Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מהפוזה שיש על האוטו, האם שווה בכלל לחשוב עליו בתור קניה? כי פולקסווגן זה מתכון לחלקים יקרים לפי מה שהבנתי...אבל כדאי לחשוב על זה? :wink:

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

אני משער שהתכוונת לחדשה.

חוץ מפוזה אין לה כלום. והיא יקרה מאוד. אם כי בתור משומשת המחיר יותר הגיוני. אם מדובר על חדשה עדיף מיאטה. שגם תשאיר הרבה עודף. בגרסה האוטומטית המיאטה עולה 160K ואילו החיפושית 180K.

לדעתי עדיף כבר למצוא 206CC משומשת. למרות שאם הצורה זה ה-דבר, אולי למצוא אחת משומשת משנת 00 ב90K.... אני הייתי קונה משהו אחר בתקציב...

מה מחפשים בכל מקרה? למי הרכב? ידני? אוטו'?

גיא.

פורסם

חחחחחחח ידידי היקר בוודאי שלא דיברתי על החדשה!!!! אני מדבר על חיפושית בת 20 וגם יותר! :lol:

ומה אין עליה פוזה? לדעתי כן..נו שיהיה, בכל מקרה כדאי להתעסק עם רכב כל כך ישן? (אך אמין?!)

מה דעתכם? :?

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם
חחחחחחח ידידי היקר בוודאי שלא דיברתי על החדשה!!!! אני מדבר על חיפושית בת 20 וגם יותר! :lol:

ומה אין עליה פוזה? לדעתי כן..נו שיהיה, בכל מקרה כדאי להתעסק עם רכב כל כך ישן? (אך אמין?!)

מה דעתכם? :?

אני לא חושב שנושא החלפים היקרים תקף. למוסך VW רגיל אין חלפים להזמין

של החיפושית. לא שאני חושב שחסרים חלפים ועדיין.

לגבי הפוזה - :shock:

אולי חיפושיות במצב מעולה, אחרי צביעה וכו'...... וגם אז... :roll:

לגבי הכדאיות וכו' אני אשאיר את הבמה לאחרים.

פורסם

להתעסק עם רכב ישן/אספנות צריך לפחות אחד שמשני הדברים:

1. הרבה כסף :(

2. ידיים טובות :?

אם על כל מנורה או צינור רדיאטור תכנס למוסך עדיף לך לקנות מכונית חדישה :!:

נכון לחיפושית יש פוזה אבל אין כמו מיני...

בהצלחה בקניה

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

דבר ראשון תיקון קטן

לחפושית אין רדיאטור (ובגלל זה גם לא צינורות לרדיאוטור)

מהסיבה הפשוטה שהיא עובדת על קירור אוויר

(סתם רציתי להיות קטנוני למרות שאני יודע שמה שנכתב נכתב בכלליות על רכבים ישנים)

ולפותח הת'רד אם אתה רוצה חיפושית בשביל פוזה עצה שלי תרד מזה

לחיפושית יש הרבה דברים שמיוחדים רק ו\או בעיקר לא מעבר לפוזה (לא הייתי מגדיר את זה

כפוזה)

בקשר לכדאיות זה עניין אישי ומשתנה לפי רמת האהבה שלך לחיפושית (הסיבה העיקרית לרכישה לרוב)

ביחס לגודל הכיס שלך

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אמינות החיפושית הינה מעלה מאוד יוקרתית.

תקלות מכניות כמעט ואינן נחלתה.

כמובן שיש למצוא אקזמפלר טוב, חיפושית מוזנחת הינה מתכון לחור בכיס ומומלצת רק למשוגעים לדבר.

מלבד מנוע וגיר יש לבדוק האם אין רקבונות בתחתית, במיוחד באיזור תושבת המצבר.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

החיפושית הכי מתקדמת שראיתי הייתה שנת 84.

ורק לידע כללי - משנת 79 והלאה החיפושיות לא יוצרו יותר בגרמניה. נראה לי שאלו שהגיעו לארץ היו ברזילאיות.

