Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.איך זה שכל בעל הונדה סיוויק שנים 96-7 מבקש מחירון על הרכב שלו ולא משנה הקילומטרז והיד

האם באמת האוטו הזה מצדיק שאשלם עליו מחיר מחירון?

2. אני מתלבט בין גיר רגיל לגיר אוטומט עכשיו אני בעיקר נוסע בעיר כך שזה חשוב לי הצריכה של הדלק, אני לא נוסע הרבה אבל עדיין אני חושב שאלך על הגיר הידני.

מה ההבדל בצריכה שין הידני לאוטומט?

מחפש קומפוננט עד 300 שקל

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסיביק נהנה מתדמית (ספורטיבית) אשר רחוקה מאוד מהמציאות.

מדובר על רכב בינוני, ותו לא ללא כל מאפיין יחודי, ומנפלאות לוי יצחק הרכב גם יקר.

מעבר לעלות הרכב, קח בחשבון ביטוח יקר, שלא לדבר על טיפולים, המלצה אישית, חשוב שנית אם ברצונך להחזיק בסיביק..

יש אלטרנטיבות טובות יותר, חסכוניות יותר, ועם עלות אחזקה נמוכה הרבה יותר..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מעבר לעלות הרכב, קח בחשבון ביטוח יקר, שלא לדבר על טיפולים, המלצה אישית, חשוב שנית אם ברצונך להחזיק בסיביק..

רגע רגע,במה הסיויק פחות ייחודית מהקורולה,לאנטיכס,וכל שאר היפניות ששווקו בזמנו?

למה באמת לא הונדה?

יש לה מוניטין אמינות טוב,יש לה מנוע וגיר מוצלחים,איכות הרכבה טובה.

בנוגע לעלויות ביטוח אכן ביטוח מקיף מאוד יקר יחסית לשאר הרכבים בקבוצה,טיפולים? האם טיפולים חייבים במוסך מורשה? ישנם מוסכים מקצועיים ואיכותיים שההפרש העלות בין הסיויק לקורולה יהפוך לכמה עשרות שקלים בכל טיפול.

לדעתי זאת בחירה מוצלחת,לפחות בהשוואה לשאר המשפחתו-יפניות מאותו שנתון.

בהצלחה.

פורסם
הקורולה נוחה יותר ואיכותית יותר מהסיוויק

וגם לה יש מנוע וגיר מעולים

תגיד לי משו אוהד,אתה קראת בכלל את האשכול?

קורולה משנתון כמו של הסיויק לא מהמודל האחרון.

הקורולה הישנה רכב מאוד לא נוח לטעמי.

פורסם

אני אחד שמחפש גם יופי, הקורולה זהו אוטו שאין לו את זה בכל הפרמטרים.

מבחינת טיפולים אין לי מה לדאוג לאבא יש מוסך. גם האימפרזה 94 נילקחה בחשבון אבל לטעמי עדיף את הסיוויק

השאלה העיקרית היא בנוגע להבדל צריכת הדלק ( כמה קילומטר לליטר - בין האוטומט לידני ) והאם לשלם מחירון שזה המינימום שמבקשים על ההונדות האלה. תודה שוב.

מחפש קומפוננט עד 300 שקל

פורסם
אני אחד שמחפש גם יופי, הקורולה זהו אוטו שאין לו את זה בכל הפרמטרים.

מבחינת טיפולים אין לי מה לדאוג לאבא יש מוסך. גם האימפרזה 94 נילקחה בחשבון אבל לטעמי עדיף את הסיוויק

השאלה העיקרית היא בנוגע להבדל צריכת הדלק ( כמה קילומטר לליטר - בין האוטומט לידני ) והאם לשלם מחירון שזה המינימום שמבקשים על ההונדות האלה. תודה שוב.

בנוגע למחירון-לטעמי תלוי במצב הרכב.

בנוגע לצריכת דלק? צפה למשו כמו 10-15% הבדלים בצריכה.

אני אישית מאמין שגיר רגיל יגרום לך להנות יותר,אבל תלוי באמת אם אתה עומד הרבה בפקקים וכדומה'.

במידה ולא,בהחלט לדעתי גיר רגיל.

בהצלחה.

פורסם

טיפולים יקרים?! אני טיפלתי במורשה (תיקונים בלבד; טיפולים בוצעו באופן עצמי - חלקים מהפרסי ועבודה של המוסכניק שלי) - ועדיין היה סביר.

לגבי סיוויק ידני - הסיכויים שתמצא אחת שמורה, נמוכים מאוד. הרכב יותר מדי מבוקש, כי יש אנשים שמחפשים את הביצועים (ואתה לא. לכן חבל על הכסף שלך).

