Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה שבועות קיבלתי קיט שיפוץ למגדש כולל מדריך בכתב , היה רשום במדריך שאם אני לא משנה את מיקום הלהבים ביחס לציר הטורבו לא יגרם נזק לאיזון של הציר.

ביום שישי האחרון הרכבתי את הקיט והכל בסדר עד כאן , למרות שפעלתי לפי המדריך וסימנתי את מיקום הלהבים ביחס לציר בעת פירוק אני בכל זאת מעוניין לבדוק את איזונו של הטורבו.

האם ישנו מקום מקצועי שיסכים לאזן רק את הציר? וכמה לדעתכם אמורה לעלות עבודה מסוג זה?

תודה לעוזרים.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל אבי משרותי אלקטרו דיזל שברחוב אליהו גולמב 26 בת"א ואמור לו שאורן ממוסך התקווה ביקש שיסייע לך.

http://www.s-electro-diesel.co.il/HTMLs/Home.aspx

פורסם

נראה לי שאם יש בעיה באיזון אתה תרגיש יופי של רעידות. אם אין רעידות ותפקוד הטורבו תקין לחלוטין אל תחפש סתם. אם אתה צריך עוד מידע תיאורטי בנושא פנה אל חבר הפורום yosi05, יוסי הוא מהנדס מכונות שמתעסק באנליזות ומכיר את נושא האיזונים היטב.

פורסם
נראה לי שאם יש בעיה באיזון אתה תרגיש יופי של רעידות. אם אין רעידות ותפקוד הטורבו תקין לחלוטין אל תחפש סתם. אם אתה צריך עוד מידע תיאורטי בנושא פנה אל חבר הפורום yosi05, יוסי הוא מהנדס מכונות שמתעסק באנליזות ומכיר את נושא האיזונים היטב.

הבעיה היא שאם האיזון נפגע אז כל העבודה שביצעתי + החלקים שהורכבו ילכו פיפל , ואני ממש לא מחפש סתם.אני מוכן לשלם כסף חי רק ע"מ להיות בראש שקט שאם אני מרכיב את המגדש הזה הכל יהיה בסדר ולא הצטרך לשפצו שוב בזמן הקרוב.

פנה אל אבי משרותי אלקטרו דיזל שברחוב אליהו גולמב 26 בת"א ואמור לו שאורן ממוסך התקווה ביקש שיסייע לך.

http://www.s-electro-diesel.co.il/HTMLs/Home.aspx

תודה רבה לך אני מחר על הבוקר הרים טלפון אליו.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...