Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטנדר הזה היה מכוער תחת לפני כן, באמת.

זו התמונה שגורמת לו להיראות חצי פוטוגני.

חוץ מזה הוא גם עקום לגמרי בגלל איזו תאונה שהוא עבר בצד הימני של החרטום... לא מציאה גדולה.

אלעד, לסרט ייקראו Twelve ואני בספק אם הוא יגיע לאקרנים בארץ אם כי יש סיכוי שהוא יגיע לרשתות ההשכרה.

מוטי

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א-הא! אז אתה פיית הגרוטיאדה המרשעת!

עכשיו תגיד לי, מה יש לך נגד איטלקיות והאם זה באמת שווה את הטיסה לארץ כל לילה כדי לעשות את זה לרכב שלי לאט לאט?

ואגב, באיזה נוזל השתמשת להחלדה? מי חמצן? חומצה מדוללת? סתם מעניין אותי.

בכל מקרה - פרוייקט בהחלט ייחודי ויוצא דופן! :lol:

פורסם

זה בארה"ב. אין להם סנטימנטים לסיביק, שמחירה עם מיכל דלק מלא מכפיל את ערך הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

החלק של הלכה שגורמת לצבע מאט הופך את כל הצביעה לאותנטי.

סחתיין!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מוטי עבודה יפה, אבל טנדר בלי דגל הפדרציה?

confederate_flag.jpg

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

איפה היית לפני חודש?

הייתי צריך אותך לאיזה עבודה קטנה...:biglaugh::king:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

למה לא להשבית סיוויק?

א-הא! אז אתה פיית הגרוטיאדה המרשעת!

עכשיו תגיד לי, מה יש לך נגד איטלקיות והאם זה באמת שווה את הטיסה לארץ כל לילה כדי לעשות את זה לרכב שלי לאט לאט?

ואגב, באיזה נוזל השתמשת להחלדה? מי חמצן? חומצה מדוללת? סתם מעניין אותי.

בכל מקרה - פרוייקט בהחלט ייחודי ויוצא דופן! :lol:

:lol:

החומר שהשתמשתי בו מתוייג בתור Rust Activator, אני לא יודע מה ההרכב שלו בדיוק אבל מניח שיש בו באמת שימוש בחומר כמו מי חמצן.

מוטי

פורסם

אתה הוזה,זו המיאטה של מוטי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...