Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שמבין בהגדרת שפות בXP!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי xp sp2

ואחרי שהתקנתי את החבילה של השפות מימין לשמאל - הוא לא נותן לי לבחור hebrew בלשונית שליד

(ב non-unicode)

אני מתחרפןןןן! נברתי באנטרנט ולא מצאתי פיתרון!

כל פעם הוא רושם לי את ההודעת שגיאה המעצבנת שאי אפשר, ובגלל זה הכל מופיע לי בג'יבריש, אי אפשר להתקין כלום כמעט..

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

שני אפשרויות:

1. כנס ללוח בקרה ->הגדרות אזור ושפה->בלשונית השניה תוודא ששני הV מסומנים.

2. ההתקנה של החבילת שפות (MUI) שלך לא טובה, תנסה להתקין מדיסק אחר שוב אם זה לא עובד תתקין מחדש את הווינדווס לפי המאמר הבא:

http://www.informationweek.com/shared/printableArticle.jhtml?articleID=189400897

לדעתי מאמר גאוני... מאפשר לך לתקן קבצים דפוקים בווינדווס שלך בלי לאבד שום מידע ו הגדרות.

בהצלחה

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

לא הבנתי במאמר כלום! :)

ואני לא יודע מה לעשות, מסנג'ר בעברית עושה לי את כל הרשימה גיבריש, כנל אייסיקיו בעברית

אח שלי במקום לשמוח שפירמטתי לו את המחשב שירוץ עכשיו מתבאס שהכל לא מובן לו...

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

תעשה את מה שהסבירו לך.

פתח את לוח הבקרה. קליק כפול על "הגדרות איזוריות ושפה" (ציור של גלובוס שולחני). בחלון שיפתח, עבור ל TAB השני (שפות).

החלון הזה מחולק לשניים. בחלק התחתון יש מקום לסמן שני V. וודא שהראשון מסומן (תמיכה בשפות ימין-שמאל)

פורסם

מה קשור פירמוט FOR GOD SAKE

פירמוט טוב רק לדבר אחד,

לא.... בעצם לכלום.

תתקין את כל מה שקשור לשפה העברית, בהגדרות שפה.

פורסם

מהי הודעת השגיאה שאתה מקבל ? יש לי הרגשה שפשוט חסרים לך כמה קבצים שהשלמתם תפתור את הבעיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה קשור פירמוט FOR GOD SAKE

פירמוט טוב רק לדבר אחד,

לא.... בעצם לכלום.

תתקין את כל מה שקשור לשפה העברית, בהגדרות שפה.

באמת ? בוא תספר לנו מה כלכך נורא בפירמוט ?

פירמוט של מערכת אחת לשנה מרענן אותה ומחזיר לה נעורים, שנשכחו.....במקום להתקין 9 אלף תוכנות לניקוי REG ולגלות שרק עשית נזק

פעם ב...לפרמט זה מעולה, מעיף כל מיני ספייווארים ומיני רוגלות שחדרו ומציקות...וכן כן שמעתי על כל בעלי 3 תוכנות הגנה שמרוב תוכנות הגנה הRAM שלהם בOVER LOAD והCPU שלהם על 45 אחוז תמידית

הטמפרטורות במארז מרקיעות שחקים אבל מה ? יש לו NOD32 עם AVG ביחד עם קספרסקי 4 FW עם SPY-SWWEP SPY-BOY וSPY-ZIBI !

לשואל השאלה לא הבנתי אתה רוצה MUI בעברית (זאת אומרת "התחל" ותפריטים בעברית) או שאתה רוצה מערכת הפעלה באנגלית עם תמיכה בקריאה\כתיבה עברית ?

מקווה שזה יעזור :

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=3464

פורסם

עתיד אתה סתם נסחף, יש בדיוק שתי תוכנות, רק אחת פעילה.

מה שרוב האנשים לא משכילים להבין, זה ששבוע אחרי הפירמוט, הכל יחזור לאותו מצב.

והאפשרות היחידה היא להחזיק שתי תוכנות, אחת מהן פעילה תמיד, והיא רבע במשקל מנורטון וירוס, והשניה בכלל לא פעילה, רק פעם בשבועיים עושים סריקה.

עוד דבר מאוד פשוט שרצוי לעשות, הוא להגדיר בדפדפן שלא יוכל לקבל בשום אופן קוקי'ז צד שלישי, ולסרוק פעם בשבועיים עם ADAWARE, אין שום מצב שמצריך פירמוט כונן אלא עם זה פירמוט LOW LEVEL, למטרות אחרות לגמרי.

נניח ונמאס לך לראות את החלונות? פשוט תתקין בתיקיה אחרת חלונות חדש, והוא יהיה נקי בדיוק כמו שאם היית מפרמט.

ברצינות, אין שום דבר שמצריך פירמוט, ואני יודע שה"טכנאי" השכונתי תמיד אומר שצריך לפרמט, אבל באמת שאין צורך וזה לא מוסיף כלום למחשב מלבד העובדה שמחקת את כל מה ששמרת עד היום.

אם תפרמט ועדיין לא תשתמש בשתי התוכנות האלה, תוך שבוע בדיוק המחשב חוזר לאותו מצב, זה מאוד פשוט.

פורסם

נורטון אכן גרועה, כבדה, ומסורבלת

יש המון דברים שמצריכים פירמוט הכל תלוי בתדירות השימוש שלך במחשב כמות ההתקנות וכו וכו....אגב ההצעה שלך היא לא ממש יעילה להתקין על מחיצה אחרת ווינדוס לא יעזור לך יותר מידי זה רק יפתור לך איטיות כתוצאה מאי סדר בreg וגם עם זה יש בעיה אלא אם אתה מתקין על מחיצה אחרת לגמרי, בקשר למה שאמרת על קוקיז זה נכון אבל הדרך היותר טובה להמשר זה פשוט לגלוש עם אופרה\פיירפוקס ולא אקספלורר ואז כבר 60 אחוז מהזבל לא מנסה להדבק אליך עוד 25 אחוז לא מצליח ונשארת עם 15 אחוז לריב איתו....

אגב אני כאחד שמתקין ומוחק הרבה תוכנות - לרוב מעל 2 ביום המערכת שלי מאבדת כושר יחסית מהר ובמקום להתחיל לערוך ידנית את הreg אני כבר מעדיף לפרמט ולפרוס GOHST נקי עיניין של רבע שעה כלל הכל וחזרת ליום שהתקנת את המחשב כלל כל התוכנות שלך כבר מותקנות

את המידע החשוב שומרים על מחיצה אחרת ולרוב רצוי שזה יהיה בכלל דיסק קשיח נפרד...

בכל מקרה הדיון הזה הוא ארוך ויש המון המון הבטים למה כן ולמה לא אבל נשאיר את זה לפורומים היותר מתאימים או להודעות פרטיות - זה פורום רכב אחרי הכל

פורסם

עתיד - תתקין את Your Uninstaller.

התוכנה הזו משתמשת ב-uninstall של התוכנות עצמן ואח"כ מוחקת את הרישומים ב-REG.

יש לה עוד כמה אופציות נחמדות, כגול עריכת ה-startup וכן מציאת קבצים זמניים מחיקתם.

• תוכן חדש...