Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה - ישבת על תפירה של עור על ההגה - עור שחור עם תפירה כחולה - יעשה רק טוב לדעתי

אולי זה יהיה יפה, אבל לדעתי זה יעשה את ההגה יותר גדול ומגושם(ראיתי כמה רכבים שעשו תפירה על ההגה).

פורסם

הכחול בלוח שעונים זה לא לדים, אלא דף אלקטרולומיסנט, זו יריעה מיוחדת שמעבירים דרכה מתח (110 וולט במקרה שלנו, שעוברים המרה מה-12 וולט של הרכב) והיא זוהרת בכחול.

היתרון שלה על לדים היא התאורה האחידה ב-100% לאורך כל לוח שעונים.

הוזמן מחו"ל כמובן, וזה דרש גם להזמין קלפים חדשים היות והקלפים המקוריים של ה-106 הם לא שקופים אלא צהובים ומגעילים :twisted:

את העבודה ביצעתי לבד. חלק מהדברים בהחלט לא סטנדרטים, למעשה אני די בטוח שחלק מהדברים האלו לא נעשו מעולם בארץ או בחו"ל. הרבה עניין של סבלנות ועצבים. לגבי הרכיבים עצמם, את רוב הדברים ה"מאגניבים" לא ניתון להשיג בארץ, אז זה הזמנה מחו"ל.

אני מכיר את רון קאר (לא אישית אבל יצא לי לבקר שם). בהחלט אדגום אותו. כנ"ל לגבי ריפודי ראשון שעשו עבודה ממש יפה לחבר'ה מ-PSI.

כמו שליטל ציינה, יש לראלי שלי אפילו אתר - www.106r.com

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
הכחול בלוח שעונים זה לא לדים, אלא דף אלקטרולומיסנט, זו יריעה מיוחדת שמעבירים דרכה מתח (110 וולט במקרה שלנו, שעוברים המרה מה-12 וולט של הרכב) והיא זוהרת בכחול.

היתרון שלה על לדים היא התאורה האחידה ב-100% לאורך כל לוח שעונים.

הוזמן מחו"ל כמובן, וזה דרש גם להזמין קלפים חדשים היות והקלפים המקוריים של ה-106 הם לא שקופים אלא צהובים ומגעילים :twisted:

את העבודה ביצעתי לבד. חלק מהדברים בהחלט לא סטנדרטים, למעשה אני די בטוח שחלק מהדברים האלו לא נעשו מעולם בארץ או בחו"ל. הרבה עניין של סבלנות ועצבים. לגבי הרכיבים עצמם, את רוב הדברים ה"מאגניבים" לא ניתון להשיג בארץ, אז זה הזמנה מחו"ל.

אני מכיר את רון קאר (לא אישית אבל יצא לי לבקר שם). בהחלט אדגום אותו. כנ"ל לגבי ריפודי ראשון שעשו עבודה ממש יפה לחבר'ה מ-PSI.

כמו שליטל ציינה, יש לראלי שלי אפילו אתר - www.106r.com

כול הכבוד על הביצוע :mm_yeah: עבודה יפה מאוד הלוואי עלי יום אחד :-)

יש לך את האתר שממנו קנית את הדף אלקטרולומינסט ואת הקלפים השקופים?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

http://www.wunschtacho.de/

לא מומלץ בחום.

גם נדרשו המון המון התאמות כדי להרכיב את הרכיבים, זה בכלל לא היה תואם ל-106 כמו שהם טוענים.

וגם הם שלחו לי טבעות אלומיניום שבכלל לא התאימו, והחזרתי להם, ועדיין לא קיבלתי החזר כספי - הם מנסים להתחמק.

יש להם יתרון אחד - הם מייצרים DIALS שקופים ל-106, עם KMH וללא MPH. חפרתי המון זמן עד שמצאתי אותם. יש המון חברות שמייצרות לוחיות ל-106, אבל בכולם יש גם MPH, מה שלי אישית הפריע.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
http://www.wunschtacho.de/

לא מומלץ בחום.

גם נדרשו המון המון התאמות כדי להרכיב את הרכיבים, זה בכלל לא היה תואם ל-106 כמו שהם טוענים.

וגם הם שלחו לי טבעות אלומיניום שבכלל לא התאימו, והחזרתי להם, ועדיין לא קיבלתי החזר כספי - הם מנסים להתחמק.

יש להם יתרון אחד - הם מייצרים DIALS שקופים ל-106, עם KMH וללא MPH. חפרתי המון זמן עד שמצאתי אותם. יש המון חברות שמייצרות לוחיות ל-106, אבל בכולם יש גם MPH, מה שלי אישית הפריע.

תודה ליאור :-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אני מניח שבתמונה הראשונה שהעלית צילמת את המושב של איזו איבו אמיתית, כי הקישורים למכרזים הם לא של מושבים של איבו אלא של כאלה שהם "כמו של" איבו ואותם לא הייתי רוכש בשום מקרה שהוא.

מושבים מקוריים של איבו 8 הם של ריקארו ויתאימו מצוין מבחינת הצבעים כי גם הריפודים שלהם הם בשחור, אפור וכחול.

כאן יש לך דוגמא למכרז של המושבים קדמיים ואחוריים (שבטח תוכל למכור אם לא תשתמש בהם) שמדופנים בעור שחור, הסתיים ב-$841, לא נורא בכלל.

דוגמא נוספת ואפילו יותר לטעמי היא של המושבים שמרופדים בבד (אלקנטרה אם אני זוכר נכון), כולל מושבים קדמיים ואחוריים.

המושבים כנראה נמכרו מחוץ לאיביי ולכן המכרז הסתיים.

מוטי

• תוכן חדש...