ואם כבר ביצועים - הביצועים (בקו-ישר) של סיוויק 1.6 ידני 94-95 ו-96 עד שהתחלפה הצורה מתקרבים מאוד לביצועים של איביזה FR, לדוגמא. אין לך צורך בזה. (ולכל המתחכמים שהולכים לומר לי שסיוויק ידני לא עושה 0-100 ב-8.5 שניות - תעיפו מבט במגזינים ישנים או באינטרנט, וודאו שאתם מסתכלים על הדגם הידני עם 125 כ"ס. עדיין לא מאמינים? בידקו במבחני דרכים את אמיתות הנתונים שהונדה מעידה על רכביה. הם נכונים ברוב המקרים, בניגוד לנתונים שמצהירות חברות אחרות).

אביעד (בעלים לשעבר של סיוויק ידני, שנמכרה ב-5K ש"ח מעל המחירון, לבחור שטען שחלום הילדות שלו זו סיוויק :shock: ).

פורסם

אביעד, 8.5 שניות ל100?

בחלום הלילה.

כל יפנית משנות מאמצע שנות ה90 בשילוב גיר רגיל היתה זריזה.

איביזה FR נעלמת לסיויק כאילו לא הייתה סיויק.

פורסם

נתחיל מזה: נסעת בסיוויק ידנית, ומדדת תאוצה ? בדקת את נתוני היצרן לגבי הרכב? (8.6 שניות, והונדה ידוע כיצרן שלא משקר!).

אם התשובה לשתי השאלות היא לא - איך אתה חולק עליי בלי ביסוס?

נכון - ה-FR תברח לה, אבל עולה פי 6-7 ממנה.

פורסם
נתחיל מזה: נסעת בסיוויק ידנית, ומדדת תאוצה ? בדקת את נתוני היצרן לגבי הרכב? (8.6 שניות, והונדה ידוע כיצרן שלא משקר!).

אם התשובה לשתי השאלות היא לא - איך אתה חולק עליי בלי ביסוס?

נכון - ה-FR תברח לה, אבל עולה פי 6-7 ממנה.

אביעד,זה מספיק שסיוויק כזאת עם נהג טוב עומדת עם קאוואליר אוטומאטית.

ולא סיויק שחוטה.

הייתי צעיר,הייתי טיפש,ומיאוץ רמזורים היה הריגוש שלי.:roll:

פורסם

כי קוואליר אוטומט זה מדד למשהו, כן?

בכל מקרה, אני לא יגיב על כל השטויות שרצו פה ויאמר לזה שרוצה לקנות את ההונדה דבר אחד.

אם אתה מתכוון ליסוע רק בעיר - תקנה אוטומת. באמת.

אם אתה רוצה לחסוך בדלק תקנה טוסטוס, אחרת תעשה לעצמך טובה ותן לרכב לדאוג להחלפת הילוכים.

* חוצמזה שכמו שכבר אמרו לפניי, הונדה ידנית נחשב בארץ למקבילה של המזארטי ורובן עברו התעללות.

פורסם

בנוגע למיאוצי הרמזורים (המיותרים יש לציין), ולאמינות בפירסום של הונדה, אני מוכרח לציין ש 8.6 ל 100 קמ"ש הוא נתון קצת אופטימי ואני אסביר: לשלושה חברים שלי יש סיביק מהשנתונים 93, 94, 96 שניים מהם התחדשו במנוע חדש ואחד נוסע על המקורי אך יש לו קילומטרז' נמוך- 100k.שלושתם ידניים. אני נוהג ברכב שע"פ נתוני היצרן שלו הוא עושה 0-100 גם ב 8.6 שניות- מדובר בפונטו hgt.כמובן שערכנו מבחני תאוצות ואף פעם הם לא היו יותר מדי קרובים אליי...

אז או שבפיאט נוטים לפרסם נתונים שקריים (רמז: כנראה שלא) או שהחברה מיפן קצת אופטימיים...

פורסם

הנתון באתר של הונדה של 8.5 שניות זה לקופה (2 דלתות).

4 דלתות שכחתי את הנתון המדיוק אבל אם אני לא טועה זה 9.2 שניות.

VTI זה 7.4 שניות.

לפותח האשכול, שכח מידני אתה לא תמצא אחת שמורה כי אין הרבה ידניות ואלה שיש הם רובם אצל צעירים. יש סיויק 96-97 אוטומטיות שמורות בשפע ודווקא נמכרות ביותר זול מהידני.

סיויק 00 כאן וכל יום שעובר אני רק אוהב תאוטו הזה יותר ויותר, אולי זה בגלל שאני צעיר :-P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...