Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי קליאו שנת 98, יש לי בעיה כל פעם שאני מגיע לאזור של 60-70 קמ"ש אני שומע את המנוע מתאמץ.

התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שזה כמעט בטוח שזה מסיבים.

רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שמבין בזה וידע להסביר לי את הבעיה.

שכחתי לציין שלא חסר שמן מנוע לא חסר כלום בדקתי.

תודה לעוזרים

חזי.

פורסם

גם לי היה רעש כזה ברכב מאזדה 121 וניגשתי למוסך והוא אמר לי שהמיסבים גמרו את הקרירה

האוטו עשה רעש של מטוס במהירות 70-80 קמ"ש

נראה לי שאכן יש לך בעיה במיסבים

זו מניסיוני לפחות

HU: Pioneer DEH-1650 Front: JBL GTO 6506

Amp: ORION 4004 Sub: Kenwood W3009

פורסם

אם אתה מגיע למהירות בה מתחיל הרעש ואז מוציא לניוטרל הרעש מספיק או לא?

קח בחשבון שהבדיקה הנ"ל טובה לרכב ידני. ברכב אוטו' נדמה לי שאסור להוציא לניוטרל במהירות גבוהה. מישהו יכול לאשר את זה?

פורסם

ברכב אוטומט אין להעביר להילוך סרק במהלך נסיעה אלא אם כן אתה רוצה להחליף גיר בקרוב.

יש להחליף להילוך סרק באוטומט אך ורק במצב של עמידה-עצירה מוחלטת

פורסם

אני מצטער שאני מקפיץ הדיון, אבל כמו שרשמו פה להעביר להילוך סרק יש לי רכב אוטומט ואני יודע שזה לא טוב באמצע נסיעה להעביר לסרק.

מישהו פה רשם שהיה לו מאזדה 121 וגם את אותה הבעיה רציתי לשאול כמה עלה לך לתקן את אותה הבעיה?

תודה

חזי

פורסם

תאמת שהלכו לי עוד מספר דברים במקבים למיסבים כמו מסרק הגה שהוחלף לחלטין(חלק דיי יקר)

שניהם ביחד עלו לי כולל עבודה 1400 שקל במוסך מורשה.ככה שרק מיסבים אין לי מושג לומר לך מחיר מדוייק.לפי דעתי לא יותר מ500-550 שקל עם עבודה.

• תוכן חדש...