Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית כיסוי ללוחית רישוי.

Fireball
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני רוצה להכין כיסוי Custom (או אולי לא Custom, תלוי במחיר) ללוחיות הרישוי.

מדובר על לוחית רישוי בגודל סטנדרטי, שמחוברת עם ברגים לבודי.

אני מעוניין שיהיה קל ומהיר להרכיב\להסיר אותה.

אשתמש בה לצילומים של הרכב, וכמו כן לג'ימקאנות \ תצוגות \ מקומות אחרים שבהם מצלמים רכבים.

רעיונות כיצד \ היכן \ איך להכין דבר כזה?

- - -------[Fireball]------ - -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לוח מגנט גדול, ושיהיה צבוע עליו משוה מאגניב מקדימה, כמו למשל Fireball... :twisted:

או מדבקה כמו שראית על העגלה שלי בג'ימקאנה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לוח מגנט, נשמע טוב! רעיון טוב קונדסון.

צריך מגנט חזק שלא יעוף בסיבובים :twisted:

מישהו מכיר משהו מוכן?

או שיהיה כאן עוד פרוייקט Custom של Fireball....

- - -------[Fireball]------ - -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגנט מקרר יכול להחזיק :)

אתה גם יכול להשתמש בקפיצי וו כמו שמשתמשים לחיבור מראות פנורמיות למיניהן על המראה האחורית.

משיכה קלה, הקפיץ נמתח , וזה יורד.

אם יש לך מראה פנורמית ישנה , אתה יכול לפרק את הווים האלה , ולחבר אותן ללוח פלסטיק באיזה עיצוב שתרצה, ופשוט להרכיב את הלוח על הלוחית רישוי כמו שמרכיבים מראה פנורמית ברכב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם זה לא מחזיק לך - תחבר לזה סקוטצ'ים שמתחברים אחד לשני מאחורי מספר הרישוי

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...