Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התקלה הנה כמעט בודאות בלוח השעונים עצמו (דרך אגב, בפיאט טמפרה שלי עם לוח שעונים דיגיטלי הייתה בדיוק תקלה כזאת).

נראה לי שאתה מחיפה אך מומחים המכירים היטב את מכוניות אאודי ותקלות כאלו הנם

"המחוון ספידומטרים" שברח' הפלד 25 א.ת חולון, טל' 03-5507254 ובקש שם את פניאל או רפי. כדי לחסוך הרבה כסך נראה לי שהנסיעה לשם תהיה כדאית.

אתרם הנו www.speedometer.co.il

בברכה - רפי לין :-)

רפי תודה. בהתאם לדיאגנוזה של צ'מפיון (עניין ההבהוב מסתדר אחרי כמה שניות, אז אולי זה פשוט איזה נגד או דיודה דפוקים, לחות על מחבר חשוף וכו') אני אדבר עם "המחוון", היות ולוח שעונים הוא סיפור יקר.

האם אתה מכיר גם באיזור חיפה/קריות מי שיכול לבדוק?

הכי טוב FSI!

פורסם

אם התופעה קוראת גם לפני הנעת הרכב, כלומר עם פתיחת סוויץ' בלבד, יש סבירות גבוה לתקלה בלוח השעונים.

אני בכל אופן מציע לבצע סריקה כללית בסורק תקלות,יתכן ותהיה תקלה רשומה שתוכל לרמוז או ליתן קצה חוט לתופעה, שכאמור לי נשמעת לכאורה כמו לוח שעונים תקול.

ניתן לנתק אלטרנטור לצורך הבדיקה ואז לפתוח סוויץ ' ולראות האם התופעה ממשיכה.

לודא בידוד זמני ראוי למניעת קצרים ונזקים גדולים ומהותיים בבדיקה כזו.

ניתן ליתר ביטחון, לנסות להחליף שוב מצבר אם כי הסיכוים למצבר חדש תקול, שואפים לאפס.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי ב"המחוון"ת והם פתרו את הבעייה תוך שעתיים, ע"י החלפה של כמה רכיבי בקרה על לוח השעונים, וברבע מהעלות שנדרשה בצ'מפיון.

כבר שבוע שהלוח עובד כמו חדש...

הכי טוב FSI!

פורסם

מרק זה לא מוזר בכלל. יש תקלות דיי נפוצות בלוחות האלו ומי שמתאמץ קצת (למשל מכוני ספידומטרים) יודע לתקנן. בדר"כ מדובר בתקלות שהן כמו תקלות של מסכים, מודלי בקרה, מגברים ועוד ועוד, כלומר מי שיש לו נסיון יודע לאתר אותן ללא שרטוטים וללא הבנה מלאה של המערכת. משתמשים הרבה מאד בהתבוננות, חיפוש אנומליות, הרבה מאד שימוש באום מטר- תתפלא כמה הוא יכול לעזור באבחון רכיב אקטיבי תקול, יהיה מסובך ככל שיהיה, דגש על רכיבי הספק ועוד שיטות.

לצערי לעיתים קרובות יוצא לי לבצע תיקונים כאלו, אני אומר לצערי כי תמיד אני מעדיף להבין את המערכת.

אני גם דיי משוכנע שאני יודע מה התקלה בלוח שלו.

• תוכן חדש...