Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי ערפל ל E30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר עם ב.מ.וו 316 שמורה בצורה מדהימה!

הדבר היחידי שהוא רוצה להוסיף לרכב זה פנסי ערפל והמחיר שהוא קיבל זה 2500 מהחברה! הזוי לרכב שנת 89!

בכל מקרה רציתי לברר אם יש לכם מקום ממנו ניתן להשיג פנסי ערפל לדגם זה במחיר שפוי (עד 1200 ש''ח +- אני מאמין).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שיפנה למוסך חשמל פרטי המתמחה במכוניות BMW, "מוסך מור מוטורס" שברח' ויטל 20

(פינת סלמה 57) ת"א-יפו, טל' 057-8888180 ושמו יריב. בודאי הוא יוכל לבצע שם התקנה איכותית ובמחיר הרבה יותר זול. יש חשיבות להתקנה נכונה, עם ממסר הפעלה שיפעל רק כשהאורות הראשיים דולקים ובהגנה ע"י נתיך (פיוז) וכמובן העברת חוטים מסודרת ומוגנת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום רפי, תודה על תגובתך!

כפי שהבנתי מהבחור ומהמכונאי שלו יש את כל החשמל של הפנסים ופשוט מה שנשאר זה הפנסים עצמם. המחירים פה בארץ הזויים מאוד לזוג הפנסים!

הבחור שמעוניין זה מאוד שומר על הרכב ועל המקוריות שלו, הכל בטעם טוב והכל מקורי ואני מאמין שאין מצב שיתפשר על ההתקנה שלהם כמו שלא מתפשרים על חיווטו במערכת שעולה הרבה.

מה שחסר כרגע זה הפנסים, החיווט זה כבר עניין שולי, לפחות לכרגע.

תודה שוב, עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מה עם איביי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...