Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא, אבל כל אחד שרק קיבל רישיון טוען שהוא בעל הרכב ומתחיל לתת עיצות חכמות ולהסביר כמה האוטו אמין, וכמה הוא חסכוני באחזקה, וכמו שאמרתי, עד שלא תחזיק בעצמך את הרכב, אין לזה שום בסיס.

כי להגיד על רכב שמישהו אחר משלם את התיקונים שהוא זול לאחזקה, זה ממש בדיחה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיניי זה מקסים איך מכונית שתוכננה להיות רכב שני במשפחה אמריקאית ולהוביל את שקיות הקניות של עקרת הבית האמריקנית הנואשת הביתה, הופכת בישראל לחלום רטוב של נהגי מירוץ בפוטנציה, ומאיצה ל 105 קמ"ש בזמן שפורשה בוקסטר מאיצה רק ל - 100 קמ"ש ... :roll:

אשריכם שיש לכם טביעת עין חדה כזו, ואתם מצליחים לראות יהלום במקום שכל העולם רואה יפנית 1600 אפורה וממוצעת.

פורסם

להוביל את שקיות הקניות של עקרת הבית האמריקנית הנואשת הביתה

אחדד את דברי ידידי המלומד ארנון.

אני מזכיר שבעלה נוהג בטנדר / משאית של פורד עם קפיצי עלים. לא רק האשה מקופחת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בעיניי זה מקסים איך מכונית שתוכננה להיות רכב שני במשפחה אמריקאית ולהוביל את שקיות הקניות של עקרת הבית האמריקנית הנואשת הביתה, הופכת בישראל לחלום רטוב של נהגי מירוץ בפוטנציה, ומאיצה ל 105 קמ"ש בזמן שפורשה בוקסטר מאיצה רק ל - 100 קמ"ש ... :roll:

אשריכם שיש לכם טביעת עין חדה כזו, ואתם מצליחים לראות יהלום במקום שכל העולם רואה יפנית 1600 אפורה וממוצעת.

מחזק כל מילה!!

תראו מה שסרט אחד מאוד גרוע (מהיר ועצבני) יכול לעשות במדינה שכל כך רחוקה מהוליווד!!

ומילא אם הסיוויקים שם היו זהים לאילו שמתגלגלים ברחובותינו, מלווים בצלילי בס נמוכים מהסאב וופר שתופס את כל הבגאז' בשילוב עם הבריטון הזועם שמייצר ה"אגזוז לחץ" (רכיב שקיים רק באופנועי שתי פעימות דרך אגב), אבל שם בכלל מדובר בדגמי si מושחזים עד רמת הוונטיל... חלאס, את הדיונים על הסיוויקים אפשר להשאיר למועדון הונדה. ניתן לסכם את כל המהות של הסיוויק בכך שזהו רכב שמלכתכילא לא נועד להתבלט בשום דבר מיוחד, הוא נועד להיות רכב יפנומאטי רגיל עם מנוע טיפל'ה יותר חזק בזכות התזמון שסתומים משתנה ותו לא!! ובתור רכב שכזה הוא עושה יופי של עבודה.

פורסם

תכלס, נראה לי שצריך לפרסם אזהרה או משהו

כי כל שרשור שמכיל את הצירוף "הונדה סיויק" ישר מתגלגל למלחמת חורמה.

האוטו זוכה להערצה אבסולוטית יותר מ106 ראלי ותמיד קיימת אופוזיציה שנלחמת בשיא הכח להוכיח שהוא לא 1,2,3.

תרגעו קצת.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
מדובר ברכב מצוין ומתקדם יחסית לשנתו, בעל שוק מצוין ולכן מבקשים מחירון ומקבלים, הביטוח של הונדה כבר לא יקר כמו שהיה בעבר ( כן יש לי הונדה), והונדה הוא לא רכב ספורט אלא רכב מהיר עם שילוב מצוין בין מנוע מעולה וגיר מצוין אך הוא לא ספורטיב, הרכב חסכוני ונחשב לחיסכוני שבקבוצה שלו בשל תזמון שסתומים משתנה, הטיפולים לא יקרים כלל אפילו זולים תכנס לאתר הונדה יש שם מחירון טיפולים ותופתע, ואם אתה יכול לתת אופציות טובות יותר למי שמחפש רכב משפחתי ומתעקש שיהיה יפני, אשמח לשמוע אתה מתכוון למאזדה או קורולה אתה טועה, בקשר לצרפתיות הם לא עולות לקרטריון הבסיסי למי שמחפש רכב יפני, למרות שאני חובב צרפתיות, אך מבין מי שקונה רכב יפני ואם יפני אז סיוויק או קורולה.

