Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלות ההתקנה משתנה ממקום למקום ומרכב לרכב ומאופן התקנה למשנהו.

מתחיל בכ- 100 ש"ח ונגמר גם בעשרת אלפים.

הכי טוב שתיקש למתקין להצעת מחיר.

פורסם

לפי דעתי אם אין בכוונתך לשים מגבר בכלל באוטו אין לך טעם בלקנות את הפולס,

קנה מאגנט בול פאוור 216 אחלה רמקולים ועובדים באמת מעולה ללא מגבר.

אם אתה מתכוון להוסיף הגברה, לך על הפולס בלי לחשוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

גם המגנט נשמעים טוב יותר עם הגברה.

בתור אחד שהיה עם המאגנט גם ללא וגם עם - עדיף הפולס.

זה לא שהפולס לא נשמעים טוב ללא הגברה הרי...

פורסם

חד משמעית עדיף הפולס, אבל אל תצפה לבסים אולי קצת מיד בס לחבר שלי יש 4" מקדימה וזה לא משהו.

עצה שלי, לך תשמע ותחלית אחרי זה.

פורסם
ל gilzz

אל תרכוש שום רמקול עד שאתה לא שומע אותו. אם רכשת ולא אהבת?

נקודה למחשבה:idea:

סופסוף מישהו אמר משהו נכון בת'רד הזה. כל אחד זורק פה הצעות ש"פולס הכי טובים" ו"דרגסטר ליגה מעליהם". אתה משתמשים באוזניים של הבנאדם שאתם אומרים את זה? תציעו לו מה שאתם חושבים שבשבילכם הוא טוב, אבל אל תגידו מפורשות שאחד הוא הרבה יותר טוב מהשני ולהיפך. הבן אדם אמור להבין משהו מהת'רד שהוא פתח, ואם זה יימשך ככה, לא נראה לי שהוא יבין משהו.

ל-GILZZ - תבוא למפגש בשבת, תשמע פולסים ודרגסטרים למיניהם (לצורך העיניין פה אמרתי את זה. אתה מוזמן לשמוע איז סט שתרצה במפגש), ואז תחליט מה הכי התאים לאוזן שלך.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...