Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית פודים לMOREL HYBRID ברנו 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ושוב בניית פודים לרנו 5 הפעם זה MOREL HYBRID, אחרי שהסקתי מסקנות החלטתי לבנות פודים ברמה יותר גבוהה ועם חישוב נפח לפי נתוני יצרן (7ל'). MITSUBISHI RUELS אירגן לי מתנה קטנה ליום הולדתי ה24 (תודה סלבה) והתחלנו בבניה חישבנו נפח משוער בכיס הוספנו עוד קצת נפח, ביצענו הדמיה של פוד ותוכנית בניה.לאחר שבנינו את הפוד (יום למחורת כי היתי קצת לחוץ עלהם) בנו להתקין אותם @#$@%%^!!!!!! הדלת לא ניסגרת כי תומך של קרוסאובר קצת יותר גבוהה ויחד עם הקרוס' הדלת לא נתרקת הכסא קצת מפריע :twisted: , טוב לא איבדנו תיקווה וביצענו שינוי של הורדת תומך קרוס' והחלקת משטח והדבקת פיבר גלס על מנת לסגור ות הפתח הנוצר.אחרי יומיים הפודים היו מוכנים.אתמול כבר הרכבתי אותם ופשוט עולם אחר לגמריי(מבחינת איכות צליל) אומנם קצת נהייה צפוף אך לא ממש משנה כשיש לך מוזיקה טובה זה מצויין.

תודה לMITSUBISHI RUELS וניטרומן שעזרו לי בבנית פרוייקט זה.

הנה כמה תמונות:

DSCF2874_resize.JPG

DSCF2875_resize.JPG

DSCF2885_resize.JPG

DSCF2892_resize.JPG

DSCF2894_resize.JPG

DSCF2898_resize.JPG

DROZD

פורסם

יפה מאוד.

עכשיו רק נשאר להחליף רדיו דיסק והכל יהיה שווה את ההתקנה היפה מאוד.

קורווין.

נ.ב.

אתה לא מפחד שיגנבו לך את זה??? זה ממש קורץ לפורץ.

פורסם

אל תדאג ליומולדת הבא אני אקנה לו ALPINE 9855(הפעם היה תקציב רק להייבריד).

בקשר לפורץ אין הרבה מה לעשות,לכן הוא תמיד מכסה את הרכב עם כיסוי וגם יש לו אזעקת ביפר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מפחד מיששותה אחרון!!!:-D

בטח שאני מפחד לכן האוטו מוגן בהזעקת ביפר,מצלמה במעגל סגור בחניה והרבה תקווה שזה עזור!!

:wink:

DROZD

פורסם

חכה חכה גם יום הולדת שלך מתקרב......:wink:

אל תדאג ליומולדת הבא אני אקנה לו ALPINE 9855(הפעם היה תקציב רק להייבריד).

בקשר לפורץ אין הרבה מה לעשות,לכן הוא תמיד מכסה את הרכב עם כיסוי וגם יש לו אזעקת ביפר.

DROZD

פורסם

לא מפחידים ברבור עם מים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יצא יפה ונשמע וווואי ווואי איזה מידים .באמת היה תסביך קטן שלא שמענו סלבה (;-) ועשינו הגבהה לקרוס אבל בסופו דבר הכל יסתדר ויצא יפה!

מישה תתחדש!!

ועדיין אתה לא בסדר אתה ..עם הפל'! וו

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם
יצא יפה ונשמע וווואי ווואי איזה מידים .באמת היה תסביך קטן שלא שמענו סלבה (;-) ועשינו הגבהה לקרוס אבל בסופו דבר הכל יסתדר ויצא יפה!

מישה תתחדש!!

ועדיין אתה לא בסדר אתה ..עם הפל'! וו

ואללה 6 שיחות שלא נענו במירס!!!!

תקשר איתי בהודעת :-D !!!!!

סתם סתם סתם !!! שלך לי מברקים!

DROZD

פורסם

תתחדש, הלואי עליי כאלו מתנות ליומולדת :)

נשמע מצוין נשמע אורנג'?

:)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...