Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלנו היום את הסקסו דיזל....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למי שלא זוכר...קנינו סקסו דיזל במכרז לפני בערך שלושה שבועות. היום קיבלנו אותה והכל:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=14206&highlight=%F1%F7%F1%E5

אז ככה...

קודם כל, האוטו מבחוץ נראה נורמלי. כמו כל סקסו רגילה, רק קצת מלוכלך. בלי שריטה אפילו. סבבה... זה כבר נותן תקוות טובות..

פותחים את האוטו, נכנסים.

כל הפנים של האוטו, כאילו הרגע יצא מהחברה. נראה חדש דנדש! המושבים, הדש-בורד, הכל, פשוט נראה חדש מבפנים.

טוב, מנסים להתניע....

לא מתניע. האוטו שכב שם כמה חודשים טובים, אז מה הפלא? קוראים לבעלים של המגרש מכוניות שיעזור לי רק להתניע. פותחים את המכסה מנוע. אני והוא, בהלם טוטאלי. המנוע רנאה כאילו מישהו הבריש אותו עם מברשת וצחצח אותו. ברור שיכול להיות עדיין שהמנוע גמור, אבל עדיין זה נותן תקוות טובות.

האוטו עם 160 אלף קילומטר. שנת 2000.

מתחילים לנסוע... אני בהלם. האוטו נוסע סבבה לגמרי! הייתי בטוח שיהיו לו לפחות כמה בעיות, אולי קלאץ' גמור, הילוכים לא נכנסים, ברקסים גמורים או לא יודע מה. אבל האוטו פשוט במצב נסיעה מעולה. האוטו הזה פשוט שמור בצורה מדהימה. כ"כ נקי, ונוסע חלק, מטופל והכל. לא ציפיתי לזה ככה....

ציפיתי לאוטו גמור. במיוחד בגלל שקנינו אותו על עיוור בלי לראות לפני, והרבה הפחידו אותי שאי אפשר לדעת מה קונים. הקטע זה ששבועיים לפני זה כמעט קנינו סקסו דיזל, שנת 98, עם 200 אלף קילומטר, ב 27 אלף שקל. בסוף קנינו שנת 2000 עם 160 אלף קילומטר, במצב מדהים, ב 32 אלף שקל. יכול להיות שיצוצו בעיות בהמשך. לבנתיים, אני מרוצה מאוד. המצב מעולה.

נחמד מאוד לנסוע בו, אחלה מזגן, ונסיעה רגועה בסבבה.

וכיף לנסות לשחק איתו משחקי זנב קטנים. הוא זורק בצורה הרבה יותר רצינית מאשר הראלי, אז כיף להשתעשע איתו...

אנחנו מרוצים.

Back to the original - NC again.

פורסם

באמת כמו שציינת סקסו דיזל אחלה אוטו ללא מחלות ידועות

רק ברשותך שתי עיצות :

1] בדוק מצב מצבר [בעומס]

2] בדוק היסטורית טיפולים ויישר קו - מצתי להט ,טיימינג + מותחנים ,רצועת אביזרים

מאחל נסיעה טובה ובטוחה. :lol:

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...