Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי SUV חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הQ7 עולה 510,000 ש"ח (לגרסת ה 3.6 ) מה שהופך אותה ללא רלוונטית. בנוסף היא מוגדרת כרכב כבישביל ויכולות הנסיעה בשטח שלה לא מתאימות לדרישות של פותח השירשור.

אסף

פורסם

הורים של חבר התלבטו בעניין הזה לפני כמה חודשים, ולאחר נהיגה בחלק מהמתחרות הם הלכו על הפאת'פיינדר של ניסאן. מהניסיון הקצר שלי איתו, הוא בהחלט טוב בשטח וגם נעים יחסית על הכביש. הועדף בגלל מחיר זול יותר משל הטוארג והדיסקו, פחות המוני מהטויוטה ומסוגל לשנע 7 בנוחות (אם כי זה פחות משמעותי עבורך).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

* טויוטה לנדקרוזר המוני... כי העדר צודק. זה רכב טוב. הוא טוב בשטח, טוב בכביש והוא טויוטה.

* הFJCruiser מתבסס על אותה שלדה בדיוק של הלנדקרוזר, אז מבחינת יכולות שטח הם דומים וכנ"ל מבחינת עמידות של כל המכלולים.

* אם הלנדקרוזר הוא אמת המידה שאליה מתייחסים, אז הפת'פיינדר לטעמי נופל ממנו כמעט בהכל, אבל לא בהרבה. הוא זול יותר, ומהווה תמורה טובה למחיר.

* הטוארג, X5 ומרצדס ML הם כלי רכב פתטיים. הם נסיונות של הגרמנים להשתלב באופנה, שכנראה מצליחים... הם יקרים מדי, ואני לא רואה אותם כמעט בכלל בשבילי הנגב. אה, ושכחתי את מלך ה"ג'יפים" הטאוטונים - הפורשה קאיין. ההיסטוריה תשפוט עוד כמה שנים כמה נזק העלבון הזה גרם למותג פורשה. הם בכל מקרה כולם יקרים מדי.

* דיסקברי3 - טוב בשטח, טוב בכביש, איכותי מאד, נוח מאד. אבל עננת האמינות של לנדרובר עדיין מעיבה עליו... אם יש לכם סיבה להזהר מלנדרובר, מי אני שאגיד אחרת. חוץ מזה אני חושב שהם יקרים מדי עבורכם.

* פורד אקספלורר - אותה פלטפורמה כמו הדיסקברי3. הגרסא הזולה שלו נמכרת נדמה לי ב285 אלף שקל, וזה מציאה. מנוע וגיר מעולים. הגרסא היקרה, ה"אדי באואר" היא בזבוז כסף בשביל עיצוב של בית זונות זול.

* מיצובישי פאג'רו - הדור היוצא הוא רכב מוצלח, הבחירה בינו לבין הלנדקרוזר היא עניין של טעם. החדש? עוד כמה חודשים נדע.

*האמרים - לדעתי גם הH3 הזול יותר נמצא מעל תקרת התקציב שלך. הם מצויינים בשטח, הH2 הוא רכב השטח שיגיע הכי רחוב בשטח שנמכר בארץ בלי שיפורים, ולו רק בזכות הצמיגים הענקיים, ובלי להגיד כלום על מנוע הLS שמככב אצלי בפנטזיות, אבל לא נראה לי שזה ידבר לאבא או לאמא שלך ואני מבין אותם לגמרי.

* והגענו לאולם התצוגה של חברת Jeep - אני לא אסתיר את העובדה שזה המותג החביב עלי מאז ומתמיד. ג'יפים תמיד היו כלים מצוינים, אבל בארץ הם תומחרו גבוה מדי מה שהרס להם את התדמית. יש שני כלים של ג'יפ שמעניינים אותך - אחד זה הגראנד צ'רוקי בגרסאת לרדו, הפשוטה יותר (ויפה יותר), והקומנדר החדש, ואריאציה על פלטפורמט הגראנד צ'רוקי. הקומנדר אמור להגיע אוטוטו, והחדשות הטובות הוא שיש הורדת מחירים כללית ומשמעותית מאד (עד 10%) על כל דגמי ג'יפ, ורוח חדשה נושבת אצל היבואן - הוא החליט סוף סוף שהוא מעוניין למכור. (אולי הם קוראים את האינטרנט? :lol:)

הבחירה שלי?

ג'יפ, בגלל סיבה שכנראה לא מעניינת אותך - שיעלו כמה שיותר מהם על הכביש כדי שאני והחברים שלי נקנה אותם משומשים אחרי תקופת האחריות ונבנה מהם רכבי שטח אמיתיים.

