Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמינו או לא, כמעט מיציתי את האפשרויות לקוסמטיקה בפנים הרכב :lol:

אז מה היה לנו?

- CarPC עם בניה יעודית מפיבר בקונסולה המרכזית

- בניה במקום המאפרה עם כפתורים לתפעול + לדים כחולים

- לוח שעונים עם רקע כחול מבוסס Electrolumiscent Paper + לדים אדומים

- לדים כחולים ואדומים בקונסולת המיזוג

- לדים כחולים לתאורת כפתורים

- לדים בכתפורי חלונות חשמליים (עדיין בתפעול)

- לדים לבנים לתאורה מרכזית \ מפות

- צביעת תופסני חגורות בטיחות

- שטיחים בתפירה יעודית ל-106

- דוושות MOMO Grand Prix

- חישוק הגה הוחלף (תודה לאורן 106דביל)

- כל מה שהראה סימני התפרקות מבחינת פלסטיקה (הכל? :wink:) הוחלף

רוב הדברים הוזמנו מחו"ל לצערי... :?

20061105071630mediumkd5.jpg

20061105071746mediumqn4.jpg

20061105071823mediumpj6.jpg

20061105071834mediumit4.jpg

המראה המקורי של הראלי, כמו שרובכם מכירים, הוא די ספרטני\ספורטיבי\וקצת מצועצע.

אני מנסה להשיג את הלוק ה"יוקרתי"\"מתוחכם" עלק... (עד כמה שאפשר).

כמעט סיימתי עם כל מה שרציתי לבצע בפנים הרכב - מה שנשאר זה:

- ריפוד מחדש למושבים הקדמיים, אחוריים, ולדיפוני דלתות.

- החלפת ידית הילוכים

- החלפת ידית בלם יד

כאן אני צריך את עזרתכם...

1. אני מתלבט איזה מין ריפוד לבצע למושבים ולדיפונים. משהו שיראה יוקרתי (נגיד: לא כמו המושבים של הראלי), שיהיה נעים, ושיתאים יפה לפנים הרכב כמו שהוא נראה כיום. אני לא מדבר על קניית ריפודים, אלא על ריפוד מחדש של המושבים, כולל מילוי ספוג באיזורים חסרים וכו'.

2. אני מחפש המלצות לידית הילוכים והאנדברייק יפים. שוב - במראה ה"יוקרתי\מתוחכם". לא משהו ערסי, לא משהו נוצץ, משהו מכובד ויפה. אפשרי גם מחו"ל.

3. במידה ולדעתכם חסר עדיין משהו בפנים הרכב - אשמח לשמוע.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

חפש ידית הילוכים עשוייה מעור, המכילה 2 צבעים, כחול ולבן, או כחול וצבע אחר.

באמצע חפש סמל של פיזו

לדוג

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1,1&item=180028514131&ih=008&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT

רק שים שק לידית שיתאים. שוב, צבע אחר (אותו מוכר עושה לך בעבודת יד איזה צבע שאתה רוצה, באותו מחיר של המכרז הזה)

בקשר לריפוד. יש לך אפשרות לעשות משהו בצבעי הרכב, שחור כחול

אני הייתי הולך על גיוון מסויים, על בסיס עור נושם,

או שחור שחור לגמריי (שזה ממש יפה)

או משחק צבעים, באמצע שחור בצדדים כחול, או רק בפינות עליהן אתה נשען לעשות שחור, וכל השאר כחול.

קשה להסביר אבל אם אני אמצא תמונה פה של רכב שיש לו את זה, אתה תבין. אני אחפש תמונה.

פורסם

אני הייתי הולך על איזו שהיא בניה לחלק שבין הדשבורד לידית ההילוכים. ריק שם מדי ואני אישית אוהב יותר מכוניות בהן יש הפרדה בין רגלי הנהג ורגלי הנוסע והדשבורד "גולש" לכיוון ידית ההילוכים ובלם היד.

חוץ מזה - איך אפשר לנסוע ברכב בלי מאפרה? אתה נורמלי? אתה לא יודע שעישון מרגיע נהגים על הכביש ומונע תאונות דרכים? אתה יודע כמה חיים מציל העישון בכל שנה?

פורסם
אני הייתי הולך על איזו שהיא בניה לחלק שבין הדשבורד לידית ההילוכים.

לא לשכוח לתכנן תא מבודד מחום ומקרני שמש לאיחסון כל הכדורים שאתה חייב לקחת...

פורסם

מוטי, אתה מתכוון למשהו כמו זה?

אכן יש הרבה מאוד מושבים "סטייל EVO" באיביי, המחירים די מגוכחים (145 דולר לזוג, הכוללים גם מתאם אוניברסלי, כולל משלוח לארה"ב).

הם טובים\בטיחותיים?

כי נדמה שהם לא מיוצרים ע"י חברה מוכרת כלשהי...

פורסם

אולי המושבים האלו יתאימו...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=125770

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה :wink:

ראיתי שהלבנבן מוכר ריקליינרים.

אבל הצבע לא מתאים, ז"א שאני ארצה לרפד אותם מחדש, ז"א שיעלה לי הרבה מאוד כסף בסוף.

פורסם
תודה :wink:

ראיתי שהלבנבן מוכר ריקליינרים.

אבל הצבע לא מתאים, ז"א שאני ארצה לרפד אותם מחדש, ז"א שיעלה לי הרבה מאוד כסף בסוף.

פרויקט ממש יפה :-) את הלדים הכחולים שיש לך בלוח שעונים רכשת גם לא בארץ?.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ממליץ לך לקבל הצעת מחיר אצל "רון קאר", בעל מקצוע מעולה.

זה אולי כן ייצא משתלם, לך תדע.

שיקול שלך.

אם תרצה את הפרטים שלו תפנה בפרטי.

הוא יוכל גם לרפד את המושבים הקיימים שלך, ראיתי אצלו עבודות מדהימות בשיפוץ מכוניות אספנות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני עם אשפוז - לדעתי הגהה הקונסולה התחתונה - זו שבין המושבים הקדמיים תוסיף הרבה אלגנטיות ותחושת יוקרה.

אני לא בטוח אבל עד כמה זה פשוט מבחינה מכנית (יותר בגלל ידית ההילוכים, פחות בגלל בלם היד)

נסה לחשוב על משענת יד מרכזית - נוח מאוד, רק אל תהייה ערבי כמוני שקונה מאוטו דיפו, תשקיע במשהו יעודי שיתאים לרכב שלך ספציפית.

נ.ב.

לדעתי קצת נגיעות כחולות ברכב יעשו רק טוב, רק אל תגזים - כי אז יהיה לנו 106LEGO :D

בכל מקרה - ישבת על תפירה של עור על ההגה - עור שחור עם תפירה כחולה - יעשה רק טוב לדעתי :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...