מציע לך לקרוא את ההודעה של ארנון , הוא פשוט קולע בול.

אתה ניזון מהביצה המקומית , וממשיך לנפח את ההילה המצחיקה סביב הסיביק..

הרכב יקר ללא כל סיבה, יקר בביטוח (בין 10% - 25% תלוי בדגם) , טיפולים יקרים (מציע לך להשוות..) , וכן לשאלתך, הקורולה עדיפה לעניות דעתי על הסיביק בכל יום בשבוע, ואם אני רוצה חווית נהיגה, אזי ה 3 שמה את הסיביק לצחוק..

ואם רכב משפחתי אתה רוצה,או אז המאגאן מציעה חבילה מאוזנת ובטוחה הרבה יותר..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ממש לא, אבל כל אחד שרק קיבל רישיון טוען שהוא בעל הרכב ומתחיל לתת עיצות חכמות ולהסביר כמה האוטו אמין, וכמה הוא חסכוני באחזקה, וכמו שאמרתי, עד שלא תחזיק בעצמך את הרכב, אין לזה שום בסיס.

כי להגיד על רכב שמישהו אחר משלם את התיקונים שהוא זול לאחזקה, זה ממש בדיחה.

צודק, אין לי מה להגיד לא אני מתחזק את האוטו ולא אדע עד שיהיה ברשותי.

מעניין שכל שרשור על הונדה סיוויק נהיה שרשור בן 7 דפים.

מי שרוצה להתווכח יכנס לאתר של הונדה ושם כל אחד יכול להביע את דעתו לחיוב או לשלילה.

אגב זה האתר http://www.hondaclub-il.net

פורסם
מציע לך לקרוא את ההודעה של ארנון , הוא פשוט קולע בול.

אתה ניזון מהביצה המקומית , וממשיך לנפח את ההילה המצחיקה סביב הסיביק..

הרכב יקר ללא כל סיבה, יקר בביטוח (בין 10% - 25% תלוי בדגם) , טיפולים יקרים (מציע לך להשוות..) , וכן לשאלתך, הקורולה עדיפה לעניות דעתי על הסיביק בכל יום בשבוע, ואם אני רוצה חווית נהיגה, אזי ה 3 שמה את הסיביק לצחוק..

ואם רכב משפחתי אתה רוצה,או אז המאגאן מציעה חבילה מאוזנת ובטוחה הרבה יותר..

טוב אז ככה:

המחירון של הסיוויק מוצדק עובדה שהיא נמכרת במחירון ולא כמו רכבעם אחרים שבשל כוח השוק (היצע וביקוש) נמכרות מתחת למחירון.

הדגם של 96,97 טוב יותר מהקורולה באותם שנים.

טיפולים תבדוק באתר הונדה ונדבר החלפתי בסיוויק רצועת טיימינג + רצועת מזגן + נוזל רדיאטור מקורי במוסך מורשה ב 850 ש"ח יקר בטוח לא!!!.

המאגן מעולה אך היא לא קולעת להגדרה של רכב אמין בגירסה האוטומטית.

בקשר להודעה של ארנון אם היית קורא ומבין את ההודעה הקודמת שלי היית מבין שאני מתייחס לסיוויק מול המתחרות המשפחתיות ואמרתי בפירוש שהיא לא ספורטיבית.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

סיויק הישנות זה אוטו אדיר אחד שאני מכיר מחזיק אחת כזאת ידנית שנת 94 מנוע 1600, יש לה מנוע עצבני ביותר ביחס ל 1600, עצם העובדה שבכל רמזור שמגיעים הוא משאיר לכל ה 1600 אבק אומרת הכל ( מגאן, פוקוס קוקולה C4 וSX4) כמה שהאוטו הזה ישן ( וגם העובדה שיש לה כמעט 300 אלף קילומטר) היא עדיין נוסעת ונוסעת מעולה.