אחרי זה לפי הסדר טויוטה, מיצובישי, פורד אקספלורר, ניסאן פת'פיינדר וכל השאר פחות רלוונטיים לשאלה שלך מבחינת מחיר.

Jeepolog.com

פורסם

נמרוד, תודה רבה! אחלה סקירה :)

לצערך, רכב מJEEP ככל הנראה לא נקנה...

מה ההבדל באקספלורר בין הגרסא ה"פשוטה" למאובזרת "אדי באואר" ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

האקספלורר אצלנו כבר מעל חצי שנה. בגרסת האדי באואר.

ההבדלים בינו לגרסא הפשוטה:

בקרת אקלים אלקטרונית (ידנית בפשוטה), גימור פלסטיקה חיצונית בצבעים שונים, כנ"ל אפשרויות

צבע יחודיות. ריפוד עור משולב הפוך (לעומת עור פשוט יותר), מערכת טובה יותר (כולל צ'ינג'ר), סאן רוף(אני חושב)

ועוד כמה שטויות.

אינ לא מסכים שהתוספת לגרסא ברמת הגימור הגבוהה יותר מיותרת.

מה שכן, זה סוג של בושה שרכב אמרקאי מציע מערכת מיזוג ידנית ברכב של כמעט 300K (למדו מלנדרובר?).

איכות הנסיעה בכביש טובה למדי, שיכוך טוב ובידוד מוצלח מאוד של רעשים.

צריכת דלק נוראית, של אפילו 1 ל4 בנסיעה עירונית טיפה מאומצת.

מה שכן, הוא עדיין לא בליגה של הטוארג. הן מבחינת רמת גימור (פלסטיקה קצת זולה, וגימור דמוי דיפון עץ טיפשי. גימור ללא יומרות של הגרסא הפשוטה במקרה הזה עדיף) והן מבחינת איכות נסיעה

(שטח+כביש).

יצלח דיונות בקלות, לא ממש מיועד לשטח טכני (מדרגות הצד, גודל ומשקל מאוד מקשות על הנשיעה בשטח).

עדיין ממליץ על הטוארג :)

פורסם

תודה לאל שהוא לא בליגה של הטוארג...

מתי העולם התהפך ופולקסוואגן טוארג נהייה אמת המידה אליה משווים רכב שטח או SUV עירוני?! נפלתם על הראש?

ההבדלים בין הפורד אקספלורר XLT לאדי באואר הם מה שהבחור מעל כתב לך. אין הבדלים מכאניים. יש מספיק עור, הדר ופינוק בשניהם. אז בXLT אין בקרת אקלים, מצד שני הוא נראה טוב מאד, בעיקר האפור שבאולם התצוגה, בעוד שהאדי באואר ברוב שילובי הצבעים הוא פשוט וולגרי.

אה, וכמובן יש הבדל של איזה 40,000 ש"ח...

-----------

אותי הוא דווקא הפתיע לטובה בשטח (זה איפה שאנחנו בוחנים אותם - בשטח. את האקספלורר לקחנו לנחל צין, מעלה יאיר והסביבה). כאמור, הוא בנוי על אותה הפלטפורמה של הדיסקברי3 = מתלים טובים יחסית, נכון יהיה להשוותו כמעט אחד לאחד לדיסקברי 3 בגרסא הפשוטה (S נדמה לי) יש לו מערכת בקרת משיכה יעילה, ויש לו מנוע וגיר מעולים.:lol:

Jeepolog.com

פורסם

נמרוד, אני מבין שיש לך איזו רתיעה בסיסית מהטוארג.

בשקלול של מחיר מול מה שהוא מציע-הוא החבילה הכי טובה שיש.

מבחינת התנהגות נטו (ולא נזכיר שהוא יותר מהודר מכל הSUV שמוצעים במחיר הזה+/-)

הוא עולה על האקספלורר בכביש וכן, גם בשטח.

המנוע של האקספלורר באמת מצויין והגיר מפנק(ששת ההילוכים זו ההפתעה הכי גדולה בדגם הנוכחי),

אבל למעט שני אלו, אין מה להשוות אותו לטוארג. מה גם, שבגרסת הV10 חווית האקספלורר מתגמדת

שוב.

אני מרוצה מהאקספלורר, בנסיעות השטח הלא תכופות מידי שלנו-עד כה לא התאכזבתי.

אבל מהנסיעות בטוארג במינון נמוך עוד יותר בשטח-ממש נהנתי.

שווה להשקיע עוד 40K בשביל הרכב הזה (ולחסוך 'קצת' בדלק, למי שזה חשוב)

פורסם

אגב, הביקורת שלך כלפי האדי באואר נשמעה לי מוכרת...

