Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויסטה - למי כבר יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיימתי עכשיו להתקין ויסטה על מחיצה נפרדת, עובדת במקביל לXP,

VISTA ULTIMATE

לקח לי שבוע לרכוש אותה.

ישנה בעיה להתקין עידכונים?

למה כל פעם שאני מתעטש היא שואלת אותי אם זה אני והאם אני מאשר את ההתעטשות שלי.

פורסם
50 גיגה?

למיטב הבנתי,פנטיום 1 מכיר עד 2.5 גיגה דיסק.

יש לי שני כוננים קשיחים, אחד מהם הוא של 40 גיגה, וזה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה הוא של 10 גיגה(כונן C), אבל אתה צודק חלקית, הוא מזהה לי רק 8 גיגה של כונן C .

יש למישהו דרך לפתור את זה?

את ה 40 גיגה הוא מזהה משום מה, כנראה בגלל שאין עליו מערכת הפעלה, או שהוא לא פריימרי דרייבר.

חרם על ה 2 ג'יגה.

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

האמת היא שהרעיון עלה לי בראש, אבל אחרי שכבר התקנתי את כל המערכת והתוכנות, עכשיו כבר מאוחר מידי לבלאגן הזה.

חשבתי על עוד משהו, ניתן ליצור מחיצה אחת לאחר פירמוט , אבל לא בפנטיום 1 אלא במחשב אחר שכן יכול ליצור מחיצות גדולות יותר מ 8 גיגה, ואז להתקין את הדיסק בפנטיום 1.:idea:

בוירוס הבא...

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

דילגתי על שלב הבדיקה אם הוא מתאים, השגה אחת יש לי בנושא,

הויסטה כרגע עובד זריז בצורה משמעותית מהXP, ומן הסתם כנראה שמשהו פשוט לא היה תקין בXP, אני אעבור באופן מלא לאחר ACTIVATION (אם יצליח) (הכל למטרות לימודיות...?)

והמחשב שלי גרוטאה.

מה שכן, לא נתקלתי בשום מקום במושג AERO, והתקנתי ULTIMATE

פורסם

אירו יהיה כאפשרות רק אם יש לך יותר מגיגה זיכרון וכרטיס מסך תומך DX9 בחומרה עם 256 מגה זיכרון עליו.

לגבי הפנטיום 1

לא יעזור לך לחלק את הדיסק כי הBIOS לא מכיר את הגודל הזה (אין לו מושג מעבר לצילינדרים וראשים שעוברים את ה 8 גיגה-(צודק זה לא 2.5))

יש תוכנות באתר של יצרני הדיסקים הקשיחים שמרמים את הBIOS של המחשב ע"י שתילת פרמטרים בזמן האתחול ואז אפשר לגדול עד 40 גיגה

קוראים לאחת מהן איזי דיסק אם אני לא טועה.

פורסם

לכל מי שהגרסה שלו "חוקית למהדרין" , שלא יוריד עדכונים, כי הגרסה שלו תחזור להיות "לא חוקית למהדרין" , או בקיצור.. העדכון החדש מבטל את הקראק שהיה ..

אבל יש פתרון חדש , בדמות אימיג' של VMWARE שמדמה שרת של מיקרוסופט והמחשב עושה מולו אקטיבציה מלאה. :)

פורסם

האמת, לא אכפת לי שהוא לא activated, אפילו דיי משעשע לראות אותו מנסה כל כמה זמן.

אם אני מקבל את העידכונים שלי והכל, למה שאני אראה את האקטיבציה הזו?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...