Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה מוכרים מגברים בארצנו לדוגמה זה מגבר של פייז אר אס 4. לא אגיד באיזה אתרת מי ש מכיר מכיר!

מגבר 4 ערוצים דיגיטלי מלא/ מה זאת אומרת מלא? איזה דיגיטלי? /הבנוי בשיטת החדשניות ביותר /עכשיו תיספרו כמה פעמים יש פה את מילה ביותר /ומהחומרים המשובחים ביותר הקיימים בטכנולוגית המגברים לרכב הקיימים כיום בשוק.

/המגבר זה הינו מגבר העובד בשיטת ה 3 MODE / את האמת אני לא מכיר אתה שיטה הזאת לא אומר כלום. יש כזאת שיטה? /שיטה זו הינה שיטה המכפילה/ מה? ? /את הספק המגבר בשימוש קרוס אובר פסיבי בעזרת/ מה? ? מה? ? /אשר מביאה את המגבר להספקים גבוהים במיוחד של עד 1000W RMS./

מאיפה 1000 RMS? /

מגבר זה הינו מגבר 4 ערוצים 4X100W RMS ב-4 אום ו- 4X160W RMS ב-2 אום.

מגבר זה נחשב למגבר חזק ביותר עם איכותי צליל שרק חברת Phase Evolution יכולה לתת./ אוקי יכול להיות כן /

למגבר איכות סאונד מדהימה ובנוי במיוחד לאוהבי מוזיקה איכותית המגבר מסוגל לספק זוג קומפוננט או רמקולים בהספק של עד 160W RMS וסאב איכותי ועוצמתי של 325W RMS. /

160 RMS כפול 2 זה 320 פלוס 325 זה יוצא 645 RMS אז איפה כבר ה 1000 RMS? /מגבר זה הינו מגבר הנותן את כל פתרונות השמע המושלם במערכת ברכב.

למגבר זה מחברי רמקולים מוזהבים וכן יציאות RCA מוזהבות הבנויות ברמה גבוהה ביותר המספקות צליל נקי ואיכותי ביותר.

למגבר קרוס אובר מקצועי ביותר עם כל פונקציות החיתוכים האפשריים כולל HPF/LPF /מעניין מה יש במגבר הזה חוץ מפונקיות HPF LPF? / וכן שליטה מלאה על סאב וופר.

וכן אפשרות הפעלה של 2 זוגות קומפוננטים ו-2 סאבים/ למה לא לחבר אליו אממ... לא יודע, נגי... מכונת קפה /או ליצור סט 3way מושלם בהספק כולל של 700W RMS

אז מה אתם אומרים אנשים יש עתיד בארץ למערכות סטריו לפחות ברכב?

פורסם

אל תשכח שגם נותנים במתנה לרוכשים שובר הנחה לבית מלון....מעוד אטרקטיבי...:lol:

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

זוג טוויטרים בשווי 8 שקלים לכל רוכש + הנייר של הקבלה , עלינו !

:???:

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש לנו ארץ מאוד קטנה רומן, מה שגורם לכל פישר קטן שמתעסק בתחום X להתחרות עם עוד אלפי פישרים קטנים אחרים באזור Y על אותו תחום X בנתון מצומצם של קהל יעד Z.

לתופעה כזאת קוראים "תחרות" וכשיש תחרות בין כמה גופים על קהל יעד מצומצם - כאן נכנס המושג "שיווק" לתמונה.

שיווק היום זה הכל בשביל חברות וחנויות שצריכים למכור מוצר בסביבה תחרותית ולכן לוקחים מוצר ומנפחים עליו כמה שיותר מידע ודואגים להציג את המוצר הזה כטוב ביותר.

הבעיה היא שהאנשים שכותבים את המידע עצמו הם אנשים שלרוב בכלל לא מבינים דבר בתחום או חושבים שהם יודעים הכל (גם תופעה של הגבר הישראלי המצוי) ולרוב הם מקבלים את המידע בכלל מאיש המכירות שקיבל את המידע מהמתקין שקיבל את המידע מהיבואן או מהאתר וככה נוצרת תופעת "טלפון שבור" ושטויות יוצאות לאור העולם בזמן קניית המוצר.

אבל זה עובד! ומי שלא משווק טוב - לא מוכר, בסופו של דבר פושט רגל.

ואם מישהו צריך איזה 20 זוגות טוויטרים 260 ג-וואלט... רק תגידו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ביום שאנשים יפסיקו ללכת למתקיני דיבוריות כדי לקבל עצות ולהתקין מערכות איכותיות לרכב - יהיה פה הרבה יותר טוב.