אני נסעתי עליה פעם אחת בתור נהג תורן למען האמת אחלה של אוטו יחסית לשנתון שלו זה ממש אוטו מצוין, לדעתי לא סתם הוא מחזיק ככה את המחירון

פורסם
1.איך זה שכל בעל הונדה סיוויק שנים 96-7 מבקש מחירון על הרכב שלו ולא משנה הקילומטרז והיד

האם באמת האוטו הזה מצדיק שאשלם עליו מחיר מחירון?

2. אני מתלבט בין גיר רגיל לגיר אוטומט עכשיו אני בעיקר נוסע בעיר כך שזה חשוב לי הצריכה של הדלק, אני לא נוסע הרבה אבל עדיין אני חושב שאלך על הגיר הידני.

מה ההבדל בצריכה שין הידני לאוטומט?

מבקשים,כי רוב הדגמים השמורים נמכרים מעל המחירון. שלי לדוגמה, נמכרה 6 מעל. מקורית ללא תוספות.

בן אדם מרוצה עד השמיים.

בעלי רכבים הפחות שמורים,מבקשים מחירון. לדעתי לא מוצדק. כי צריך לשמור על הרכב בשביל לקבל עליה יותר.

פשוט תופסים טרמפ.

אתה לא חייב לקנות,כי לא חסרים סיוויקים שמורים.

תמצאה לך אחד שמורה,רצוי 1.4 ידנית (3 דלתות)ותקבל צריכת דלק 1 ל18

גם הדגם 1.6 אוטמט צורך 1 ל13 בממוצה.

בשנים האלו, דבר ראשון שאנשים מחפשים,זה אמינות. אין רכב אחד שמתקרב לסיוויק בזה.

רכב שמור,גם יהיה חסכוני בדלק. מחיר חלקים,ממש לא יקר.

ביטוח,תלויה מאוד בנהג. אני שילמתי 2200 מקיף. אם זה יקר למישהו,זה בעיה שלו. אין לזה שום קשר לטיב הרכב.

Omnia mea mecum porto

פורסם

בקשר לאמינות. בתור בעלים של קורולה 98 וסיוויק חדשה (רכב חדש, שלא מתקלקל :-) ), אהיה מבסוט עד לשמים אם אקבל 70/80% של אמינות של קורולה. בלי לדבר על טיב השירות.

פורסם
סיויק הישנות זה אוטו אדיר אחד שאני מכיר מחזיק אחת כזאת ידנית שנת 94 מנוע 1600, יש לה מנוע עצבני ביותר ביחס ל 1600, עצם העובדה שבכל רמזור שמגיעים הוא משאיר לכל ה 1600 אבק אומרת הכל ( מגאן, פוקוס קוקולה C4 וSX4) כמה שהאוטו הזה ישן ( וגם העובדה שיש לה כמעט 300 אלף קילומטר) היא עדיין נוסעת ונוסעת מעולה.

אני נסעתי עליה פעם אחת בתור נהג תורן למען האמת אחלה של אוטו יחסית לשנתון שלו זה ממש אוטו מצוין, לדעתי לא סתם הוא מחזיק ככה את המחירון

אף פעם לא הבנתי את זה, כשיוצא לחבר שלך להיות ראשון ברמזור הוא נותן מבט של "ייאלה בוא פתיחות" לנהג המנומנם בC4 ליסינג ושניהם יותאים בחפירות ברגע שמתחלף לירוק?

או שפשוט כשיש ירוק חבר שלך נותן גז ואז הוא באמת משאיר אבק אבל לזקן בקורולה שנוסע לאט בשמאלי?

פורסם
כולכם אנשים טובים, עוזרים לבן אדם שנתיים וחצי אחרי שהוא שאל, כל הכבוד על ההשקעה :wink:

עניין של "הונדה" תמיד אקטואלי.

Omnia mea mecum porto

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...