לא צריכה להיות לך שום סיבה להעדיף חיפושית 82 על 72. להיפך. 72 אתה יכול להפוך לאספנות ולהינות מעלויות אחזקה נמוכות בהרבה.

במכוניות האלו לא משנה השנה אלא המצב, ואם מצאת אחת במצב סביר - היא תשרת אותך נפלא.

אני החזקתי חיפושית 76 במשך 5 שנים ונהניתי ממנה מאוד.

הרכב אמין בצורה מדהימה. ופרימיטיבי לא פחות. הוא אמין כי אין בו כמעט שום דבר שיכול להתקלקל. לא מערכת קירור, לא חיישנים למיניהם, לא בוסטר לבלמים (כן, מה ששמעת) לא שעון טורים ולא שום שעון חוץ ממהירות ודלק ולמעשה כמעט כלום.

אם אתה לא מתכוון לטפל לבד, אז כדאי שתמצא מהר מאוד מוסך חצר אמין, כי להכנס עם חיפושית למוסכים של מכוניות של גדולים זה סתם לזרוק כסף. האוטו לא מצריך הבנה מכנית עמוקה במיוחד וכל אחד יכול לטפל בו.

להשיג חלקים זה בכלל לא בעיה, חלקים חלופיים עדיין מיוצרים והמחירים אינם מחירי פולקסווגן טיפוסיים, אלא מחירים זולים עד שפויים. גם חלקים מפירוק לא בעיה להשיג.

מגרעות? האוטו לא נוח (אפשר להשתיל כיסאות של רכב מודרני), רועש, איטי, בעל הנדסת אנוש אופיינית להומניות של גרמניה בשנות ה-30, מעייף בנסיעות ארוכות, ולא קל לחניה עד שמפתחים חוש ניחוש למיקום קצותיו.

אבל זה בהחלט אוטו להתאהב בו.

פורסם

בהחלט ממליץ מניסיון על חיפושית ואני מחזק את דבריו של הכותב הקודם שהמליץ לקנות מודל ישן מעל 30 שנה ולהנות מעניין האספנות שמקנה לך ביטוח וטסט זול .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

אספנות לא כל כך בשבילי כי אני עדיין בתיכון ולא מתאים לי הקטע של ההגבלת שעות, לדעתכם כדאי להשקיע 10 אלף בחיפושית משופרת ומשופצת? כלומר חיפושית שהמחירון שלה הוא 2000 ש"ח למשל אבל הבנאדם שטיפל בה שיפץ אותה והוסיף לה ג'נטים וכל מיני דברים אחרים? :p

ועוד שאלה: האם אני חייב לרשום את הרכב כאספנות לאחר 30 שנה או שאני לא חייב?

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם
אספנות לא כל כך בשבילי כי אני עדיין בתיכון ולא מתאים לי הקטע של ההגבלת שעות, לדעתכם כדאי להשקיע 10 אלף בחיפושית משופרת ומשופצת? כלומר חיפושית שהמחירון שלה הוא 2000 ש"ח למשל אבל הבנאדם שטיפל בה שיפץ אותה והוסיף לה ג'נטים וכל מיני דברים אחרים? :p

1. לא כדאי בעליל. אפשר להשיג בסכום הזה מכוניות מודרניות, נוחות, חסכוניות, בטוחות ופשוט טובות יותר בכל מובן. חיפושית תקנה כהובי (יחסית, אפשר לנהוג בה גם ביום יום) לא כרכב עיקרי למטרות שינוע.

2. חייב, על כל המשתמע מכך (הגבלת השעות, למשל).

פורסם
אספנות לא כל כך בשבילי כי אני עדיין בתיכון ולא מתאים לי הקטע של ההגבלת שעות.....

2. חייב, על כל המשתמע מכך (הגבלת השעות, למשל).

אין חובה לרשום רכב בן 30 שנה כרכב אספנות, ניתן להשאיר אותו כרכב רגיל לכל דבר אבל אז אי אפשר להנות מביטוח ואגרת רישוי מוזלים.

א-ב-ל הסבה של רכב לאספנות הינה בלתי הפיכה, לא ניתן להחזיר רכב אספנות למצב רגיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...