touareg-1.jpg

Jeepolog.com

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Discover כתב:

mazda, אם היית טורח לקרוא את ההודעה הראשונה שלי היית רואה שאנחנו מחפשים רכב שיש לו יכולות שטח...

מה שאומר שהניסאן מוראנו והלקסוס RX לא באים בחשבון בכלל, כי הם דופקים את הגחון מעליה על מדרכות..

תאמין לי שטרחתי לקרוא את ההודעה שלך.

בכל זאת, גם הג'יפאי הגדול ביותר מבלה את רוב זמנו על הכביש, ולכן הצעתי את הרכבים הללו.

לא מתאים לך? אוקיי החלטה שלך. אני רק הצעתי.

אם בכל זאת אתה מתכוון להיכנס לשטח טכני אז אני לא חושב שכדאי לך לחשוב על שום רכב אחר חוץ מהטוארג. ללא ספק הקניה הטובה ביותר, לכביש ולשטח.

ולגבי הצבע, שיקולך, אני הייתי מעדיף כמה שריטות על צבע כסוף או לבן שרק מזיק לרכב כל כך יפה כמו הפולק..

פורסם

מה הקשר בין טוארג לשטח???

נמרוד, אולי תעזור?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

למה לא להיכנס לשטח?

בשביל זה קונים את הג'יפ לא?

300K 400K .....מה זה משנה

אנחנו עשינו טיול עם לנד קרוזר ליד צוק שלא היה מבייש גולש רוח.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
מי לעזאזל נכנס עם טוארג שעולה 450K שקל לשטח? (!?!?)

בולשיט, אף אחד ממכם לא יכניס 450K שקל לשטח, ואם אתם טוענים שכן, כנראה שמה שאתם קוראים לו שטח, כל אחד אחר קורא לו חניית חצץ ליד הבית.

מכל הפלצנים לא נראה לי .

יש אנשים שעושים את זה ..... כן יש ועוד איך !

בטיולי הג'יפים האחרונים שהייתי בהם היו איתנו חברים עם ג'יפים חדשים שעולים 400 אלף שקל שפשוט נגררו איתנו לטיול (בהתחלה יש כאלה שהתחילו לפחד על הג'יפ ממכות אבל אחרי זה כבר מתרגלים ואומרים שהשחרור הזה יעלה לנו עשרת אלפים שקל אאבל כפרה ) ... יש כאלה אנשים שכסף הוא לא הבעיה העיקרית שלהם .

בכלל אני לא הייתי לוקח ג'יפ כזה לשטח, אם כבר שטח אז רק רנג'לר 1;)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

ההגדרה שלכם לשטח שונה לחלוטין מההגדרה שלי לשטח. ועל זה אני מוכן להתחייב, קרא שוב מה שאמרתי לגבי הדייהטסו אפלאוז. זה עדיין תקף.

פורסם

נניח שכל הג'יפים היוקרתים הם חרא בשטח וסתם חבל להכניס כלי של 400K לשטח, מה

בדבר הדיסקברי החדש? הרי המחיר ההתחלתי שלו הוא 390K וכאן הריי מדובר ברכב

שעיקר יעודו זה לטחון עפר ולדלג מעל דיונות, לא רכב מדרכות אלא ג'יפ קשוח אמיתי..האם

כאן לא חבל על ה400 אלף שקל..

1.8T 8)

פורסם

רוב הזמן אתם לא תסעו בשטח, אז לא עדיף לקנות טוארג, שנוחה מאוד בנסיעה רגילה, וגם די טובה בשטח.

יצא לי לראות טוארג בשטח, והיא לא מביישת שום SUV.

בכל מקרה, הייתי מנסה לברר על הFJ.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

יצא לך לנסוע בדיסקברי 3 בכביש??

מנוע חזק, גיר מעולה, 4 כריות אויר ולהבדיל מהטוארג הוא לא נוטה להתפרק בשטח

פורסם

אכן הטוארג נחשב לרכב בעל יכולות שטח השאלה היא כמה שטח ולאורך כמה זמן עד שכל הפלסטיקים יתחילו לקרקש ולרעוד? בפאג'רו קינג למשל הפנסים נהתחתונים על הפגוש נוטים להתפרק בנסיעה בשטח לאורך זמן, כמובן שאם תיסע פעם בשנה לא יקרה כלום אבל אם על בסיס שבועי מהר מאוד הם יפלו

פורסם
הטויוטה לנד קרוזר טוחנת דיפרנציאלים

מצחיק שאתה אומר, הייתי עד ללנד קרוזר בן שבועיים (דגם קודם) שעשה משיכות חבל עם מגנום (על עפר) ובאמת חיסל את הדיפרנציאל.

אבל כאמור, לא אדם שפוי במיוחד :mm_surpri (אני מכיר אותו אי אלו שנים).

פורסם

אתם צוחקים, נכון?

רכב עם צמיגים בחתך 60 (או 55 או 50, אם מתעקשים) בתור רכב שטח? טוארג הקניה המומלצת למי שחשובה לו יכולת השטח לאורך זמן? טוארג למישהו שאשכרה מטייל על בסיס קבוע? מה, כשכותבים "קנייה טובה" או "תמורה לכסף" לא מתחשבים במחיר הגבוה באופן שערורייתי?

(אגב, באחד הטיולים האחרונים שלנו בנגב פגשנו מישהו מטייל עם קאיין. זה עדיין לא אומר שזה רכב שטח אמיתי, ובטח לא קנייה טובה)

אסף.

• תוכן חדש...