ביום שאנשים יבינו שלשלם 150 שקל + מע"מ על שעת עבודה של מתקין מקצוען זה הגיוני - יהיה פה הרבה יותר טוב

ביום שאנשים יבינו שמערכת לרכב לא נועדה לבדוק כמה אזעקות אפשר להדליק ברחוב עם הסאבים - יהיה פה הרבה יותר טוב.

ביום שאנשים יחשו מידע אמיתי ונכון ולא יתבססו על "חבר שלי אמר" - יהיה פה הרבה יותר טוב.

ביום שמתקינים יעברו הסמכות MECP - יהיה פה הרבה יותר טוב.

יחסית למה שהיה פה לפני 5-10 שנים, המצב השתפר. אבל, בזמן שאנחנו התקדמנו, קצת, העולם המתורבת זינק קדימה והפער ביננו למדינות הללו רק גדל.

זה הכל עניין של היצע וביקוש. אם אנחנו הלקוחות נדרוש שירות, איכות ומקצועיות גבוהים יותר וגם נהיה מוכנים לשלם על כך - יהיו אלו שמוכנים לספק זאת.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
יש לנו ארץ מאוד קטנה רומן, מה שגורם לכל פישר קטן שמתעסק בתחום X להתחרות עם עוד אלפי פישרים קטנים אחרים באזור Y על אותו תחום X בנתון מצומצם של קהל יעד Z.

:hihi: קרעת אותי.. לרגע חשבתי שגלשתי בטעות לאתר מתמטיקה.

פורסם

נשמע מעניין המגבר הזה

קניתי! :)

oogee

מה רע בלהפעיל אזעקות ברחוב של מכוניות?

הפרוייקט הבא שלי יהיה להסתובב בהרצליה פיתוח , ולראות כמה אזעקות של בתים פרטיים אני יוכל להפעיל :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם זאת התכנית שלך אלי

אני מציע שתמצא תמונה של חתול מאחורי סורגים - לחברה האלה יש כסף... ואין להם הרבה סבלנות והמשטרה תקפוץ בשבילם על כל ציוץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בלי קשר לעובדה שבהרצלייה פיתוח ישנם בתים של שגרירים עם שמירה צמודה 24 שעות .

יכול להיות מעניין .

:shock:

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הפרוייקט הבא שלי יהיה להסתובב בהרצליה פיתוח , ולראות כמה אזעקות של בתים פרטיים אני יוכל להפעיל :grin:

אני יודע מה יעזור לך, על ה-AURA NS18 שמעת?

כאן הוא ליד IDMAX ופתאום הופך הIDMAX להיראות מסכן.

1tl4.jpg

2uo3.jpg

3xz9.jpg

זה הסאב הכי "מרעיד" שיצא לי לשמוע בחיים, כאשר פרודו נמשך לטבעת המכון הסיסמולוגי מתקשר. יתכן והמשטרה בהרצליה "קיפוח" כבר מורגלת בהקפצות עקב אזעקות שנדלקו בגלל באס עצבני.

לא מפתיע שחברה שמייצרת את הBASS SHAKER מייצרת סאב מוטרף כזה.

לסאב

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=3093712.21747&pid=99

לבאס שייקר

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=3093712.21747&pid=2015

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=3093712.21747&pid=2016

תמיד אפשר להשתמש בדרייבר מסורתי יותר להדלקת אזעקות, OLD SCOOL מדגם XXX18.

imag0157uf2.jpg

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

יאללה! הגיע הזמן לג'קהאמר של MTX - אלי! תכין את המנוף!

אני זוכר שראיתי גם סאב 18 אינטש של מגנט - ראיתי התקנה של 4 כאלה בתוך טרנספורטר של פולקסווגן.

ואני חושב שבcarstereo.com יצא לי גם לראות פעם התקנה של סאב אולי יותר גדול של קנווד - משהו מיוחד שהם עשו לקראת תערוכת רכב.

נראה קטלני משהו הסאב הזה - לא אתפלא אם הסאב הזה גם יהיה איכותי במידה הגיונית לגודל שלו.

Pioneer TS-X150

פורסם

איך מכור שכמותך למוצרים המיובאים על ידי SG לא מכיר את הקלריון SRW8000 -> סאב בגודל 32"

יש גם לFOSTEX סאב בקוטר 80 ס"מ.

http://www.fostexinternational.com/docs/speaker_comp/pdf/fw800n.pdf

מה קשור פה מאגנט? איפה מאגנט ואיפה AURA או RE?

• תוכן חדש...