מסתבר שאתה הוא זה שכתבת אותה :)

אבא שלי צחק עלי אחרי שהעדת שהאדום הוא מפגן של חוסר טעם (?) בעוד אני, שבוע לפני,

החלטתי שזה הצבע הכי מרשים מכולם...

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתעקש להשוות בין הטוארג לפורד. הפורד הוא מוצר צריכה אמריקאי שלדעתי האישית מפתיע לטובה, שנמכר ב280,000 שקל, והטוארג שהוא מסחטת כסף גרמנית שמעליבה אותי כג'יפאי נמכר ב410,000 שקל לגרסא הכי זולה.

מה בינהם בכלל?

Jeepolog.com

פורסם

פולקסווגן טוארג יהיה הקנייה הנכונה ביותר.

תא הנוסעים שלו נמצא ליגה אחת מעל כל השאר, המנוע עצמו מספק, נוחות מצויינת בכביש ועבירות טובה גם כן בשטח.

אם אני הייתי מתלבט בין הרכבים הנ"ל, הייתי מחכה כמה חודשים לטוארג המחודש, ומזמין אותו בצבע שחור\כחול כהה, רק לא כסף\לבן.

אופציות נוספות ויוקרתיות יותר: ניסאן מוראנו(נהגתי עליו כשעה והופתעתי לטובה בכביש, מנוע נהדר), לקסוס RX(לא נהגתי, לא ישבתי, לא יודע אך שמעתי רק דברים טובים).

בהצלחה.

פורסם

mazda, אם היית טורח לקרוא את ההודעה הראשונה שלי היית רואה שאנחנו מחפשים רכב שיש לו יכולות שטח...

מה שאומר שהניסאן מוראנו והלקסוס RX לא באים בחשבון בכלל, כי הם דופקים את הגחון מעליה על מדרכות..

ולגבי הצבע - שוב, רכב שנכנס לשטח לא יהיה בצבע כהה כי כל שריטה מענף פוזל תבלוט למרחקים.

בכל מקרה - תודה על התגובות אנשים, בעקבות עדכונים ושינויים בכל הדגמים (פרט לFJ) החלטנו לחכות לשנת המודל 2008..

אז יהיה טוארג מתוח פנים, מיצובישי חדש, מנוע דיזל משופר בלנד-קרוזר וכו'..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מי לעזאזל נכנס עם טוארג שעולה 450K שקל לשטח? (!?!?)

בולשיט, אף אחד ממכם לא יכניס 450K שקל לשטח, ואם אתם טוענים שכן, כנראה שמה שאתם קוראים לו שטח, כל אחד אחר קורא לו חניית חצץ ליד הבית.

זה שראיתם אותו בתוכנית טלוויזיה ועוד 2-3 מבחני דרך צולח דיונה וחצי, לא יגרום לכם/להורים שלכם או לכל אדם הגיוני להכניס 450K שקל מכוסים בפלסטיקה יקרה מידי לשטח, ושוב, אם כן, אז ה"שטח" שלכם כנראה כולל חצץ ליד הבית ותו לא.

בברכת הגיון (כבר, למען השם)

אני מוכן להתחייב כאן, שירשם בדפי ההיסטוריה, שאם יש פה בעל טוארג שטוען שהוא נכנס איתו לשטח, אני מוכן עם דייהטסו אפלאוז לנסוע אחריו לכל "שטח" שהוא יסע, ואני אפילו לא אגרד את הגחון פעם אחת.

כמה חרטא אפשר ב3 עמודים.

פורסם

תודה לאל יש כאן עוד מישהו אחד לפחות עם קצת הגיון.

האמת שאני חייב לחקור את העניין הזה, אם באי הפורום הזה הם חתך מייצג של חובבי הרכב בישראל, מאיפה בדיוק נשתלות הדעות המוזרות האלו? אפילו לא מעיתונאי הרכב, הם מהללים שנים את תוצרת לנדרובר.

יוניון מוטורס יש לכם במחלקת הפרסום גאון. תמצאו אותו ותנו לו בונוס טוארג שחור.

Jeepolog.com

פורסם

נמרוד,אתה וודאי מתכוון לצ'מפיון מוטורוס.

בקשר לטוארג- אי אפשר להגיד שהוא נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, אבל הוא רכב מאוד מוצלח, את ההחלטה אם להיכנס לשטח או לא הבעלים שלו יחליטו..

אם בכל זאת הם החליטו להיכנס לשטח הם ייהנו ממרווח גחון אדיר, וזה בלי לפגוע ביכולת הכביש(עם המערכת מתלי אוויר).

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...