Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום

השבוע כאשר נסעתי ברכב (בדרך כלל אישתי נוהגת) רציתי לסגור את הרכב עם הנעילה החשמלית היתה חריקה מוזרה והרכב ננעל (בדלת של הנהג).

בדקתי את הרעש הוא לא מופיעה בפתיחה של הדלת או בפתיחה וסגירה של החלון החשמלי, ניסיתי גם לפתוח ולסגור עם המפתח והכל בסדר (אין רעש).

הוא מופיעה רק כאשר סוגרים עם הנעילה המרכזית ורק בדלת של הנהג.

מה זה יכול להיות?

אני מתכוון (עם יהיה מזג אוויר סביר) לפרק את הדלת ביום שישי או שבת יש למישהו רעיון מה לחפש?

פורסם

לא ציינת באיזה רכב מדובר. יכול להיות שאצלך הנעילה היא פנאומטית (למרות שאני מנחש שלא).

בכל מקרה אם הרעש נשמע תמיד בעת הנעילה החשמלית אז תפרק את כיסוי הדלת ותנסה לאתר אותו, סביר מאד שכמו שרפי אמר הוא נוסע ממנוע נעילה חשמלי, אפשר גם שממנגנון הנעילה ואוליי שימון קל יעזור.

תיזהר לא לקרוע את הכיסוי הגמיש שמתחת, הוא מאד חשוב. בעזרת סכין יפנית תפריד אותו מהדלת ע"י חיתוך הדבר מסטיק המגעיל הזה שיש שם.

אם הרעש לא נשמע תמיד אל תתחיל אפילו, חבל על פירוק הדלת בניסיון לחפש שדים.

פורסם

מדובר בקאיה קרניבל שנת 2000 .

סוף שבוע מאוד גשום אני לא בטוח שאצליח לעשות את זה בסוף השבוע.

בינתיים אסגור את הדלת רק עם המפתח.

פורסם

הצלחתי לצאת בין גלי הגשם ולפרק את הדלת באוטו ולפי ההמלצה שלכם חיפשתי את נועל הגלת החשמלי.

פרקתי את הדלת (תמונה 1) ומצתי את החלק שאחראי לנעילת הדלתות (2).

פרקתי אותו וגיליתי (3) שהמסרק במקום שבוא הוא מתחיל לנעול את הדלת שחוק (4).

הוספתי גומיה כך שהזרועה לא תרד לנקודה הזו שוב (5).

סגרתי את החלק עם אזיקונים (הוא היה סגור עם ניטים שאותם קדחתי כדי לפתוח) העשיתי תעום חדש לפתיחה וסגירה (תמונה 6).

הדלת עובדת כמו חדשה :-D

מעניין כמה כסף חסכתי???

Resize of DSCN6036.JPG

Resize of DSCN6037.JPG

Resize of DSCN6041.JPG

Resize of DSCN6046.JPG

Resize of DSCN6047.JPG

Resize of DSCN6048.JPG

פורסם

בתיקון הזה כאשר פתחתי את הדלת ניקיתי גם בפנים את הליכלוך שימנתי את כל החלקים של המנעול והחלון החשמלי, הוספתי קפיץ שנישבר בידית של הדלת, סידרתי את הניילון עם הדבק השחור בצורה טובה, חיזקתי את כל החלקים בתוך הדלת עם אזיקונים שלא יעשו רעש.

את כל הדברים האלה לא עושים במוסך :?

אני אל יודע אבל כל פעם שאני מתקן משהו במוסך משהו אחר מתקלקל. (אולי זה רק הרגשה וניסיתי בכמה מוסכים). אבל אני מעדיף לעשות את הדברים בעצמי.

• תוכן חדש...